Įkraunama...
Įkraunama...

SIJONAI

QUOTE(deize @ 2012 04 05, 14:14)
mantvaida , Linuteee, sijonukai liuksiški thumbup.gif ....prašau, papasokikit kaip mezgat, nes man nesigauna verysad.gif

Ačiū wub.gif aš užsidėjau 155 akis, ir kaip dauguma, eilutės pradžioje vieną pridėdavau, o eilutės gale dvi paskutines sumegzdavau smile.gif ir mezgiau tokio ilgio, kiek klubų apintis (86 cm). Numezgus susiuvau ir vuolia, sijonas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuteeee @ 2012 04 05, 13:31)
užsidėjau 155 akis, ir kaip dauguma, eilutės pradžioje vieną pridėdavau, o eilutės gale dvi paskutines sumegzdavau smile.gif ir mezgiau tokio ilgio, kiek klubų apintis (86 cm). Numezgus susiuvau ir vuolia, sijonas smile.gif

Ačiūkas 4u.gif o raštelis 2 g.a. 2 išv. ar ne? ar ties klubais darei kokį praplatėjimą ar visa pala eina tiesiai? ar viršuje reikėjo siaurinti ties liemeniu?
Ir dar klausimas-taip mezgant pala gaunasi skersa, tai kaip sijonas ant kūno tiesiai atrodo? (nu tundra visiška, nieko nesuprantu verysad.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deize: 05 balandžio 2012 - 14:53
QUOTE(deize @ 2012 04 05, 15:51)
Ačiūkas 4u.gif o raštelis  2 g.a.  2 išv. ar ne? ar ties klubais darei kokį praplatėjimą ar visa pala eina tiesiai? ar viršuje reikėjo siaurinti ties liemeniu?

Raštą berots dariau 3 geros eilės, 1 bloga, dabar tiksliai nepamenu. Niekur neplatinau, mezgiau tiesiai, o viršuj gumą įvėriau ir automatiškai susiaurėjo, nes viršuj man buvo per platu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuteeee @ 2012 04 05, 14:54)
Niekur neplatinau, mezgiau tiesiai,

o kaip dėl skersavimosi? ar palos gaunasi tiesios?
Atsakyti
QUOTE(deize @ 2012 04 05, 15:57)
o kaip dėl skersavimosi? ar palos gaunasi tiesios?

Na, susiskersuos, kai susisius smile.gif aišku, darant paskutines eilutes, reikia žiūrėt, kad spalvos gautųsi kaip visam sijone, man reikėjo paderint, t.y. pavyniot truputį siūlo, kad spalvos sutaptų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(son @ 2012 04 05, 11:01)
tai, pabodes bet grazus

Tikrai nepabodes... labai grazus...
O koks ju ilgis jums gaunasi? Nuo kelintos eiles mezgate?
Atsakyti
QUOTE(Joll@ @ 2012 04 05, 17:13)
Tikrai nepabodes... labai grazus...
O koks ju ilgis jums gaunasi? Nuo kelintos eiles mezgate?

mezgiau nuo 15 eiles,pamezgiau keleta akiu(jei nori ilgesnio gali koki 10-20eiliu) esu 164cm. gavosi zemiau keliu
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2012 04 05, 11:50)
naujas modeliukas

fantastika bigsmile.gif
Atsakyti
parodysiu ir as savo dzyziuka blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Grazus jusu sijonukai-skersinukai, ypac kai turit tokias figurytes, kuomet klubu apimtis mazesne, nei daugelio liemens... hihihi.gif (cia as apie save blush2.gif ) Kad ir kaip tokio noreciau, nu tikrai netiktu mano figurai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2012 04 06, 09:03)
Grazus jusu sijonukai-skersinukai, ypac kai turit tokias figurytes, kuomet klubu apimtis mazesne, nei daugelio liemens... hihihi.gif (cia as apie save  blush2.gif ) Kad ir kaip tokio noreciau, nu tikrai netiktu mano figurai  ax.gif

jaučiu,kad reiks paviešint tamstos matmenis,kad susigėstumėte g.gif
Atsakyti
QUOTE(agle @ 2012 04 05, 20:20)
parodysiu ir as savo dzyziuka blush2.gif

labai dailus thumbup.gif čia vienspalviai siūliukai g.gif
Atsakyti