Įkraunama...
Įkraunama...

SIJONAI

QUOTE(Viliuteee @ 2012 03 11, 20:32)
sijonas is medvilnes

Labai grazus sijonukas wub.gif gal rasteli idetumete 4u.gif
Atsakyti
as ne viliutee bet apie sijona cia http://www.liveinter.../post125983076/
user posted image
Atsakyti
Na ir šaunuolės visos ,tiek grožių primezgusios thumbup.gif

o čia mano dryžiukas

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mantvaida: 13 kovo 2012 - 20:38
QUOTE(mantvaida @ 2012 03 13, 21:37)
o čia mano dryžiukas

Gražuolis dryžius..
Atsakyti
Klausykit, mergaitės, kaip jums nešiojasi tie sijonukai (ir ne tik) iš Teksrenos siūliukų? Negaliu sakyt, kad labai dažnai dėviu savo dryžių, bet kažkoks nebe toks jis man. Lyg išskydęs, lyg apsivėlęs. Na, nebeteikia tiek džiaugsmo jis man. Iš Vernito pusvilnės nusimezgiau, tai kažkaip smagesnis.

Atsakyti
sveikos, ieskau pagalbos smile.gif gal kas turit shema, ar galit paaiskinti kaip nertas sis sijonas? virsui kaip suprantu su uzmetimu, ir su vienu isvirksciu tuo uzmetimu.. as pradedancioji, tai cia man sunku biski.. ir koks rastas apacioje?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(adiavl @ 2012 03 14, 17:48)
sveikos, ieskau pagalbos smile.gif gal kas turit shema, ar galit paaiskinti kaip nertas sis sijonas? virsui kaip suprantu su uzmetimu, ir su vienu isvirksciu tuo uzmetimu.. as pradedancioji, tai cia man sunku biski.. ir koks rastas apacioje?
user posted image

nerodo nuotraukos
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2012 03 14, 20:39)
nerodo nuotraukos

jau radau kai nerti 9 puslapyje aprasyma, bet dabar svarstau ar tinka maxi siulai...ar kokie kiti? sijonas toks 4u.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=Viliuteee,2012 03 11, 20:32]
sijonas is medvilnes

Super!
Papildyta:
[quote=Viliuteee,2012 03 11, 20:32]
sijonas is medvilnes
user posted imageuser posted image

Atsakyti
QUOTE(adiavl @ 2012 03 14, 20:48)
jau radau kai nerti 9 puslapyje aprasyma, bet dabar svarstau ar tinka maxi siulai...ar kokie kiti?  sijonas toks  4u.gif

Aš tokį sijoną dukrai nėriau iš maxių mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,merginos 4u.gif

Nežinau kur klausti ,tai paklausiu čia blush2.gif Ar kuri neriate pagal užsakymus ? blush2.gif Pvz mini sijonuką vasarai blush2.gif

Dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dryžuota bitė @ 2012 03 22, 09:54)
Sveikos,merginos  4u.gif

Nežinau kur klausti ,tai paklausiu čia  blush2.gif  Ar kuri neriate pagal užsakymus ?  blush2.gif  Pvz mini sijonuką vasarai  blush2.gif

Dėkoju  4u.gif

nueik i rankdarbiu skelbimus ir pilna mamu kurios tai daro pagal uzsakymus mirksiukas.gif
Atsakyti