Įkraunama...
Įkraunama...

SIJONAI

QUOTE(aiwita @ 2011 10 25, 12:50)
Nemėgstu pamušalų. Nešioju be jo. O plotis toks, kad tau būtų patogu. Pamatuosi megzdama

Supratau mirksiukas.gif , mano irgi bus be pamušalo, nes nemoku siūt biggrin.gif
Atsakyti
laba diena,

Aš irgi rodau savo dryžių smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(chimera @ 2011 10 31, 13:48)
laba diena,

Aš irgi rodau savo dryžių  smile.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif ooo thumbup.gif thumbup.gif gražuuuu....
Atsakyti
Labai gražus sijonas. Super.Gaila, kad esu tokia nesupratinga ir be schemų nemoku megzti...
Atsakyti
QUOTE(chimera @ 2011 10 31, 12:48)
laba diena,

Superinis sijonas wub.gif
Kokie siūlai naudoti, kiek jų sunaudojai, kokio nr. virbalais megzta, kiek akių dėta ir kokio ilgio išėjo bigsmile.gif
Pati noriu jį nusimegzti, tik nerandu tinkamų siūlų, jei siūlai tinka, tai spalvos netinka. Ach doh.gif
Atsakyti
chimera: jungiuos prie Dykumos liaupsniu tavo sijonukui. Nerealiai grazus! O dar melynas.. Pamaciau ir pati uzsimaniau. Tikrai idomu, kiek sunaudojai siulu ir kokiam dydziui.. Sis klausimas iskilo del to, kad pati esu nemazu gabaritu mergaite. biggrin.gif
Atsakyti
chimera- labai dailus dryžius thumbup.gif kaip mezgei juosmenį?
Atsakyti
Gražūs jūsų sijonai!!!! O neišsisėdi megztas daiktas? Labai noriu megzto sijono, bet truputi bijau, kad po kelių kartų išsisėdės... Gal pamušalas kažkiek padeda? Niekada neturėjau nei megztos suknelės, nei megzto sijono, tai net neįsivaizduoju, kaip toks daiktas dėvisi... Pasidalinkit patirtimi smile.gif
Atsakyti
laba diena,

user posted image

Labai dailus-jungiuosi prie pagyrimų smile.gif 4u.gif norisi informacijos tos pačios-kiek ko ir t.t.
Atsakyti
laba diena,

user posted image

Labai grazus sijonukas. Perskaiciau visa tema, bet nelabai supratau kaip sujungiama. Jei gerai suprantu tai reikia uzsideti tiek akiu kokio ilgio nori sijonuko?
Atsakyti
Yra du šio sijonuko mezgimo budai, pirmas, kai sijonuko siūlė beveik nepastebima ir eina įstrižai sijono (galima megzti ir be tų sutrumpintų eilių):
user posted image
mezgant kitu būdu siūlė eina nuo juosmens iki apačios tiesiai, o kai naudojami pereinamų spalvų siūlai, ta siūlė, bent jau man, atrodo tikrai negražiai.
Mezgan pirmuoju būdu sunku apskaičiuoti, kiek dėti akių, kad sijonukas neišeitų per trumpas. Tad chimera, būtų tikrai įdomu sužinoti kokius siūlus naudojai, kiek jų sunaudojai, kokio nr. virbalais megzei, kiek akių dėjai ir kokio ilgio sijonukas išėjo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dykuma @ 2011 11 01, 11:15)
Yra du šio sijonuko mezgimo budai, pirmas, kai sijonuko siūlė beveik nepastebima ir eina įstrižai sijono (galima megzti ir be tų sutrumpintų eilių):
user posted image
mezgant kitu būdu siūlė eina nuo juosmens iki apačios tiesiai, o kai naudojami pereinamų spalvų siūlai, ta siūlė, bent jau man, atrodo tikrai negražiai.
Mezgan pirmuoju būdu sunku apskaičiuoti, kiek dėti akių, kad sijonukas neišeitų per trumpas. Tad chimera, būtų tikrai įdomu sužinoti kokius siūlus naudojai, kiek jų sunaudojai, kokio nr. virbalais megzei, kiek akių dėjai ir kokio ilgio sijonukas išėjo  bigsmile.gif

O kaip tas sutrumpintas eiles nerti?
Atsakyti