Laukiau laukiau kol kuri užves naują temą, bet kažkaip neskuba nei viena
O aš ką tik pabaigiau dukrai dryžuotą margiuką, tai noriu suteikti info toms, kurios planuoja pradėti. Mezgiau iš Vernito vilnos, 3 Nr virbalais, užsidėjau 150 akių ir sijonuko ilgis gavosi tik 47cm. Čia neskaičiuoju juosmens. Jo dar neprimezgiau. Ką tik susiuvau ir truputį nusivyliau, nes maniau, kad bus ilgėlesnis
QUOTE(nerkada @ 2011 02 18, 22:16)
na o tokia man gavosi kopija pagal orginala
Vakar šifravau schemą , reikės pagalbos Kiek supratau, tai kiekvieną gabaliuką reikia atskirai nerti, turėtų išeiti nenukirpus siūlo, be siuvimo, o kaip ištikrųjų?
QUOTE(laumar @ 2011 02 21, 14:46)
Vakar šifravau schemą , reikės pagalbos Kiek supratau, tai kiekvieną gabaliuką reikia atskirai nerti, turėtų išeiti nenukirpus siūlo, be siuvimo, o kaip ištikrųjų?
as neriau kiekviena gabaliuka (pusmenuliuka) atskirai ir juos jungiau i eile . Siuti nieko nesiuvau,nes tos daleles jungesi apnerus jas. Nezinau ar aiskiai cia parasiau
QUOTE(nerkada @ 2011 02 21, 22:07)
as neriau kiekviena gabaliuka (pusmenuliuka) atskirai ir juos jungiau i eile . Siuti nieko nesiuvau,nes tos daleles jungesi apnerus jas. Nezinau ar aiskiai cia parasiau
sijonas nu,bet jau koju dailumas pirmiausia i jas atkreipiau demesi,ne i sijona
[quote=nerkada,2011 02 21, 22:07]
[/quote
Dabar jau aiškiau, ačiū Pasimatys viskas kai pradesiu
[/quote
Dabar jau aiškiau, ačiū Pasimatys viskas kai pradesiu
noriu ir čia parodyti savo margą sijoną:
Laaabai gražus sijonukas...
Bandau suprast nertas jis ar megztas?
Jau tokie gražūs ir taisyklingi zigzagai
Bandau suprast nertas jis ar megztas?
Jau tokie gražūs ir taisyklingi zigzagai
nertas susigundžiau margos suknutės tema, bet apsižiūrėjau, kad siūlų likučių tik sijonui turiu
QUOTE(Džinė79 @ 2011 02 22, 15:40)
nertas susigundžiau margos suknutės tema, bet apsižiūrėjau, kad siūlų likučių tik sijonui turiu
Tai raštelio ten ir ieškot turbūt Nors man mieliau mezgasi, bet čia tokie tikslūs tie zigzagai...
QUOTE(aiwita @ 2011 02 23, 10:05)
Tai raštelio ten ir ieškot turbūt Nors man mieliau mezgasi, bet čia tokie tikslūs tie zigzagai...
galima ir megzti.labai neudėtingas raštas, o atrodo tikrai labai gražiai. toje pirmoje margutės suknelės temoje yra aprašyti ir nėrimo, ir mezgimo raštai.
Aš mezgiau zigzagais, bet man kažkodėl atrodo, kad jie ne tokie tikslūs gavosi. Man mano mezginys labiau banguotas atrodo Nors man vistiek labai gražu
manau, kad tai skirtingi raštai dukrai esu mezgusi suknelę su bangelėm. bet galima numegzti ir tokius griežtus zigzagus. va toks: 2geros krastines, 1uzmetimas, *9geros 3akis sumeksti i viena, kad vidurinioji butu virsuje, 9geros, is vienos akies ismeksti 3akis. kartoti nuo *