Įkraunama...
Įkraunama...

SIJONAI

panos ar yra cia mokanciu nerti sakute? noreciau sau suknute arba sijona vasarai platejancia, tokio tipo kaip sita nuotraukoj tik as raudona, bet jus man paaiskinkit viena dalyka, prisineriu su sakute tu juosteliu kokiu reik man ilgio ir sujungineju, bet kaip sujungti jei viena ilgesne kita trumpesne?
user posted image
Atsakyti
o stai mano sijonas iš medvilnes ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(son @ 2012 05 21, 19:53)

labai grazus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(deize @ 2012 04 05, 10:16)
vaje, koks faunuolis wub.gif iš ko megztas? nes man net per nuotrauką atrodo, kad jis toks minkštas ir švelnus wub.gif ...bet nors užmuškit, vis tiek nesuprantu, kaip mezgasi toks įstrižas raštas? verysad.gif

Labai ačiū už įvertinimą,ir labai atsiprašau ,kad neatsakiau anksčiau blush2.gif
sijonukas tikrai minkštas ir švelnus megstas iš teksrenos vilnos ,kol mezgiau atrodė bus kietokas ,bet kai išskalbiau labai suminkštėjo,tik man atrodo ,kad jis velsis labai verysad.gif .Ir norėjau paklausti ar gavosi įstrižumas ?,nes kai aš pirmą mezgiau ,tai iki pat pabaigos niekaip nesupratau kas man gausis lotuliukas.gif .,jei reikės patarimo prašau į až,nes temos galiu ir nesusekti g.gif .
Atsakyti
pagaliuau uzbaigiau savo zaliaji sijonuka ax.gif
ilgiausiai truko tokios spalvos pasijonio paieskos doh.gif
330 gr medvilninio siulo

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2012 05 28, 09:57)
pagaliuau uzbaigiau savo zaliaji sijonuka ax.gif
ilgiausiai truko tokios spalvos pasijonio paieskos doh.gif
330 gr medvilninio siulo

wow super ir raštas koks idomus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(son @ 2012 05 21, 20:53)

grazus sijonukas thumbup.gif gal butu galima gaut sijono aprasyma? 4u.gif

Olaiva thumbup.gif
Atsakyti
Olaiva, sijonukas wub.gif

Dabartine mano busena galima butu apibudinti taip "visai pamisusi del gelyciu" , tad parodau Jums savo triju menesiu darbeli su 3D gelytemis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
O jatau,JPE bigsmile.gif Pamišus-kiek per lengvas žodis.Kiek čia darbo doh.gif Esu nėrusi panašias gėlytes,žinau kiek užtrunka doh.gif Jūsų kantrybė geležinė.Pagarba.Nuostabiai gražus sijonėlis.Fantastiškas thumbup.gif
Atsakyti
JPE,na ir grožis wub.gif wub.gif Labai norėčiau gauti schemutę to lapelio, tokio kaip ąžuolo lapas wub.gif kur 3 lapeliai pilnaviduriai, o 3 tinkleliu.
Atsakyti
QUOTE(deize @ 2012 05 29, 09:09)
JPE,na ir grožis wub.gif  wub.gif Labai norėčiau gauti schemutę to lapelio, tokio kaip ąžuolo lapas wub.gif kur 3 lapeliai pilnaviduriai, o 3 tinkleliu.

ACIU uz grazius zodzius.
Lapeliu schemuciu paieskok www.rankdarbiunamai.lt, bet tikras lapelio grozis bus tik tada, kai papildomai inersite siuliuka, tada motyvas bus iskilus ir reljefinis. As apneriu 3 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2012 05 29, 08:31)
Olaiva, sijonukas  wub.gif

Dabartine mano busena galima butu apibudinti taip "visai pamisusi del gelyciu" , tad parodau Jums  savo triju menesiu darbeli su 3D gelytemis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  .

wow wub.gif wub.gif wub.gif kabinete net visas koleges pakviečiau pažiūrėt lotuliukas.gif reik ir man kada susikaupt kokiam panašiam darbukui ax.gif
o kur jūs imat tas visas gėlyčių ir lapelių schemutes?
Atsakyti