Įkraunama...
Įkraunama...

SIJONAI

QUOTE(niuma @ 2011 07 31, 10:00)
Vasara nesibaigė, gaivinam sijonų temą smile.gif
Planuoju su tamsiai mėlynu pasijoniu nešiot, o šitas tik dėl to, kad geriau raštas matytųsi:

Gal schemute butu galima... Ir is kokiu siuliuku cia?
Atsakyti
niuma: labai dailus sijonukas. thumbup.gif
Atsakyti
Dėkui smile.gif aciuks.gif

Karakum, čia YarnArt Lily siūliukai, pamėgau aš juos, ne pirmą rūbą jau gaminau. 50 g -225 m.
Čia visa tema yra Aš ėmiau sijoninės dalies vieną motyvą ir dar keičiau pagal save, tai konkrečios schemos nėra.
Atsakyti
na gi merginos, negi nieks sijonukų nebemezgat?
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2011 04 30, 21:19)
paprastutis sijonukas dukrai.tik neaisku dar kaip virsus bus,gal virvute versis,gal dirzas.nenusprendem ax.gif
user posted image

Sveikutes...

Labai grazus sijonukas 4u.gif

Gal butu galima gauti jo schemute? 4u.gif
Atsakyti
merginos, mezgu tą dryžuotuką skersuotuką iš Teksrenos vilnos dvispalvės ir nežinau kiek eilių megsti gerosiomis akimis( na gerosiomis pirmyn ir blogosiomis atgal) ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mantilė: 22 spalio 2011 - 22:15
Aš mezgiau tirs eiles gerom, nesvarbu ar geroj , ar blogoj pusėj, ir vieną blogom.
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2011 10 23, 08:24)
Aš mezgiau tirs eiles gerom, nesvarbu ar geroj , ar blogoj pusėj, ir vieną blogom.

ačiū naiste 4u.gif
Atsakyti
Klausykit, merginos, o kaip jums nešiojasi tas dryžuotas sijonas? g.gif

kadangi stengiausi spalvas sutaikyti gražiai, tai gal per siaurą numezgiau. Visumoj, tai atrodo gerai, neatrodo per siauras, bet nešiojant... Lipant į mašiną kiek per siaura apačia. Ir jau trečią kartą nutraukiu siūlą. Akelė pabėga per apačią. Paskui sėdžiu, surinkinėju akis, tvarkau. Ar kas nors su tuo susidūrėt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzyte5 @ 2011 03 03, 11:42)
Ne, megzta trys eiles geros, viena blogosiomis.
Va cia dar vienas sijonukas is siulu likuciu trinti namuose. Sitas megztas ripsu - visada gerosiomis.
user posted image

labai patiko. tik nelabai supratau mezgimo esmės, nors buvo paaiškinta. ax.gif
nuo apačios pvz 100 akių ir sumegzt vienoj pusėj dvi, kitoj išmegzt iš 1 dvi? ir tada skersai gausis?
Atsakyti
Aš irgi tą dryžuotą dabar kaiptik mezgu, nu biškiuką pavėluotai prisiruošiau kai visos jau praeitą žiemą pasipuošusios buvot biggrin.gif ir galvoju, o pamušalą jūs dėjot g.gif ir dar klausimukas plotį turbūt daryt pagal klubus, kad normaliai įlyst blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Luana @ 2011 10 24, 15:09)
Aš irgi tą dryžuotą dabar kaiptik mezgu, nu biškiuką pavėluotai prisiruošiau kai visos jau praeitą žiemą pasipuošusios buvot biggrin.gif  ir galvoju, o pamušalą jūs dėjot g.gif  ir dar klausimukas plotį turbūt daryt pagal klubus, kad normaliai įlyst blush2.gif

Nemėgstu pamušalų. Nešioju be jo. O plotis toks, kad tau būtų patogu. Pamatuosi megzdama
Atsakyti