Įkraunama...
Įkraunama...

SIJONAI

QUOTE(SoftKiss @ 2011 11 01, 11:04)
O kaip tas sutrumpintas eiles nerti?

čia pora nuorodų:
My Webpage
My Webpage

Ačiū naiste777 mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dykuma: 01 lapkričio 2011 - 11:20
Niu, pasiėmiau savo pernai megztą sijoną ir viską paskaičiavau ir išmatavau. Tik neatsimenu, kokie siūlai buvo, kažkokie Alize. Virbalai 3,5. 135 akys, 55 cm ilgio, 100 pločio. Didelė aš blush2.gif Suėjo beveik 4 matkiukai, nes vietomis reikėjo nuvyniot, kad spalvos gražiai pereitų. Mezgiau visą skerstą, t.y. eilės pradžioj - uždėjimas, eilės pabaigoj - dvi sumezgamos. Susiuvau ta nematoma siūle, taigi, visai nesimato, kurioj vietoj sujungta.
Sijonas šitas.

Atsakyti
Dar į temą apie dryžius, kitas sijono variantas, irgi mano sąraše wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image

Nuoroda į osinka

Gal kas mezgė šį grožį? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dykuma: 01 lapkričio 2011 - 11:47
QUOTE(Dykuma @ 2011 11 01, 12:45)
Gal kas mezgė šį grožį?  bigsmile.gif

As pradejau, bet nezinau kada pabaigsiu, nes kai sau tai vis laiko prisesti nerandu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(chimera @ 2011 10 31, 13:48)
Aš irgi rodau savo dryžių  smile.gif

Fainuolis dryzius.. wub.gif ir as tokio noriu smile.gif
Atsakyti
Labutis mezgejeles mirksiukas.gif .Prasau patarkit is kokiu siulu megzt va sitoki sijoneli
user posted image

Atsakyti
Aš labai panašų nėriau iš Vernito storosios medvilnės. va šitas
Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2011 11 01, 15:17)
Labutis mezgejeles mirksiukas.gif .Prasau patarkit is kokiu siulu megzt va sitoki sijoneli

rinkciausi kokia plona medvilne ko gero smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitutok @ 2011 10 31, 19:42)
Gražūs jūsų sijonai!!!! O neišsisėdi megztas daiktas? Labai noriu megzto sijono, bet truputi bijau, kad po kelių kartų išsisėdės... Gal pamušalas kažkiek padeda? Niekada neturėjau nei megztos suknelės, nei megzto sijono, tai net neįsivaizduoju, kaip toks daiktas dėvisi... Pasidalinkit patirtimi smile.gif

Aš irgi labai bijojau kol neturėjau. Užkabino tas dryžius. Jis buvo pirmas megztas daiktas, kuris gali išsisėdėti tongue.gif Po kelių dienų dėvėjimo matosi, kur yra užpakalinė dalis. bet išskalbus viskas grįžtas į vietas. O pamušalų, kaip jau minėjau, nemėgstu. O ir siūt baisiai tingiu. man geriau dar vieną sijoną numegzti, negu pamušalą siūti ax.gif
Atsakyti
Sveikos, oj, kiek liaupsių, ačiū rolleyes.gif įdėjau sijoną ir pamiršau užeit čia doh.gif biggrin.gif

Konspektai:
Siūlai - Alize missisipė,
Kiekis - nepilni 200g TIK thumbup.gif
Ilgis - 47cm
Plotis - klubams apie 1m,
Akių - 142 ( per įstrižainę)
Mezgiau tuo būdu kur jokių schemų nereik, vienam šone dvi sumezgi, kitam - 1 uždedi smile.gif Siūlės apsoliučiai nesimato, tik reikia suderint spalviškumsu, jei siūlai spalvoti smile.gif

Dėl išssisėdėjimo, teoriškai mastau, kad tas įstrižumas turi privalumų tam reikalui smile.gif

P.S. Liemuo primezgtas ir įverta plati guma thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chimera: 02 lapkričio 2011 - 14:11
QUOTE(chimera @ 2011 11 02, 15:08)
Sveikos, oj, kiek liaupsių, ačiū  rolleyes.gif įdėjau sijoną ir pamiršau užeit čia  doh.gif  biggrin.gif

Konspektai:
Siūlai - Alize missisipė,
Kiekis - nepilni 200g TIK  thumbup.gif
Ilgis - 47cm
Plotis - klubams apie 1m,
Akių - 142 ( per įstrižainę)
Mezgiau tuo būdu kur jokių schemų nereik, vienam šone dvi sumezgi, kitam - 1 uždedi smile.gif Siūlės apsoliučiai nesimato, tik reikia suderint spalviškumsu, jei siūlai spalvoti smile.gif

Dėl išssisėdėjimo, teoriškai mastau, kad tas įstrižumas turi privalumų tam reikalui smile.gif
P.S. Liemuo primezgtas ir įverta plati guma  thumbup.gif

Nuostabus wub.gif wub.gif wub.gif . Ir spalvikės gerulės wub.gif . Užsimaniau ir aš tokio tongue.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Nu jau grozis siu skersuotu dryzuotu wub.gif ...Gal galite kuri aiskiai parasyti kaip pradeti ji megzti ,kada siula kitos spavos imti g.gif ... schemute radau , bet kiek mazdaug uzmesti akiu, ir kaip ta skersuotuma padaryt ,kas kelinta eile reikia siaurinti ir damegzti is kito sono ... ?
Gal yra kokia nuorodele osinkoj ar supermamose, kur gyvai mezgate ?

Nu va lyg pagal naistes aprasyma pradedu suprast:D bet jei yra kokia nuorodele butu faina jei imestumete blush2.gif

Man atrodo kad is melanziniu siulu grazu butu wub.gif nereiktu spalvu kaitaliot mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elija*: 05 lapkričio 2011 - 17:24
user posted image
Atsakyti