Įkraunama...
Įkraunama...

SIJONAI

QUOTE(dangiuk @ 2012 10 07, 10:23)
drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif nieko, gal susikaupsiu iš naujo  biggrin.gif

Oi kokia pažįstama situacija biggrin.gif . Aš taip prieš porą metų puse sijono numezgiau doh.gif. Teko ardyt ( kas baisiai nemalonu) ir megzt iš naujo.
Atsakyti
QUOTE(Darida1 @ 2012 10 30, 15:35)
Oi kokia pažįstama situacija biggrin.gif . Aš taip prieš porą metų puse sijono numezgiau doh.gif. Teko ardyt ( kas baisiai nemalonu) ir megzt iš naujo.

O as radau iseiti, kaip baigti pradeta darba. Pradejau viena, nusibodo... pradejau kita, kai tas pabodo grizau prie pirmo darbo, o po to ir trecia pradejau darbeli. Pagaliau viena darbeli pabaigiau, o ir antras eina i pabaiga, trecias beveik baigtas. Zodziu zaidziu, ir nenuobodu. biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, padekite!!! Kaip jus darote sijoneli virsuje, kur turetu buti dirzelis ar iverta guma. As pabaigiau nerti sijona is daliu, bet nazinau, kaip padaryti virsu??? blush2.gif unsure.gif g.gif
Atsakyti
Pasirodau ir aš su savo pirmuoju nertu sijonuku blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Sokolade, grazu.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukso Pieva 2010 @ 2012 10 31, 16:09)
Sokolade, grazu.... 4u.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
[quote=Aukso Pieva 2010,2012 10 31, 17:42]
Merginos, padekite!!! Kaip jus darote sijoneli virsuje, kur turetu buti dirzelis ar iverta guma. As pabaigiau nerti sijona is daliu, bet nazinau, kaip padaryti virsu??? blush2.gif unsure.gif g.gif
As tai visada juosmeni mezgu dvigubu stulpeliu ir i vidu isiveria guma ar dirzelis ir nesimato smile.gif
Atsakyti
[quote=zasa,2012 10 31, 19:55]
[quote=Aukso Pieva 2010,2012 10 31, 17:42]
As tai visada juosmeni mezgu dvigubu stulpeliu ir i vidu isiveria guma ar dirzelis ir nesimato smile.gif
[/quote]
Matai, pas mane sijonelis is apvaliu daleliu... Nesugalvoju, kaip pabaigti... unsure.gif Jei butu is kvadrateliu, tai zinau kaip pabaigt...
Atsakyti
Sijonukas kaledoms
user posted image
Atsakyti
Aukso Pieva: kaip suprantu, tau visu pirma reikia ppadaryti, kad juosmens linija butu lygi. Gal tau pabaigai sijonelio virsu bandyti apnerti stulpeliais be uzmetimo. O tose vietose, kur susijungia apvalios detales ir gaunasi idubimas nerti stulpelius su vienu ar dviem uzmetimais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Getira @ 2012 11 01, 17:57)
Aukso Pieva: kaip suprantu, tau visu pirma reikia ppadaryti, kad juosmens linija butu lygi. Gal tau pabaigai sijonelio virsu bandyti apnerti stulpeliais be uzmetimo. O tose vietose, kur susijungia apvalios detales ir gaunasi idubimas nerti stulpelius su vienu ar dviem uzmetimais? g.gif

Taigi... tie idubimai gaunasi... Sugalvojau jog juos lyginsiu su puse mazos gelytes detale. O po to apytikriai gausis lygiai. Ikelsiu rytoj nuotrauka, parodyti. Gal ka aiskiau patarsite... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2012 10 31, 18:08)
Pasirodau ir aš su savo pirmuoju nertu sijonuku blush2.gif

labai gražu thumbup.gif
Atsakyti