Įkraunama...
Įkraunama...

Mano artimas žmogus - alkoholikas

QUOTE(žvelsa @ 2011 02 24, 16:33)
Na gerai, o kaip tau atrodo storas žmogus -estetiškai ar ne?

Tai jei jis susitvarkęs tai aišku, kad estetiškai.

Nors šiaip aš manau, kad jei žmogus ne dėl ligos storas, tai reikia gero spyrio į subinę ir gali jis tą svorį apmažinti.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2011 02 24, 15:50)

Nors šiaip aš manau, kad jei žmogus ne dėl ligos storas, tai reikia gero spyrio į subinę ir gali jis tą svorį apmažinti.

Aimeja, isgelbetoja, spirk i subine, man per 3 menesius butu gerai bent 7 kg atsikratyt lotuliukas.gif o tai mano kojos trumpos, pati sau nepasiekiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2011 02 24, 17:54)
Aimeja, isgelbetoja, spirk i subine, man per 3 menesius butu gerai bent 7 kg atsikratyt  lotuliukas.gif o tai mano kojos trumpos, pati sau nepasiekiu  schmoll.gif

jungiuosi, as sekanti - man 4-5 kg atsikratyti reikia smile.gif o gal ir be eiles galima ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(flamenko @ 2011 02 24, 16:50)
Jūs tiesiai išreiškėte savo poziciją ir vidinę nuostatą tinkavimo/špakliavimo/fasado puošybos/stogo dangos dizaino klausimu smile.gif. Ir aš tą poziciją tikrai suprantu. Jūs nesidangstote kaip Proksi vaikais, sunkia buitimi, ilgai ir vergiškai dirbančiu (kokioje srityje, kaži) vyru ar pan.

sunglasses2.gif

QUOTE(Aimeja @ 2011 02 24, 16:50)

Ale, plonas vis tiek gražiau žiūrisi.

Ta va, pateikiu tau Aimėja savo sėdimąją - atspardyk keliasdešimt kg biggrin.gif
A tai kūdintis dar vienu nėštumu per didelė prabanga.
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2011 02 24, 16:54)
Aimeja, isgelbetoja, spirk i subine, man per 3 menesius butu gerai bent 7 kg atsikratyt  lotuliukas.gif o tai mano kojos trumpos, pati sau nepasiekiu  schmoll.gif

QUOTE(proksi @ 2011 02 24, 17:04)
jungiuosi, as sekanti - man 4-5 kg atsikratyti reikia smile.gif  o gal ir be eiles galima ?  g.gif

Nu gerai pačios prašėt. Taigi gun_bandana.gif box.gif bash.gif paskui dar šitaip bicycle.gif gun_rifle.gif gun_smilie.gif gyvos dar lens.gif , tai dar va taip aggressive.gif oi pavargau karsta.gif pabaigai fitness3.gif fitness4.gif gana bus irnesakyk.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2011 02 24, 16:11)
Nu gerai pačios prašėt. Taigi  gun_bandana.gif  box.gif  bash.gif paskui dar šitaip  bicycle.gif  gun_rifle.gif  gun_smilie.gif gyvos dar  lens.gif , tai  dar va taip  aggressive.gif oi pavargau  karsta.gif pabaigai  fitness3.gif  fitness4.gif gana bus  irnesakyk.gif  hihihi.gif

blink.gif Einu sukaposiu bliudeli koses pries darbo pabaiga, kad neduok Dieve vakare nebeuzsinoreciau pavalgyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2011 02 24, 17:11)
Nu gerai pačios prašėt. Taigi  gun_bandana.gif  box.gif  bash.gif paskui dar šitaip  bicycle.gif  gun_rifle.gif  gun_smilie.gif gyvos dar  lens.gif , tai  dar va taip  aggressive.gif oi pavargau  karsta.gif pabaigai  fitness3.gif  fitness4.gif gana bus  irnesakyk.gif  hihihi.gif

hihihi.gif Nu jo, pamačyjo, tik kavą išgersiu ir leksiu sportuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2011 02 24, 16:54)

su kulnu taikyk schmoll.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2011 02 24, 14:07)
Tu jau nepyk, bet tavo suvokimas tai keistas. Tai argi estetiškai, patraukliai, maloniai akims, pagaliau kvepėti moteris turi tik dėl vyrų. Aš tai visų pirma tai darau dėl savęs, aš sau patinku kai atrodau gražiai ir kvepiu, paskui jau dėl visų aplinkinių-vyro, vaikų, kaimynų, kaimynių, šiaip užklydusių su reikalais ir t.t. Tu tikriausia nustebsi, bet ir vyras man turi atrodyti estetiškai, o ne bet kaip.
O tu žinai kas yra stilius? Neestetiškas žmogus- tai jo toks stilius? Man tai apsileidimas.

Tai jo pirmiausia del saves graziniesi, paskui del kitu moteru ir galiausiai del vyru, nes jie maziausiai sioj srity nusimano biggrin.gif pvz mano vyras visada manes prase nesidazydi , nenaudoti sintetiniu kvepalu, o krempudra jam budavo siaubas biggrin.gif bet nekreipiau pper daug demesio, nes taip kazkada sau labiau patikau. Dabar labiau sau patinku be makijazo, sintetinius kvepalus(nuo situ pykina) pakeite naturalus aroma alejukai, nagai trumpai kirpti ir man smagiau ir vaikams saugiau. Atsiauginau naturalius plaukus ir kaip nustebau pamaciusi savo plauku spalva. visad taip norejau dazyti, bet galvojau netiks . Ir siaip nenutrusta jie taip greit kaip dazomi. doh.gif Drabuziai svarbiausia naturaliu medziagu, aisku svarus, tvarkingi , teisingu ismieru smile.gif ( nors cia as pavargstu, sunku man rasti tinkamus)
Ar estetiska tik dazyta ir kai naudojama daug visokiu priemoniu,kuriu dauguma kenkia sveikatai ? g.gif Stilius, man zmogaus israiskos budas per isvaizda.
Atsakyti
Su tais svoriais pavarot jūs panos. Kad mažai turit, tai kas per bėdos? Meskit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽIEMOS RYTAS: 24 vasario 2011 - 18:34
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2011 02 24, 14:09)
O daugiau nieko nesimato aplink? Nei paprastų moterų, kurios nėra nei klounai, nei kekšiškai apsirengusių? Nesimato nei paprastų smagių nesuplyšusių džinsų, ar švarių šukuosenų, saikingo makiažo? Mane stebina tas polinkis visada akcentuoti kraštutinumus ir juos išstatyti lyg pavyzdį. doh.gif Jums moterys aiškiai pasakė, kad nebūtina po namus vaikščioti lyg į balių išsiruošus, bet ne - atseit negirdi, vis tiek savo kaulą įsikandusios ir baigta.  doh.gif
Mano galva, moteris yra moteris, kodėl taip norisi visame kame lygintis su vyrais? Moteris yra puiki: subtili, jausminga, patraukli, tai gal galima visa tai ir išlaikyt bei paryškint? Man patinka būti moterim, o ne riebaluotais plaukais dvokiančiu bendzovežio vairuotoju.  biggrin.gif Ir teisingai Aimeja sako, net šiukšles nešdama, moteris gali patraukti akį ir kas tada žino kaip pasisuks jos gyvenimas.... tongue.gif

Mazai...
Pabraukta ne krastutinumas?
Nu jei gyveni su vyru ir ieskaisi kito , tai saziningiau butu is kart issiskirt, cia mano nuomuone.
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2011 02 24, 17:04)
jungiuosi, as sekanti - man 4-5 kg atsikratyti reikia smile.gif  o gal ir be eiles galima ?  g.gif

Tik tiek? Tai aš tada nesuprantu dėl ko tas triukšmas kilo su tavo diedu? Atseit pilvas didelis.....kur tas pilvas jei tik 5 kg. numest reikia? Maniau kad prisiauginus apie kokis 15 kg. blink.gif
Proksi koks tavo ūgio ir svorio proporcijos, jei ne paslaptis? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ada21lt @ 2011 02 24, 19:30)
Mazai...
Pabraukta ne krastutinumas?
Nu jei gyveni su vyru ir ieskaisi kito , tai saziningiau butu is kart issiskirt, cia mano nuomuone.

blink.gif Sąžiningiau būtų pirma atidžiau skaityti, o jau paskiau svaidytis kaltinimais. Aš jau seniai išsiskyrusi, jei įdomu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽIEMOS RYTAS: 24 vasario 2011 - 18:42