QUOTE(Aimeja @ 2011 02 24, 14:07)
Tu jau nepyk, bet tavo suvokimas tai keistas. Tai argi estetiškai, patraukliai, maloniai akims, pagaliau kvepėti moteris turi tik dėl vyrų. Aš tai visų pirma tai darau dėl savęs, aš sau patinku kai atrodau gražiai ir kvepiu, paskui jau dėl visų aplinkinių-vyro, vaikų, kaimynų, kaimynių, šiaip užklydusių su reikalais ir t.t. Tu tikriausia nustebsi, bet ir vyras man turi atrodyti estetiškai, o ne bet kaip.
O tu žinai kas yra stilius? Neestetiškas žmogus- tai jo toks stilius? Man tai apsileidimas.
Tai jo pirmiausia del saves graziniesi, paskui del kitu moteru ir galiausiai del vyru, nes jie maziausiai sioj srity nusimano
pvz mano vyras visada manes prase nesidazydi , nenaudoti sintetiniu kvepalu, o krempudra jam budavo siaubas
bet nekreipiau pper daug demesio, nes taip kazkada sau labiau patikau. Dabar labiau sau patinku be makijazo, sintetinius kvepalus(nuo situ pykina) pakeite naturalus aroma alejukai, nagai trumpai kirpti ir man smagiau ir vaikams saugiau. Atsiauginau naturalius plaukus ir kaip nustebau pamaciusi savo plauku spalva. visad taip norejau dazyti, bet galvojau netiks . Ir siaip nenutrusta jie taip greit kaip dazomi.
Drabuziai svarbiausia naturaliu medziagu, aisku svarus, tvarkingi , teisingu ismieru
( nors cia as pavargstu, sunku man rasti tinkamus)
Ar estetiska tik dazyta ir kai naudojama daug visokiu priemoniu,kuriu dauguma kenkia sveikatai ?
Stilius, man zmogaus israiskos budas per isvaizda.