Įkraunama...
Įkraunama...

SIJONAI

Bet koks grazus antrasis thumbup.gif toks nematytas,labai labai grazus.
Atsakyti
rasar, labai įdomus ir originalus antrasis sijonas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasar @ 2012 09 09, 13:54)
ir dar vienas - prie šito, tai vargau

bigsmile.gif thumbup.gif tikrai nertėjo vargti 4u.gif
Atsakyti
Rasar, labai gražus ir originalus "išvargtas" sijonukas.
Atsakyti
QUOTE(rasar @ 2012 09 09, 14:54)
...ir dar vienas - prie šito, tai vargau
user posted image
user posted image

Laaabai gražus sijonas thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyrimus 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes auksarankes.As nelabai i tema,bet tarp jusu matau yra daug profiu,tai gal galetumet man pagelbet?is kokiu siulu patartumet nert tokia suknele/sijona?
user posted image
As nerus esu tik maxi siulais,bet zinau kad jie tikrai netinka,nelabai graziai krinta.Gal cia reikia kokiu nors storesniu siulu,nei Maxi?
Atsakyti
gal galit imest nuoroda sios sukneles. zinau kad kazkada buvo, neissisaugojau doh.gif
Atsakyti
Nenyte: man kaip tik atrodo, kad cia nelabai graziai atrodys storesni siulai. Mezginys gali atrodyti grubokas. Mano poziuriu cia tiktu kokie nors medvilniniai siuliukai. Siaip gal kazka protingiau siulu parduotuveje patartu. Tiki parduotuve atsinesk ir sukneles foto.
Atsakyti
QUOTE(Nenyte* @ 2012 09 11, 12:10)
Sveikutes auksarankes.As nelabai i tema,bet tarp jusu matau yra daug profiu,tai gal galetumet man pagelbet?is kokiu siulu patartumet nert tokia suknele/sijona?
As nerus esu tik maxi siulais,bet zinau kad jie tikrai netinka,nelabai graziai krinta.Gal cia reikia kokiu nors storesniu siulu,nei Maxi?

Neriau duktereciai is maxi'u, labai gerai krenta ir nesiojasi 4u.gif Violet buvo kiek storesni ir kaip tik nedailiai krito,tai perneriau su maxi. O jei norisi minkstesnio siulo, siulau bandyti Filetta, tie turetu puikiai tikti mirksiukas.gif tik nezinau ar sitoj temoj reikia siulus aparineti, man atrodo yra tam specialiai skirta blush2.gif
Atsakyti
Dekui uz nuomones,ir uz temos tersima atsiprasau 4u.gif
Atsakyti
Sijonukas iš OnLine Java blush2.gif Sunaudojau 7 kamuoliukus. Raštas jau rodytas, tik truputį pakeistas
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti