Įkraunama...
Įkraunama...

SIJONAI

user posted image

Rodau banguotuma...
Papildyta:
Dabar neriu po puse mazos gelytes ir prisiuvu, tai manau virsuje susilygins. smile.gif
Papildyta:
Merginos, be radical.ru, gal dar kitur galima nuotraukas talpinti, nes ten ta reklama... doh.gif
Atsakyti
user posted image

Baigtas sijona.
Atsakyti
QUOTE(Aukso Pieva 2010 @ 2012 11 07, 11:14)

Baigtas sijona.

Ir jokio komentaro... Ar patenkinta juo?
Atsakyti
Kazkaip nezinau jis dabar toks keistokos formos man atrodo, norėtūs labiau, kad forma turėtų gal ar aptemtas apačios ar nuo užpakalio, kad kristų laisviau, na bet čia mano nuomonė. Aš nuotraukas keliu per imageshack.us
Atsakyti
Monigy, aivita, dar ji taisysiu. Jis is daleliu padarytas. Reikia ir islyginti, gal tada normaliau atrodys. blush2.gif Tai mano pirmas nunertas sijonas. Nesu labai patenkinta, bet sutvarkius gal geriau atrodys biggrin.gif
Atsakyti
Kažkada kažkurioj temutėj buvau įkėlusi šio sijonuko foto, tik nepamenu, ar schemutės buvo, o dabar radau visą aprašymą, tad dalinuosi SIJONAS IŠ KVADRATUKŲ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(enigma3 @ 2012 11 08, 14:12)
Kažkada kažkurioj temutėj buvau įkėlusi šio sijonuko foto, tik nepamenu, ar schemutės buvo, o dabar radau visą aprašymą, tad dalinuosi SIJONAS IŠ KVADRATUKŲ  smile.gif

Koks idomus ir spalvotas!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aukso pieva, dailus Tavo sijonukas thumbup.gif tikrai neliksi nepastebeta su juo. Stebiuosi kantrybe ir pavydziu toms, kurios imasi darbo is atskiru detaliu. saunuole biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(praeive @ 2012 11 08, 21:25)
Aukso pieva, dailus Tavo sijonukas thumbup.gif tikrai neliksi nepastebeta su juo. Stebiuosi kantrybe ir pavydziu toms, kurios imasi darbo is atskiru detaliu. saunuole biggrin.gif

Labai aciu! 4u.gif 4u.gif 4u.gif Is detaliu neriu, nes taip man atrodo lengviau... blush2.gif Ismoksiu ir be detaliu... bigsmile.gif
Atsakyti
patikek, is detaliu daug sudetingiau, kiek vargo ir laiko reikia, kol sujungi (jei neri ne iskart jungdama) doh.gif igudusios mezgejos dazniausiai iesko greitesniu budu smile.gif dar karta giriu: Saunuole 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aukso Pieva: labai saunus sijonukas!!!
Ir visiskai sutinku, kad is daleliu sunkiau nerti. Jau kelis kartus sau prisiekinejau, kad daugiau niekada niekada nenersiu is daliu...
Atsakyti
LABAI LABAI ACIU MERGINOS UZ PADRASINIMA! PAZADU TOBULETI! 4u.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti