Įkraunama...
Įkraunama...

SIJONAI

QUOTE(kipse @ 2011 11 05, 21:35)
pradėjau ir aš šį sijoną. uždėjau 125akis . nežinau ar nebus per ilgas. mezgu visas eiles geromis:6eiles viena spalva, 2eiles kita. keičiu siūlą vienoj pusėje, kuri bus ties liemeniu. nzn ar tesingau darau

Vien geromis mezgi ir kraštai nesiriečia??? g.gif Kaip tau taip pavyksta?
O kurioj pusėj keisi siūlus visiškai nesvarbu. Tik ties liemeniu keičiant, paskui galus gal paprasčiau bus suslėpt

Na ką, lauksim rezultato mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aiwita @ 2011 11 08, 09:12)
Vien geromis mezgi ir kraštai nesiriečia???  g.gif  Kaip tau taip pavyksta?

tai gaunas berods ripsas. kai abiejose pusėse mezgi vien gerom. o jis nesiraito gi.
-
Atsakyti
QUOTE(chimera @ 2011 10 31, 13:48)
laba diena,

Aš irgi rodau savo dryžių  smile.gif

kokiais siulais mezget si sijonuka g.gif
Atsakyti
QUOTE(kipse @ 2011 11 08, 16:02)
tai gaunas berods ripsas. kai abiejose pusėse mezgi vien gerom. o jis nesiraito gi.
-

Aišku... Net nepagalvojau, kad čia ripsu blush2.gif Pamaniau, kad lygiuoju raštu megzta
Atsakyti
baigiau dryžių. ilgai vargau. gavos per trumpas. tai išskalbiau ir pakabinus svarstį džiovinau. tai ištįso beveik 7 cm. lotuliukas.gif user posted image
Atsakyti
Kipse, fainuolis sijonukas! Kaip padelkas apmezgei?
Atsakyti
QUOTE(vilma Liu @ 2011 11 16, 15:09)
Kipse, fainuolis sijonukas!  Kaip padelkas apmezgei?

vėželiu -vąšeliu atbulai rolleyes.gif
Atsakyti
kipse thumbup.gif sijonukas labai gražus gal bus foto ir ant modelio? aš vis dar nepradejaus avo sijonuko teko eile užleisti užsakymams doh.gif
Atsakyti
Štai ir maniškis dryžius ax.gif

user posted image
Atsakyti
Luana, gražus. thumbup.gif mano eilėj melanžinis. Gal čia iš lietuviškos vilnos?
Atsakyti
QUOTE(kipse @ 2011 11 17, 20:28)
Luana, gražus. thumbup.gif  mano eilėj melanžinis. Gal čia iš lietuviškos vilnos?

Ačiū 4u.gif , taip lietuviška Tekrenos vilna
Atsakyti
QUOTE(Luana @ 2011 11 17, 19:29)
Ačiū 4u.gif , taip lietuviška Tekrenos vilna

aš ir ją ruošiuos megzt. gal gali pasakyt kiek akių dėjai, kokio nr virbalais ir kiek cm ilgio gavos. ir dar- kiek siūlų sunaudojai. planuoju eit pirkt kaip tik.
Atsakyti