Įkraunama...
Įkraunama...

SIJONAI

QUOTE(kipse @ 2011 11 17, 19:32)
aš ir ją ruošiuos megzt. gal gali pasakyt kiek akių dėjai, kokio nr virbalais ir kiek cm ilgio gavos. ir dar- kiek siūlų sunaudojai. planuoju eit pirkt kaip tik.

klausimas ne man, bet išdrysiu atsakyti, jei jau užsukau ax.gif
aš irgi tokį mezgiau - akių 190, ilgis be juosmens - 58-59 cm, mezgiau kietai Nr 3 virbalais. Nešiojasi puikiai, pamušalą įsiuvau. Siūlų suėjo apie 2,5 matkiaus metrinei sėdimajai smile.gif
Atsakyti
pradėjau megzti draugei iš vernito vilnos. ji truputį storesnė. Dėjau apie 140 akių,dryžiukus dėjau iš siūlų likučių. Vilnos jau sumezgiau 2,5 matko ir dar tikrai ne pabaiga. Bijau, kad sueis kokie 4.

Suvėliau mintis toms, kurios ruošėsi pirkti siūlus??? tongue.gif
Iš Teksrenos vilnos man irgi užteko 2,5.
Atsakyti
Sveikutės,

Gal esate kuri užmačiusi šio sijonuko raštą?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(aiwita @ 2011 11 18, 11:14)
Iš Teksrenos vilnos man irgi užteko 2,5.

O kaip teksrena po skalbimo? Ar siūlai nedažo?
Atsakyti
QUOTE(AusrinesMama @ 2011 12 01, 18:17)

Turiu violetiniai juodus, tai dažo, bent jau pirma skalbimą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AusrinesMama @ 2011 12 01, 18:17)

Pas mane juodai raudonas, tai visai nedažo g.gif
Atsakyti
QUOTE(chimera @ 2011 11 02, 14:08)

Siūlai - Alize missisipė,
Kiekis - nepilni 200g TIK  thumbup.gif
Ilgis - 47cm
Plotis - klubams apie 1m,
Akių - 142 ( per įstrižainę)
Mezgiau tuo būdu kur jokių schemų nereik, vienam šone dvi sumezgi, kitam - 1 uždedi smile.gif Siūlės apsoliučiai nesimato, tik reikia suderint spalviškumsu, jei siūlai spalvoti smile.gif

O kokio storio virbalais mezgėt? Aš irgi nusipirkau tokių siūlų,bet neapsisprendžiu kokius virbalus imt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aiwita @ 2011 12 02, 13:12)
Pas mane juodai raudonas, tai visai nedažo  g.gif

Peržvelgus pasisakymus ir ne tik šioje temoje, darau išvadą, kad teksrena tai loterija (vienos spalvos dažo, kitos ne) doh.gif
Bet siūlo kokybė verta sijono ar kokio kito rūbo tongue.gif
Atsakyti
keliu nepelnytai apleistą temą aukštyn

mano šokoladukas

user posted image

Vernito pusvilnė, 3 siūliukai.Labai smagiai neriasi ir nešiojasi puikiai. Pasijonį pirkau gatavą , juodą, su gumute viršuje, ir prisiuvau, tai kai ant manęs išsipildo visos raukšlės, tai gerai, o kai ant manekeno tai biski gal nekaip atrodo cool.gif .

o dabar iš teksrenos vilnos vsu 10 proc. poliamido mezgasi tunika-suknelė, nežinia kas ten bus kai baigsiu, bet mezgasi smagiai
Atsakyti
Sveikos merginos, turbūt labai beviltiškai atrodys mano žinutė bet gal galėtumėt paaiškinti nuo ko pradedamas nerti sijonas? Esu nėrusi tik žaisliukus. Ar reikia pradėti nuo pynelės ir ją sujungus, nerti ratuku ar kaip? Noriu pabandyti nusinerti paprasčiausia sijonuka, kvadrato formos. Niekur internete nerandu vaizdinės medžiagos, o diagramas sunku man iššifruot.
Atsakyti
dar vienas mano skersinis.iš teksrenos vilnos
user posted image
Atsakyti
Gal galit trumpai paaiškinti kaip nusimegzti toki sijona?
Atsakyti