Įkraunama...
Įkraunama...

SIJONAI

[quote=Džinė79,2011 02 22, 09:54]
wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinė79 @ 2011 02 23, 15:28)
manau, kad tai skirtingi raštai mirksiukas.gif  dukrai esu mezgusi suknelę su bangelėm. bet galima numegzti ir tokius griežtus zigzagus. va toks: 2geros krastines, 1uzmetimas, *9geros 3akis sumeksti i viena, kad vidurinioji butu virsuje, 9geros, is vienos akies ismeksti 3akis. kartoti nuo *

Tikrai kitokius dariau. Reikės pabandyti šitokius. Tik klausimas: o tas užmetimas tikrai turi būti prieš žvaigždutę? Ne nuo užmetimo reikėtų kartoti? g.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Ligvita thumbup.gif koks siūliukas? bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Kid moheris su silku is Verpalu, - tas kur nesvietiskai brangus, bet kadangi norejo butent tokio koki jau karta esu rodziusi, tai ir siuliukus pirko tokius pat
Atsakyti
QUOTE(aiwita @ 2011 02 23, 16:28)
Tikrai kitokius dariau. Reikės pabandyti šitokius. Tik klausimas: o tas užmetimas tikrai turi būti prieš žvaigždutę? Ne nuo užmetimo reikėtų kartoti?  g.gif

tiesą pasakius, aklai nukopijavau aprašymą. bet jei sumezgam tris, o paskui tris išmezgam, tai to užmetimo visai nereikia g.gif
Atsakyti
Džine79, Ligvita, abu labai skirtingi, abu labai šaunūs sijonukai.
Atsakyti
Sveikutes, esu naujoke,o cia tiek visokiu grozybiu, gal kas turite schemute servetelinei suknelei ar sijonukui.Buciau labai dekinga
Atsakyti
QUOTE(ritaava @ 2011 02 24, 19:52)
Sveikutes, esu naujoke,o cia tiek visokiu grozybiu, gal kas turite schemute servetelinei suknelei ar sijonukui.Buciau labai dekinga

http://www.supermama...howtopic=677190
Atsakyti
QUOTE(nerkada @ 2011 02 18, 19:54)
sveikos darbstuoles,

rodausi i as su savo naujuoju darbu-sijonu mamai 4u.gif
user posted imageuser posted image

Gal idetumete schemute, kaip tie lapeliai taip graziai susimezga ir sudaro ta klosiuka?
Atsakyti
as mezgiau pagal sia schemute, o lapeli uzbaiginejau "is akies". priklausomai kaip greit norit uzbaigti ta kliosiuka ir pereiti prie lygaus mezgimo smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nerkada: 25 vasario 2011 - 21:02
QUOTE(Ligvita @ 2011 02 24, 12:35)

Grazus sijonas thumbup.gif Galgalima schemute? blush2.gif
Atsakyti