Įkraunama...
Įkraunama...

SIJONAI

QUOTE(bertulka @ 2012 05 29, 09:32)
wow wub.gif  wub.gif  wub.gif kabinete net visas koleges pakviečiau pažiūrėt  lotuliukas.gif reik ir man kada susikaupt kokiam panašiam darbukui ax.gif
o kur jūs imat tas visas gėlyčių ir lapelių schemutes?

auksciau idejau psl, bet daugeli gelyciu as tiesiog imu is interneto ir "modifikuoju" darbo eigoje pgl save, nes tik pradejus nerti ir siuti, isaiskeja kas graziau atrodytu ...kai pradesite nerti ir kils klausimu- klauskite smile.gif visada padesiu kuo galesiu
Atsakyti
JPE,
na jau tikrai darbelis Jūsų iš fantastikos srities. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2012 05 29, 08:31)
Dabartine mano busena galima butu apibudinti taip "visai pamisusi del gelyciu" , tad parodau Jums  savo triju menesiu darbeli su 3D gelytemis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  .

JEEEEEEEEEEEEEEETUS kiek cia kantrybes ir darbo ideta!!!!!
JPE pasiziurejus i Jusu sijonuka man net negera pasidare .... turiu laaaaabai lakia vaizduote ir iskarto pamacius koki NEREALIAI grazu darba - bandau isivaizduoti kaip as jy darau.. ir pamacius Jusiski sijonuka - iskarto supratau - kad tiek kantrybes pas mane nebutu tai FAKTAS! SUper SUper SUper darbas..labai grazu! O kad medali uz kantrybe reiketu duoti tai jau ir taip visiems aisku.

ps. pasakykit atvirai (klausiu sis sportinio idomumo) - darytumete dabar toki panasu antra ? biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2012 05 29, 19:56)
JEEEEEEEEEEEEEEETUS kiek cia kantrybes ir darbo ideta!!!!!
JPE pasiziurejus i Jusu sijonuka man net negera pasidare .... turiu laaaaabai lakia vaizduote ir iskarto pamacius koki NEREALIAI grazu darba - bandau isivaizduoti kaip as jy darau.. ir pamacius Jusiski sijonuka - iskarto supratau - kad tiek kantrybes pas mane nebutu tai FAKTAS! SUper SUper SUper darbas..labai grazu! O kad medali uz kantrybe reiketu duoti tai jau ir taip visiems aisku.

ps. pasakykit atvirai (klausiu sis sportinio idomumo) - darytumete dabar toki panasu antra ? biggrin.gif

Aciu uz gerus zodzius. Man iki jusu .... kaip bulvei iki kivio wub.gif wub.gif pasakysiu atvirai, nerti man patinka vidutiniskai, jungti- ypatingai, o daryti tai daryciau, nes ji darydama per diena po 1,5 valandos, pailsiu nuo namu, vaiku ir ju ligu, rutinos ir jauciuosi laiminga laiminga ax.gif . Jau esu kazkada sakiusi, kadangi nepavyksta panerti savaitgali, tai kitaip nei normalus zmones lotuliukas.gif , as laukiu, kada gi ateis tas pirmadienis wub.gif wub.gif
Atsakyti

Darbas nerealus smile.gif aš vis gundausi, bet stabdo vienintelis dalykas, kaip tvarkingai užbaigti gėlytes, kad neišlįstų tie nelemti siūlų galiukai sad.gif vieną sijoną nusinėriau iš atskirų detalių, bet šiek tiek panešiojus pradėjo lįsti lauk siūlų galiukai sad.gif Buvau paprastai užkaišiojusi, nežinau kaip kitaip padaryti, kad jie neišlįstų lauk niekada, nes įdėjus beprotiškai daug darbo, nesinori, kad kokiam pasirodyme su suknele pasimatytų nelemtas siūlo galiukas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumar: 29 gegužės 2012 - 20:41
[quote=laumar,2012 05 29, 20:40]
Darbas nerealus smile.gif aš vis gundausi, bet stabdo vienintelis dalykas, kaip tvarkingai užbaigti gėlytes, kad neišlįstų tie nelemti siūlų galiukai sad.gif vieną sijoną nusinėriau iš atskirų
Siulu galiukus tiek gelytem tiek brydem kaisioju tik su adata ir taip jau daugiau kartu. O kai isskalbiu ir perziuriu, tada dar uztepu su tekstiliniais klijais, kuriu yra siulu ir audiniu parduotuvese. O jei koks ir islystu, visai del to nepergyvenu- is parduotuves pirktu rubu siulai dar net parduotuveje matosi smile.gif smile.gifsmile.gif, anasyk maciau, kaip vienos pakankamai brangios parduotuves pardaveja su zirklutemis aplink sukneles sukosi lotuliukas.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(son @ 2012 05 21, 19:53)
o stai mano sijonas iš medvilnes ax.gif

wub.gif

QUOTE(Olaiva @ 2012 05 28, 09:57)
pagaliuau uzbaigiau savo zaliaji sijonuka ax.gif

wub.gif

Dabartine mano busena galima butu apibudinti taip "visai pamisusi del gelyciu" , tad parodau Jums  savo triju menesiu darbeli su 3D gelytemis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  .

wub.gif wub.gif wub.gif
tikrai labai gražus ir pagarba už kruopštumą 4u.gif
Atsakyti
[quote=JPE,2012 05 30, 07:45]
[quote=laumar,2012 05 29, 20:40]
Darbas nerealus smile.gif aš vis gundausi, bet stabdo vienintelis dalykas, kaip tvarkingai užbaigti gėlytes, kad neišlįstų tie nelemti siūlų galiukai sad.gif vieną sijoną nusinėriau iš atskirų
Siulu galiukus tiek gelytem tiek brydem kaisioju tik su adata ir taip jau daugiau kartu. O kai isskalbiu ir perziuriu, tada dar uztepu su tekstiliniais klijais, kuriu yra siulu ir audiniu parduotuvese. O jei koks ir islystu, visai del to nepergyvenu- is parduotuves pirktu rubu siulai dar net parduotuveje matosi smile.gif smile.gifsmile.gif, anasyk maciau, kaip vienos pakankamai brangios parduotuves pardaveja su zirklutemis aplink sukneles sukosi lotuliukas.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif
[/quote]

Ačiū smile.gif
Atsakyti
Olaiva, sijonukas  wub.gif

Koks kruopstumas 4u.gif Pagarba uz kantrybe 4u.gif Sijonas neapsakomo grozio 4u.gif
Atsakyti
po nuostabaus JPE sijono bet kas nublanktu.
Mano ananasinis ax.gif
siaip tai man ananasu rastai nelabai g.gif ,bet yra kam patinka,tad tenka ir juos nerti smile.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Noriu pasirodyti savo pirma nerta sijona. Iki Jusu grozybiu toli,bet kaip pirmas blynas,tai pati esu patenkinta blush2.gif Tik nekreipkit demesio i pamusala. Jis bus pilkas. Cia tik laikinai idejau ruda,kad matytusi bendras vaizdas. Tiesa,ir nelygintas sijonukas ax.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=* viva*,2012 06 08, 12:58]
Sveikutes 4u.gif
Noriu pasirodyti savo pirma nerta sijona. Iki Jusu grozybiu toli,bet kaip pirmas blynas,tai pati esu patenkinta blush2.gif Tik nekreipkit demesio i pamusala. Jis bus pilkas. Cia tik laikinai idejau ruda,kad matytusi bendras vaizdas. Tiesa,ir nelygintas sijonukas ax.gif

Labai liuks! Aš vis ruošiuosi sau suknelę megzti su tokia sijonine dalimi. Bet kaip visada, sau nėra laiko per kitų mezginius... Tiesa, dar ir schemos nestudijavau, bet jei reiks pagalbos, žinosiu į ka kreiptis wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daisy5693: 08 birželio 2012 - 15:03