Įkraunama...
Įkraunama...

SIJONAI

QUOTE(Gelita @ 2012 09 26, 16:33)
Sijonukas iš OnLine Java blush2.gif Sunaudojau 7 kamuoliukus. Raštas jau rodytas, tik truputį pakeistas

super !! kaip reiktų išsirinkti kokį sijonuką jaunatvišką smagų nusimegzti.. doh.gif g.gif blush2.gif
Atsakyti
DeimantėMiš ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzyte5 @ 2011 03 03, 11:04)
Mano vilnonis dryziukas:
user posted image
user posted image
Is tikro spalvos gerokai sodresnes, nei nuotraukoje. Siulai - Yarn Art 100 % vilna.

sakykit tokio sijonuko kur jums siule iseina, bandau bet niekaip man nesigauna arba as blogai mezgu nezinau net blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 09 28, 13:47)
sakykit tokio sijonuko kur jums siule iseina, bandau bet niekaip man nesigauna arba as blogai mezgu nezinau net  blush2.gif  g.gif

siūlė eina skersai sijono. Pagal kažkurią spalvą. Kaip spalva eina įstrižai, tai ir siūlė būna įstrižai
Atsakyti
http://images60.fotk...ture027a-vi.jpg[/img]
Na bet jau šito grooožis thumbup.gif thumbup.gif Kaip suprantu čia iš atskirų dalių megzta ir sujungta?
Gal schemutę į AŽ būtų galima? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leluxs: 30 rugsėjo 2012 - 13:37
laba,
atsiprašau, kad veržiuosi, bet lb reikia pagalbos blush2.gif blush2.gif mezgiau mezgiau sijoną be siūlių, nuleidau šiandien, o jis man va toks susisukęs išėjo.... doh.gif doh.gif ar čia dar kas nors pataisoma, ar psio, ardyt reikia?
user posted image

Būčiau labai labai dėkinga už komentarus... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2012 10 06, 19:20)
laba,
atsiprašau, kad veržiuosi, bet lb reikia pagalbos  blush2.gif  blush2.gif mezgiau mezgiau sijoną be siūlių, nuleidau šiandien, o jis man va toks susisukęs išėjo....  doh.gif  doh.gif ar čia dar kas nors pataisoma, ar

Būčiau labai labai dėkinga už komentarus...  unsure.gif

Turbūt pradedant pirmą eilę nepažiūrėjot,kad susisukę ir taip mezgėt (bet negi nesimatė eigoj g.gif ) Jei tai yra taip,tai aš neįsivaizduoju,kaip čia būtų galima pataisyt-turbūt ardyt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 10 06, 18:48)
Turbūt pradedant pirmą eilę nepažiūrėjot,kad susisukę ir taip mezgėt (bet negi nesimatė eigoj  g.gif  ) Jei tai yra taip,tai aš neįsivaizduoju,kaip čia būtų galima pataisyt-turbūt ardyt  verysad.gif

Tame ir reikalas, kad jis buvo daug labiau susisukęs, o ilgėjant vis labiau ,,atsisuko", naiviai tikėjaus, kad atsisuks suvisam.... bet, pasirodo, gerai įtariau - nė velnio nebeatsisuks... ką padarysi, už žioplą galvą niekas neatsako...
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2012 10 06, 18:54)
Tame ir reikalas, kad jis buvo daug labiau susisukęs, o ilgėjant vis labiau ,,atsisuko", naiviai tikėjaus, kad atsisuks suvisam.... bet, pasirodo, gerai įtariau - nė velnio nebeatsisuks... ką padarysi, už žioplą galvą niekas neatsako...

tai dabar turit šiuo metu madingą kaklo apdarą, ne sijoną- tokius gobtuvus specialiai sujungimo vietoje persuktus mezga. Tik tiek kad čia laaaabai plonas šalikiukas.
Atsukt nepavyks, arba ardyt, arba kirpt ir atsukus susiūt su mašina gerai labai leika, bus su 1 siūle sijonas.
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2012 10 06, 19:55)
tai dabar turit šiuo metu madingą kaklo apdarą, ne sijoną- tokius gobtuvus specialiai sujungimo vietoje persuktus mezga. Tik tiek kad čia laaaabai plonas šalikiukas.
Atsukt nepavyks, arba ardyt, arba kirpt ir atsukus susiūt su mašina gerai labai leika, bus su 1 siūle sijonas.

Jau išsimatavau ir tokiu variantu drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ačiū, kad neiškvailinot, nors situacija ne labai protinga biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
nu kam lepsusų nepasitaiko- visos anksčiau ar vėliau kokį genialų mezginį sukurpiam, kad nežinia nei apie ką galvojom darant nei kur paskui tokį dėt cool.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2012 10 06, 21:54)
nu kam lepsusų nepasitaiko- visos anksčiau ar vėliau kokį genialų mezginį sukurpiam, kad nežinia nei apie ką galvojom darant nei kur paskui tokį dėt  cool.gif  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif nieko, gal susikaupsiu iš naujo biggrin.gif
Atsakyti