[quote=Džinė79,2011 02 22, 09:54]
QUOTE(Džinė79 @ 2011 02 23, 15:28)
manau, kad tai skirtingi raštai dukrai esu mezgusi suknelę su bangelėm. bet galima numegzti ir tokius griežtus zigzagus. va toks: 2geros krastines, 1uzmetimas, *9geros 3akis sumeksti i viena, kad vidurinioji butu virsuje, 9geros, is vienos akies ismeksti 3akis. kartoti nuo *
Tikrai kitokius dariau. Reikės pabandyti šitokius. Tik klausimas: o tas užmetimas tikrai turi būti prieš žvaigždutę? Ne nuo užmetimo reikėtų kartoti?
Ligvita koks siūliukas?
Kid moheris su silku is Verpalu, - tas kur nesvietiskai brangus, bet kadangi norejo butent tokio koki jau karta esu rodziusi, tai ir siuliukus pirko tokius pat
QUOTE(aiwita @ 2011 02 23, 16:28)
Tikrai kitokius dariau. Reikės pabandyti šitokius. Tik klausimas: o tas užmetimas tikrai turi būti prieš žvaigždutę? Ne nuo užmetimo reikėtų kartoti?
tiesą pasakius, aklai nukopijavau aprašymą. bet jei sumezgam tris, o paskui tris išmezgam, tai to užmetimo visai nereikia
Džine79, Ligvita, abu labai skirtingi, abu labai šaunūs sijonukai.
Sveikutes, esu naujoke,o cia tiek visokiu grozybiu, gal kas turite schemute servetelinei suknelei ar sijonukui.Buciau labai dekinga
QUOTE(ritaava @ 2011 02 24, 19:52)
Sveikutes, esu naujoke,o cia tiek visokiu grozybiu, gal kas turite schemute servetelinei suknelei ar sijonukui.Buciau labai dekinga
http://www.supermama...howtopic=677190
QUOTE(nerkada @ 2011 02 18, 19:54)
Gal idetumete schemute, kaip tie lapeliai taip graziai susimezga ir sudaro ta klosiuka?