Įkraunama...
Įkraunama...

SIJONAI

QUOTE(sniegelis1232 @ 2012 01 26, 18:27)
Čia kur kažkada klientei mezgiau, pozuotoja tik ne kaip
papozavo,bet maždaug kad būtu matyti kaip atrodo
apsivilkus
user posted image

Čia megzta iš pusvilnonių siūlų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aga: 12 vasario 2012 - 23:50
Mergaitės padėkit, niekur nerandu tokio kaip sijono nėrimo pradziamokslio. Visur raštų scemos, o kaip pradėti paprasto rašto sijoną nerti niekur nerandu. Bandau pirma nusinėrusi grandinėlę sujungti, bet sujungus į didelį ratą ir pradėjus nerti aplink, pirma eilė kreiva gaunasi, ir kai reikia sujungti atrodo, kad visa grandinėlė susisuko. Gal nemoku paaiškint, bet gal galėtumėt padėti kaip pati pradžia neriama apvaliai? Kaip sujungti nunertą grandinėlę, kad ji nesusisuktų?
Atsakyti
kai daugiau pamegsi nesisuks,tik sujungiant reik žiūrėt,kad nebūt persisukus pati pynutė.arba galima žemu stulpeliu nusinert norimo pločio dirželį ir nuo jo pradėt nėrimą 4u.gif
Atsakyti
Va būtent man sujungiant pynutė pati matyt ir susisuka sad.gif kai trumpa tai lengva sujungt nesusukus, o kai ilga tai nebesusigaudau kaip ten nesusukt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moony: 31 sausio 2012 - 12:56
QUOTE(moony @ 2012 01 31, 12:55)
Va būtent man sujungiant pynutė pati matyt ir susisuka sad.gif kai trumpa tai lengva sujungt nesusukus, o kai ilga tai nebesusigaudau kaip ten nesusukt

man kaip tik vakar buvo smile.gif tai as viska isardziau ir stulpeliu su uzmetimu nuneriau visa pynutes ilgi,tada graziai sujungiau ir gavosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritule @ 2012 01 31, 16:48)
man kaip tik vakar buvo smile.gif tai as viska isardziau ir stulpeliu su uzmetimu nuneriau visa pynutes ilgi,tada graziai sujungiau ir gavosi  thumbup.gif

Stulpelis su užmetimu tai šitoks? Bet jam irgi pirma nuneriama pynutė? Beje, kaip gražiai poto sujungti, nes gaunasi jau platesnė pynelė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moony: 31 sausio 2012 - 16:07
Sveikos, net nžn kur geriau kreiptis su savo klausimu, tad bandau čia ax.gif
Turiu gražų džinsinį sijonuką, deja kiek per trumpas jis man. Gal kas esat kur užmatę, kaip galėtų pailgint nėriniais ax.gif
Atsakyti
Inetux, paieškok idėjų čia http://club.osinka.r...-31447?&start=0
Gali bet kurio patinkančio sijonėlio apačią prisitaikyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pelene83 @ 2012 01 23, 17:28)
ziuriu ziuriu, ir galvoju, sijonukas fantastiskas, bet galima butu deveti ir kaip skraiste smile.gif as tokios skraistes noreciau..  ax.gif

Atsakyti
Gal galėtų kas nors pasidalinti nuotrauka, kurioje būtų matyti, kaip pasijonis tvirtinamas prie maherinio sijono.
Planuoju megzti vaikišką maherinį sijonuką, bet nelabai įsivaizduoju, kaip atrodo viršaus apdaila: gumos įvėrimas, pasijonio pritvirtinimas ir t.t
Atsakyti
servetelini sijona jau turiu, bet kaip reikia rumba pabaigti, kaip guma itvirtinti... patarkite
Atsakyti
radau sijonuka, patiko, bet vokiskai nesuprantu, padekit susigaudyt
user posted imageuser posted image
Atsakyti