Įkraunama...
Įkraunama...

SIJONAI

QUOTE(daisy5693 @ 2012 06 08, 13:02)
Labai liuks! Aš vis ruošiuosi sau suknelę megzti su tokia sijonine dalimi. Bet kaip visada, sau nėra laiko per kitų mezginius... Tiesa, dar ir schemos nestudijavau, bet jei reiks pagalbos, žinosiu į ka kreiptis wink.gif

nu zinokit,labai lengvai neresi. Tiesa,mano siuliukai plonoki,tai gal ir vaizdas nelabai grazus g.gif Sijonui nesunaudojau nei 100gr. Daugiau niekad nebepirkciau tokiu plonu( ipirso pardaveja) blush2.gif
Tiesa,o kaip Jus isiuvat pamusaliuka sijonams? su masina?o gal geriau susirasti toki pasijonuka gatava g.gif bet vat beda,kad mano ta spalvyte tokia pilka,tai kazin ar pasijoni toki gatava rasiu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo * viva*: 08 birželio 2012 - 15:12
*viva*, gal rastelio scema pasidalintum. Aciu 4u.gif

Jau radau kitoje temoje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viksė: 08 birželio 2012 - 19:23
viva, jūsų sijonukas labai elegantiškas, kai viską iki galo sutvarkysite, bus labai labai gražus. O sijonuką mezgėt lygiai ar siaurinot- platinot?
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2012 06 08, 17:18)
*viva*, gal rastelio scema pasidalintum. Aciu  4u.gif

Jau radau kitoje temoje smile.gif

idejus buvau praeitame puslapiuke 4u.gif

QUOTE(studija @ 2012 06 08, 19:01)
viva, jūsų sijonukas labai elegantiškas, kai viską iki galo sutvarkysite, bus labai labai gražus. O sijonuką mezgėt lygiai ar siaurinot- platinot?

mezgiau nuo virsaus i apacia. Lygiai pagal schemute 4u.gif Virsuj dar buvo tokios gelytes,bet nuotraukoje jas paslepe bliuskute g.gif paieskosiu dar kokia nuotraukyte kur matosi visas vaizdas 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo * viva*: 08 birželio 2012 - 22:43
*viva* labai grazus sijonukas.O jis mezgasi istisas ar is atskiru detaliu?
Atsakyti
QUOTE(* viva* @ 2012 06 08, 12:58)

Sijonas liuks, pirmas sako-nuostabus darbas tikrai vertas pagyrimo smile.gif
Einu schemos ieškoti smile.gifsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumar: 09 birželio 2012 - 08:07
QUOTE(* viva* @ 2012 06 08, 16:05)
nu zinokit,labai lengvai neresi. Tiesa,mano siuliukai plonoki,tai gal ir vaizdas nelabai grazus g.gif Sijonui nesunaudojau nei 100gr. Daugiau niekad nebepirkciau tokiu plonu( ipirso pardaveja) blush2.gif
Tiesa,o kaip Jus isiuvat pamusaliuka sijonams? su masina?o gal geriau susirasti toki pasijonuka gatava g.gif bet vat beda,kad mano ta spalvyte tokia pilka,tai kazin ar pasijoni toki gatava rasiu schmoll.gif

O man kuo plonesni siūlai, tuo gražiau nėrinys atrodo. Gal dėl to jūsiškis man labai patiko wub.gif
Kiek siuvau pamušalų mezginiams, tiek rinkausi trikotažinę medžiagą. Paprastai perku sintetinį pamušalą. Gerai nešiojasi, nesiglamžo. Man nieko nėr baisiau už susiglamžiusį pasijonį po kiauru mezginiu. Na, bet gal daugiau patyrusios merginos ką gudriau patars.
Atsakyti
QUOTE(ausrara @ 2012 06 09, 05:08)
*viva* labai grazus sijonukas.O jis mezgasi istisas ar is atskiru detaliu?

4u.gif
istisai. Ir labai lengvai neriasi ax.gif Tik tas gelytes neriau atskirai,paskui sujungiau,o toliau jau viskas nenutraukiant siuliuko mirksiukas.gif

QUOTE(laumar @ 2012 06 09, 06:06)
QUOTE(* viva* @ 2012 06 08, 12:58)

Sijonas liuks, pirmas sako-nuostabus darbas tikrai vertas pagyrimo smile.gif
Einu schemos ieškoti smile.gifsmile.gif

4u.gif idejau praeitame puslapiuke mirksiukas.gif
QUOTE(daisy5693 @ 2012 06 09, 11:27)
O man kuo plonesni siūlai, tuo gražiau nėrinys atrodo. Gal dėl to jūsiškis man labai patiko  wub.gif

dekui labai uz pagyras 4u.gif net nesitikejau,kad sulauks tiek pagyru ax.gif dekui labai labai 4u.gif atsirado upas ir daugiau nerti 4u.gif
Papildyta:
Gal kam pravers mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo * viva*: 09 birželio 2012 - 17:48
QUOTE(* viva* @ 2012 06 09, 18:50)

nelabai suprantu tos schemos vistiek cool.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 06 09, 17:06)
QUOTE(* viva* @ 2012 06 09, 18:50)

nelabai suprantu tos schemos vistiek cool.gif blush2.gif

pirmiausia nusineriau 8 atskiras gelytes( nu mano liemens apimtis 72,tai kaip tik 8),tada jas sujungiau. Po to jau neriau pagal shema. Daromas vienas uzpildymas,kai ji baigiam daromas antras ir t.t. Kai jau bus visi uzpildymas isnerti,tada neriamos 3 eilutes ratu,tadas ir vel daromi uzpildymai ..ir t.t.,kol bus norimo ilgio sijonukas 4u.gif
Atsiprasau,bet nemoku paaiskint. Gal geriau Jus nerkit,o kas bus neaisku ir pasakysiu darbo eigoj ax.gif Pirmiausia nusinerkit tas gelytes( galit nerti ir jas vientisai). O paskui jau pabandysim kartu ta uzpildyma padaryti.Gal tik dabar atrodo,kad sudetingas rastelis,nes as ne kokia aiskintoja,bet pabande ,pamatysite,kad jis labai lengvai neriasi mirksiukas.gif
user posted image
Uzpildymai neriami sukiojant mezgini blogaja-geraja puse 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo * viva*: 09 birželio 2012 - 19:45
QUOTE(* viva* @ 2012 06 09, 20:30)

aciu, siek tiek aiskiau, nesupratau kaip ta trecia eile daroma, dabar aiskiau, kai pradesiu nert baigus kitus darbus nes norisi pabaigti tada jau kibsim i sita grozi smile.gif
Atsakyti
Jusu sedevrai neralus wub.gif man iki tokiu tik pasvajot 4u.gif bet isdrisau parodyti pirma savo blyna blush2.gif dovana sesei blush2.gif
user posted image
Atsakyti