panos ar yra cia mokanciu nerti sakute? noreciau sau suknute arba sijona vasarai platejancia, tokio tipo kaip sita nuotraukoj tik as raudona, bet jus man paaiskinkit viena dalyka, prisineriu su sakute tu juosteliu kokiu reik man ilgio ir sujungineju, bet kaip sujungti jei viena ilgesne kita trumpesne?
o stai mano sijonas iš medvilnes
QUOTE(son @ 2012 05 21, 19:53)
labai grazus
QUOTE(deize @ 2012 04 05, 10:16)
vaje, koks faunuolis iš ko megztas? nes man net per nuotrauką atrodo, kad jis toks minkštas ir švelnus ...bet nors užmuškit, vis tiek nesuprantu, kaip mezgasi toks įstrižas raštas?
Labai ačiū už įvertinimą,ir labai atsiprašau ,kad neatsakiau anksčiau
sijonukas tikrai minkštas ir švelnus megstas iš teksrenos vilnos ,kol mezgiau atrodė bus kietokas ,bet kai išskalbiau labai suminkštėjo,tik man atrodo ,kad jis velsis labai .Ir norėjau paklausti ar gavosi įstrižumas ?,nes kai aš pirmą mezgiau ,tai iki pat pabaigos niekaip nesupratau kas man gausis .,jei reikės patarimo prašau į až,nes temos galiu ir nesusekti .
pagaliuau uzbaigiau savo zaliaji sijonuka
ilgiausiai truko tokios spalvos pasijonio paieskos
330 gr medvilninio siulo
330 gr medvilninio siulo
QUOTE(Olaiva @ 2012 05 28, 09:57)
pagaliuau uzbaigiau savo zaliaji sijonuka
330 gr medvilninio siulo
330 gr medvilninio siulo
wow super ir raštas koks idomus
QUOTE(son @ 2012 05 21, 20:53)
grazus sijonukas gal butu galima gaut sijono aprasyma?
Olaiva
Olaiva, sijonukas
Dabartine mano busena galima butu apibudinti taip "visai pamisusi del gelyciu" , tad parodau Jums savo triju menesiu darbeli su 3D gelytemis .
Dabartine mano busena galima butu apibudinti taip "visai pamisusi del gelyciu" , tad parodau Jums savo triju menesiu darbeli su 3D gelytemis .
O jatau,JPE Pamišus-kiek per lengvas žodis.Kiek čia darbo Esu nėrusi panašias gėlytes,žinau kiek užtrunka Jūsų kantrybė geležinė.Pagarba.Nuostabiai gražus sijonėlis.Fantastiškas
JPE,na ir grožis Labai norėčiau gauti schemutę to lapelio, tokio kaip ąžuolo lapas kur 3 lapeliai pilnaviduriai, o 3 tinkleliu.
QUOTE(deize @ 2012 05 29, 09:09)
JPE,na ir grožis Labai norėčiau gauti schemutę to lapelio, tokio kaip ąžuolo lapas kur 3 lapeliai pilnaviduriai, o 3 tinkleliu.
ACIU uz grazius zodzius.
Lapeliu schemuciu paieskok www.rankdarbiunamai.lt, bet tikras lapelio grozis bus tik tada, kai papildomai inersite siuliuka, tada motyvas bus iskilus ir reljefinis. As apneriu 3
QUOTE(JPE @ 2012 05 29, 08:31)
Olaiva, sijonukas
wow kabinete net visas koleges pakviečiau pažiūrėt reik ir man kada susikaupt kokiam panašiam darbukui
o kur jūs imat tas visas gėlyčių ir lapelių schemutes?