[quote=geguzyte5,2011 03 03, 12:42]
Ne, megzta trys eiles geros, viena blogosiomis.
Va cia dar vienas sijonukas is siulu likuciu trinti namuose. Sitas megztas ripsu - visada gerosiomis.
tiesa pasakius tas man grazesnis nei pirmasis
nors pirmas, taip pat grazus, kaip jau ir sakiau
[quote=vogels,2011 02 27, 19:19]
rodomės su nauju sijonu
pasakiskai grazu
rodomės su nauju sijonu
pasakiskai grazu
QUOTE(geguzyte5 @ 2011 03 03, 10:04)
Mano vilnonis dryziukas:
labai grazus
o kiek akiu dejai uzsidejau 190akiu man kaip ir daugoka isardziau ,nusimegsiu greiciausia kitai ziemai
QUOTE(rikke @ 2011 03 03, 14:43)
labai grazus
o kiek akiu dejai uzsidejau 190akiu man kaip ir daugoka isardziau ,nusimegsiu greiciausia kitai ziemai
tai tik nes jau pavasaris
QUOTE(rikke @ 2011 03 03, 13:43)
labai grazus
Aciu visoms uz ivertinimus.
Dejau 100 akiu. Paskui dar juosmeni gerokai pamezgiau stulpeliais.Bet as nedidelio ugio - 165 ir sie siulai stori.
[quote=Kkunigunda,2011 03 03, 12:04]
Va cia dar vienas sijonukas is siulu likuciu trinti namuose. Sitas megztas ripsu - visada gerosiomis.
[/quote]
labai grazu.... o kaip mezgami tokie sijonai? ir kiek mazdaug siulu sueina?
[/quote]
labai grazu.... o kaip mezgami tokie sijonai? ir kiek mazdaug siulu sueina?
As mezgiau is Angora2 siulu. Mezgiau dvigubu siulu, dejau 110 akiu ir vienoje mezginio puseje pradedant eile visada dvi sumegdavau, o kitoje puseje pradedant eile is vienos akies ismegzdavau 2. Abiejose pusese mezgiau gerosiomis. Sumezgiau visa kamuoliuka bordo siulu ir truputi maziau nei puse zalio.
QUOTE(laumar @ 2011 02 21, 14:46)
Vakar šifravau schemą , reikės pagalbos Kiek supratau, tai kiekvieną gabaliuką reikia atskirai nerti, turėtų išeiti nenukirpus siūlo, be siuvimo, o kaip ištikrųjų?
man irgi toks klausimas iskilo o sijonukas tai laaaabai grazus
QUOTE(rikke @ 2011 03 03, 13:43)
labai grazus
na, 190 akių gal kiek daugoka. Aš iš Vernito vilnos megzdama dėjau 150 akių.
Bet jei imsi storesnius siūlus, tai ilgai neužtrunka. Keli vakarai. Tikrai smagiai mezgasi.
O jei iš plonesnių, tai dar pavasaris priešaky
Gegužyte5, puikūs sijonukai. Man taip pat antrasis variantas labiau patinka.