Įkraunama...
Įkraunama...

SIJONAI

QUOTE(sniegelis1232 @ 2012 01 25, 11:49)
Pasirodysiu dar vieną savo darbelį. Čia sijonas megztas iš kid mocherio
o viršus yra iš medžiagytės. Kaip ir gražus tas korsetukas man buvo,
išmesti buvo gaila bet nešioti irgi nenešiojau, tad nutariau visa tai
pakoreguoti Taip dabar turiu suknytę.

user posted image

jetau koks grozis wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aga: 12 vasario 2012 - 23:51
QUOTE(sniegelis1232 @ 2012 01 25, 11:49)
Pasirodysiu dar vieną savo darbelį. Čia sijonas megztas iš kid mocherio
o viršus yra iš medžiagytės. Kaip ir gražus tas korsetukas man buvo,
išmesti buvo gaila bet nešioti irgi nenešiojau, tad nutariau visa tai
pakoreguoti Taip dabar turiu suknytę.

user posted image

o gal turite an saves foto kaip atrodo labai sudomino kiek suprantu cia padal skara sijonas megztas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aga: 12 vasario 2012 - 23:34
Deja ant savęs jau nespėjau nufotografuoti sijono su korsetu,
iškeliavo šis darbelis į kitus namučius. Taip jis buvo megztas pagal
skarą.
Rodau kita sijoną, šį buvo galimybė ir užsidėta nufotografuoti, tik
truputi ne mano išmiera, bet gal vaizdo nesugadins

user posted image
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aga: 12 vasario 2012 - 23:34
sveikos, gal kas zinot kaip mezgti sita sijona(tu lapeliu schema)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rnikole @ 2012 03 05, 18:18)
sveikos, gal kas zinot kaip mezgti sita sijona(tu lapeliu schema)

Čia šis tas ax.gif http://forum.knittin...showtopic=57280
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ristina: 05 kovo 2012 - 20:38
Sveikos, mezgejėlės smile.gif jūsų darbai nuostabūs smile.gif Norėjau jūsų paklausti, sudomino tas sijonas - dryžiukas. Mezgiau, bet išardžiau, nes kažkaip jis man nesidėliojo į formą sad.gif tad norėjau paklausti, ar akis uždėti ir sumegzti reikia toj pačioj eilutėj? Ir kaip tai padaryti? (aiškinu savo klausimą biggrin.gif tarkim reikia uždėti akį, tai pirmą nukeliam ir tada uždedam, ar uždedam, o tada mezgam. Tas pats ir su sumezgimu, paskutines dvi sumegst, ar sumegst iš galo antrą ir trečią, o pačią paskutinę išmegzti?). Tikiuos supratot smile.gif ačiū už atsakymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuteeee @ 2012 03 06, 16:52)
Sveikos, mezgejėlės smile.gif jūsų darbai nuostabūs smile.gif Norėjau jūsų paklausti, sudomino tas sijonas - dryžiukas. Mezgiau, bet išardžiau, nes kažkaip jis man nesidėliojo į formą sad.gif tad norėjau paklausti, ar akis uždėti ir sumegzti reikia toj pačioj eilutėj? Ir kaip tai padaryti? (aiškinu savo klausimą biggrin.gif  tarkim reikia uždėti akį, tai pirmą nukeliam ir tada uždedam, ar uždedam, o tada mezgam. Tas pats ir su sumezgimu, paskutines dvi sumegst, ar sumegst iš galo antrą ir trečią, o pačią paskutinę išmegzti?). Tikiuos supratot smile.gif ačiū už atsakymus smile.gif

Sumegzti ir uždėti reikia toj pačioj eilutėj. Aš kraštinių akių niekada neliečiu. Pirma visada nukeliama, o paskutinė visada blogoji. Tada kraštelis būna gražus. Taigi, nukėlus akį sumezgu dvi, o pabaigoje tos pačios eilutės iš priešpaskutinės akies išmezgu dvi akis. Galima, aišku ir atvirkščiai - pradžioje uždėti, o pabaigoje sumegzti.
Atsakyti
QUOTE(aiwita @ 2012 03 08, 13:28)
Sumegzti ir uždėti reikia toj pačioj eilutėj. Aš kraštinių akių niekada neliečiu. Pirma visada nukeliama, o paskutinė visada blogoji. Tada kraštelis būna gražus. Taigi, nukėlus akį sumezgu dvi, o pabaigoje tos pačios eilutės iš priešpaskutinės akies išmezgu dvi akis. Galima, aišku ir atvirkščiai - pradžioje uždėti, o pabaigoje sumegzti.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Mocherinis sijonas pagal servetėlę "Dite II"
Čia sijono nepaskutinis vaizdas, nes jo savininkė ji prikomponuos prie medžiaginio juozmens, pačiai įdomu kaip atrorys galutiniam vaizde smile.gif

user posted image
Atsakyti
sijonas is medvilnes
user posted imageuser posted image

ideja is cia.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2012 03 11, 20:32)
sijonas is medvilnes

Oooo bigsmile.gif gražu thumbup.gif
Atsakyti
Labai puikus sijonas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif