rasar, labai įdomus ir originalus antrasis sijonas
QUOTE(rasar @ 2012 09 09, 13:54)
ir dar vienas - prie šito, tai vargau
tikrai nertėjo vargti
Rasar, labai gražus ir originalus "išvargtas" sijonukas.
QUOTE(rasar @ 2012 09 09, 14:54)
Laaabai gražus sijonas
Ačiū už pagyrimus
Sveikutes auksarankes.As nelabai i tema,bet tarp jusu matau yra daug profiu,tai gal galetumet man pagelbet?is kokiu siulu patartumet nert tokia suknele/sijona?
As nerus esu tik maxi siulais,bet zinau kad jie tikrai netinka,nelabai graziai krinta.Gal cia reikia kokiu nors storesniu siulu,nei Maxi?
As nerus esu tik maxi siulais,bet zinau kad jie tikrai netinka,nelabai graziai krinta.Gal cia reikia kokiu nors storesniu siulu,nei Maxi?
gal galit imest nuoroda sios sukneles. zinau kad kazkada buvo, neissisaugojau
Nenyte: man kaip tik atrodo, kad cia nelabai graziai atrodys storesni siulai. Mezginys gali atrodyti grubokas. Mano poziuriu cia tiktu kokie nors medvilniniai siuliukai. Siaip gal kazka protingiau siulu parduotuveje patartu. Tiki parduotuve atsinesk ir sukneles foto.
QUOTE(Nenyte* @ 2012 09 11, 12:10)
Sveikutes auksarankes.As nelabai i tema,bet tarp jusu matau yra daug profiu,tai gal galetumet man pagelbet?is kokiu siulu patartumet nert tokia suknele/sijona?
Neriau duktereciai is maxi'u, labai gerai krenta ir nesiojasi Violet buvo kiek storesni ir kaip tik nedailiai krito,tai perneriau su maxi. O jei norisi minkstesnio siulo, siulau bandyti Filetta, tie turetu puikiai tikti tik nezinau ar sitoj temoj reikia siulus aparineti, man atrodo yra tam specialiai skirta
Dekui uz nuomones,ir uz temos tersima atsiprasau