Įkraunama...
Įkraunama...

SIJONAI

Niekaip neiseina is minties Son sijonukas rolleyes.gif ,labai noriu,bet vis nedrystu nusimegzti sijono,nes man atrodo,kad labai issisedes(nezinau kaip pasakyti)uzpakalis,nes tenka nemazai laiko praleisti uz vairo.Labai lieknom gal nieko,o mano figura nera manekeniska blush2.gif Jei nesunku,pasidalinkit patirtim ka daryti-megzti is standesniu siulu,daryti siauresni pasijoni,ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(vienas zmogus @ 2012 07 05, 18:59)
Niekaip neiseina is minties Son sijonukas rolleyes.gif ,labai noriu,bet vis nedrystu nusimegzti sijono,nes man atrodo,kad labai issisedes(nezinau kaip pasakyti)uzpakalis,nes tenka nemazai laiko praleisti uz vairo.Labai lieknom gal nieko,o mano figura nera manekeniska blush2.gif Jei nesunku,pasidalinkit patirtim ka daryti-megzti is standesniu siulu,daryti siauresni pasijoni,ar kaip?

pasirinkus deramus siulus (linas, megvilne) tikrai neissisedes, mano sijonas is Maxi siulu, liux nesiojasi
Atsakyti
QUOTE(son @ 2012 07 06, 22:18)
pasirinkus deramus siulus (linas, megvilne) tikrai neissisedes, mano sijonas is Maxi siulu, liux nesiojasi

o nenesioju su tokiais sulais nerinio jokio pasijonio
Atsakyti
Aciu uz atsakymus,tai jei nesunku butu,gal nukreiptumet kur ieskoti Son sijonuko rasto,nes perverciau tema,kazkaip neradau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vienas zmogus @ 2012 07 07, 15:57)
Aciu uz atsakymus,tai jei nesunku butu,gal nukreiptumet kur ieskoti Son sijonuko rasto,nes perverciau tema,kazkaip neradau blush2.gif

jos nebeturiu, bet paieskok temoje megztos serveteles
Atsakyti
Aciu,paieskosiu.
Atsakyti
Sveikutes, gal kuri nerete si sijonuka??? g.gif user posted image
man neaiski pilka schemos dalis, kaip ja nerti?user posted image
Atsakyti
QUOTE(benomama @ 2012 07 30, 00:05)

man neaiski pilka schemos dalis, kaip ja nerti?

Man atrodo,kad ji neriama atskirai ir po truputį,nunėrus bangelę,jungiama prie jau nunertosios dalies. Bent aš taip bandyčiau daryt.Va pamėginkit pastudijuot čia-gal aiškiau pasidarys: http://www.liveinter.../post121856357/
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 07 30, 09:49)
Man atrodo,kad ji neriama atskirai ir po truputį,nunėrus bangelę,jungiama prie jau nunertosios dalies. Bent aš taip bandyčiau daryt.Va pamėginkit pastudijuot čia-gal aiškiau pasidarys: http://www.liveinter.../post121856357/

Dekui, per nakti sugalvojau kaip isnerti smile.gif, jau meginu, bet si info labai prevers tolimesniai schemutei, labaio aciu 4u.gif
Atsakyti
O aš noriu paklaust:šioj schemoj ananaso "žvynelis" jūsų akim iš 2 ar 3 kilpučių? Atsispausdinus,gana neryški schema,o išsididinus,visai "išplaukia" doh.gif
Atsakyti
[quote=* viva*,2012 06 09, 20:30]
nelabai suprantu tos schemos vistiek cool.gif blush2.gif
[/quote]
pirmiausia nusineriau 8 atskiras gelytes( nu mano liemens apimtis 72,tai kaip tik 8),tada jas sujungiau. Po to jau neriau pagal shema. Daromas vienas uzpildymas,kai ji baigiam daromas antras ir t.t. Kai jau bus visi uzpildymas isnerti,tada neriamos 3 eilutes ratu,tadas ir vel daromi uzpildymai ..ir t.t.,kol bus norimo ilgio sijonukas 4u.gif
Atsiprasau,bet nemoku paaiskint. Gal geriau Jus nerkit,o kas bus neaisku ir pasakysiu darbo eigoj ax.gif Pirmiausia nusinerkit tas gelytes( galit nerti ir jas vientisai). O paskui jau pabandysim kartu ta uzpildyma padaryti.Gal tik dabar atrodo,kad sudetingas rastelis,nes as ne kokia aiskintoja,bet pabande ,pamatysite,kad jis labai lengvai neriasi mirksiukas.gif
user posted image
Uzpildymai neriami sukiojant mezgini blogaja-geraja puse 4u.gif
[/quote]

nu va ir stop g.gif nuneriau gewlytes, sujungiau ir nuneriau ispildymus, atejo eile nerti tas tris eilutes, bet man tarp gelyciu, neriant pirmaja eilute, gaunasi toks susibangavimas, tojue vietoje, kur susijungia dvi gelytes doh.gif . ka daryti? o gal kiek koregavai shema?
Nu zodziu pas mane kai nuneriu visus ispildymus, tai tarp ju lieka tarpas su trim tusciais kvadratukais, ar taip ir turi buti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mijuke: 30 liepos 2012 - 15:31
QUOTE(Julsita @ 2012 07 30, 16:26)
O aš noriu paklaust:šioj schemoj ananaso "žvynelis" jūsų akim iš 2 ar 3 kilpučių? Atsispausdinus,gana neryški schema,o išsididinus,visai "išplaukia"  doh.gif

Kad cia 5 kilputes
user posted image

As tai dalimis issididinu rasta, nes kada tokie dideli tai isplaukia ir man sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benomama: 30 liepos 2012 - 15:43