Įkraunama...
Įkraunama...

SIJONAI

Ačiū 4u.gif 4u.gif

Neriau Java siūlikais, suėjo 400g
Atsakyti
QUOTE(chimera @ 2011 06 16, 21:05)
Sveikos,

Ateinu ir čia su savo pirmu nertu sijonu iki šiol maniau, kad sijonai ne man, bet patiko  ax.gif

tikrai labai dailus sijonukas, įmesk raštelį jei nesunku . statysim į eilę ir iki kitos vasaros gal įveiksim wub.gif
Atsakyti
Nėra raštelio, šifruokit iš didžiosios foto, jei ką klauskit 4u.gif
Atsakyti
labai ilgai vargtas sijonas doh.gif , buvo ir isardytas, ir i sali numestas, buvo jau ir nebegrazus. sunaudota apie 500g siulu Limol, kazi kaip jisai nesiosis (jei isvis nesiosiu blush2.gif ) user posted image
Atsakyti
Man tai labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(enigma3 @ 2011 06 20, 14:25)
labai ilgai vargtas sijonas  doh.gif , buvo ir isardytas, ir i sali numestas, buvo jau ir nebegrazus. sunaudota apie 500g siulu Limol, kazi kaip jisai nesiosis (jei isvis nesiosiu  blush2.gif )

super thumbup.gif nedriskit slepti tokio grozio bigsmile.gif gal schemute galima? rolleyes.gif
Atsakyti
Enigma3, liuks sijonas. Ir būtinai nešiok. Aš ir galvoju apie maxi sijoną, tik virbalais pagal kokią staltiesės schemą. Jaučiu, megsiu 3 metus
Atsakyti
enigma3, puikus sijonas thumbup.gif Ir labai tinka, ir tiek darbelio, tai kam slept 4u.gif
Atsakyti
enigma: as irgi jungiuosi prie visu merginu pagyru. Labai dailus romantiskas sijonas. Nedrysk ardyti! smile.gif Bent jau pasilik kaip prisiminima, kad toki grozi buvai nunerus. wink.gif
Atsakyti
aciu merginos uz pagyras rolleyes.gif
ardyt tai tikrai jau nebeardysiu, bet va gal pasijoni reiks kitokios spalvos ir pas siuveja siutis, nes dabartini siaip ne taip pati susikonstravau lotuliukas.gif simta kart smagiau nerti, nei su adata darbuotis, kai net neisivaizduoji kaip reikia ta pasijoni konstruot lotuliukas.gif
o stai schemute user posted image kadangi rombiuku shemute nebuvo duota tai naudojausi sita
user posted image
Atsakyti
QUOTE(chimera @ 2011 06 16, 20:05)
Ateinu ir čia su savo pirmu nertu sijonu iki šiol maniau, kad sijonai ne man, bet patiko  ax.gif

thumbup.gif Na ir kodėl gi ne tau g.gif ? Labai dailiai nunertas ir thumbup.gif tau tinka 4u.gif . Aš irgi neseniai atradau ir pamilau sijonus nertus wub.gif . Naująjį prieš 2 savaites baigiau, bet vis nerandu laiko nufotografuoti doh.gif

QUOTE(enigma3 @ 2011 06 20, 14:25)
labai ilgai vargtas sijonas  doh.gif , buvo ir isardytas, ir i sali numestas, buvo jau ir nebegrazus. sunaudota apie 500g siulu Limol, kazi kaip jisai nesiosis (jei isvis nesiosiu  blush2.gif )

nono.gif nedrįsk tokio grožio spintoje slėpti nono.gif . Mmmmmm koks gražutis wub.gif . Jau nebe pirmoji seilę varvinu bežiūrėdama mirksiukas.gif
Atsakyti
enigma,labai grazus wub.gif kiek daug rasteliu,bet kaip jie graziai visi dera.nesiok ir negalvok kitaip.nebent bijai nesioti del to,kad kuri is musu nenurengtu biggrin.gif
Atsakyti