rodomės su nauju sijonu vakare daryta foto nekokia lauksim ryto ir fotkinsimės ant manekenės
QUOTE(saulemeile @ 2011 02 27, 17:32)
Grazus sijonas Galgalima schemute?
nepatingekite paieskoti senesnese temose, tikrai rasite. Sis sijonukas buvo gana daug aptarinejamas.
Pas mane schema siuo metu tik popieriniam variante.
Sveikos, gal kas susidūrėte su tokio sijonuko schema
kažkada puvau kati netyčia radusi, na tuo momentu nereikėjo ir pamiršau išsisaugoti
būčiau labai dėkinga
kažkada puvau kati netyčia radusi, na tuo momentu nereikėjo ir pamiršau išsisaugoti
būčiau labai dėkinga
QUOTE(vogels @ 2011 02 27, 22:19)
rodomės su nauju sijonu vakare daryta foto nekokia lauksim ryto ir fotkinsimės ant manekenės
grazus o kaip darot tokia apacia
ir lauksim foto ant manekenes
QUOTE(Kkunigunda @ 2011 02 28, 13:07)
Sveikos, gal kas susidūrėte su tokio sijonuko schema
būčiau labai dėkinga
būčiau labai dėkinga
Sijonuko apacia ananasiniu rastu nerta, paieskokite prie nerimo rastu (arba prie nertu serveteliu schemu) tikrai rasite, nes kiekvienoje temoje kazkam jo reikia
QUOTE(vogels @ 2011 02 27, 22:19)
Laaabai gražus sijonukas
Man labai gražu tokie visokie raukiniai
Rytas jau atėjo, o kur žadėta foto ant manekenės???
QUOTE(aiwita @ 2011 03 01, 10:54)
Laaabai gražus sijonukas
tai kad pasipuošėm jau foto sesijai kol aš prisiruošiau fotografuot apsipylėm sultim dabar išskalbtas džiūsta. teks palaukt
[quote=geguzyte5,2011 03 03, 12:04]
Mano vilnonis dryziukas:
gražus
Mano vilnonis dryziukas:
gražus
QUOTE(geguzyte5 @ 2011 03 03, 11:04)
Mano vilnonis dryziukas:
Is tikro spalvos gerokai sodresnes, nei nuotraukoje. Siulai - Yarn Art 100 % vilna.
Is tikro spalvos gerokai sodresnes, nei nuotraukoje. Siulai - Yarn Art 100 % vilna.
Kažkaip atrodo, kad jis nertas būtų. Arba vien gerom akim megztas
Nu ir šitas superiniai gerai atrodo
Labai labai
Labai labai