QUOTE(Aukso Pieva 2010 @ 2012 11 07, 11:14)
Ir jokio komentaro... Ar patenkinta juo?
Kazkaip nezinau jis dabar toks keistokos formos man atrodo, norėtūs labiau, kad forma turėtų gal ar aptemtas apačios ar nuo užpakalio, kad kristų laisviau, na bet čia mano nuomonė. Aš nuotraukas keliu per imageshack.us
Monigy, aivita, dar ji taisysiu. Jis is daleliu padarytas. Reikia ir islyginti, gal tada normaliau atrodys. Tai mano pirmas nunertas sijonas. Nesu labai patenkinta, bet sutvarkius gal geriau atrodys
Kažkada kažkurioj temutėj buvau įkėlusi šio sijonuko foto, tik nepamenu, ar schemutės buvo, o dabar radau visą aprašymą, tad dalinuosi SIJONAS IŠ KVADRATUKŲ
QUOTE(enigma3 @ 2012 11 08, 14:12)
Kažkada kažkurioj temutėj buvau įkėlusi šio sijonuko foto, tik nepamenu, ar schemutės buvo, o dabar radau visą aprašymą, tad dalinuosi SIJONAS IŠ KVADRATUKŲ
Koks idomus ir spalvotas!!!
Aukso pieva, dailus Tavo sijonukas tikrai neliksi nepastebeta su juo. Stebiuosi kantrybe ir pavydziu toms, kurios imasi darbo is atskiru detaliu. saunuole
QUOTE(praeive @ 2012 11 08, 21:25)
Aukso pieva, dailus Tavo sijonukas tikrai neliksi nepastebeta su juo. Stebiuosi kantrybe ir pavydziu toms, kurios imasi darbo is atskiru detaliu. saunuole
Labai aciu! Is detaliu neriu, nes taip man atrodo lengviau... Ismoksiu ir be detaliu...
patikek, is detaliu daug sudetingiau, kiek vargo ir laiko reikia, kol sujungi (jei neri ne iskart jungdama) igudusios mezgejos dazniausiai iesko greitesniu budu dar karta giriu: Saunuole
Aukso Pieva: labai saunus sijonukas!!!
Ir visiskai sutinku, kad is daleliu sunkiau nerti. Jau kelis kartus sau prisiekinejau, kad daugiau niekada niekada nenersiu is daliu...
Ir visiskai sutinku, kad is daleliu sunkiau nerti. Jau kelis kartus sau prisiekinejau, kad daugiau niekada niekada nenersiu is daliu...
LABAI LABAI ACIU MERGINOS UZ PADRASINIMA! PAZADU TOBULETI!