Įkraunama...
Įkraunama...

Mano artimas žmogus - alkoholikas

QUOTE(proksi @ 2011 02 24, 15:04)
  eisiu i vyru vienuolyna nuo jusu  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

Gerai nori. biggrin.gif Aš ir su tavim. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2011 02 24, 16:11)
Gerai nori.  biggrin.gif Aš ir su tavim. rolleyes.gif

o tau kam ????? g.gif juk salfetkinas pasonej smile.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2011 02 24, 15:15)
o tau kam ?????  g.gif  juk salfetkinas pasonej smile.gif

Gal man mažai.... biggrin.gif Man reikia ir reikia. lotuliukas.gif Neapsidirba žmogus. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2011 02 24, 15:17)
Gal man mažai.... biggrin.gif Man reikia ir reikia.  lotuliukas.gif Neapsidirba žmogus.  lotuliukas.gif

swoon.gif
hah.gif smileysex.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2011 02 24, 16:17)
Gal man mažai.... biggrin.gif Man reikia ir reikia.  lotuliukas.gif Neapsidirba žmogus.  lotuliukas.gif

ziurek atsargiai, nuo tokio darbo kruvio, kad neuzgertu lotuliukas.gif
Atsakyti
nujau nujau, reik mat vyru vienuolyne raganu saskrydzio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(minha @ 2011 02 24, 16:37)

mes su ZR ten vyrams upa kelsim lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2011 02 24, 15:30)

nail.gif Klausykit jūs manęs.... irnesakyk.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(minha @ 2011 02 24, 15:37)

Paskolink šluotą, minha. Ne kas kas, bet tu jau tikrai turi. biggrin.gif
Atsakyti
mano uzimta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2011 02 24, 13:59)
As manau, kad santykiuose svarbu simbioze. Jei vienam svarbi partnerio isvaizda, o kitam elgesys, reikia ieskoti kompromisu. Jei visi santykiai grindziami tik "a man pofyg", tai santykiu nera ir nebus. Jei vyras atviru tekstu isreiske, kad nori grazios zmonos, o ne namie uzsisedejusios kutvelos tai arba susimastai, arba numoji ranka. Bet tada greiciausiai ir i tave numos. O siaip, geriausia, kai vyrui apskritai netenka to sakyti smile.gif

Nu a jei tų santykių nebėr o ir gerai pagalvojus kaži ar kada ta šeima normali buvo unsure.gif Ai, daug kalbėt smile.gif

QUOTE(Aimeja @ 2011 02 24, 14:07)
O tu žinai kas yra stilius? Neestetiškas žmogus- tai jo toks stilius? Man tai apsileidimas.

Na gerai, o kaip tau atrodo storas žmogus -estetiškai ar ne?

QUOTE(Aimeja @ 2011 02 24, 14:16)
Grįžtant prie temos, tai va taip ir yra. Vyras geria sau, moteriškė nesirūpina savimi. Moteriškė verkia, kad ai gal kentėsiu su šitu , nes vistiek niekas į mane nežiūri, nežiūrės, nesusirasiu vyro, taigi taip ir gyvena. Tai kaip susirasi , jei visiškai nežiūri savęs, taigi ,,aukštesnio'' lygio vyras  į tokią kūtvėlą nežiūrės.

Nu kurių velnių moteriškei tas vyriškis, dar dėl jo mat reik stengtis kad nukabint, jau geriau vienai būt biggrin.gif
Ech, kaip faina būt gyvent vienai su vaikais kokiam vienkiemyje wub.gif
Nu moteros jūs ir įsivažiavot, sakydama kad nesvarbu kaip atrodau, neturėjau omeny kad vaikštau susivėlusi, neplauta galva, suplyšusiais, nudribusiais drabužiais. Nu namuos ir šampūną turiu ir šukas ir kasdien juos naudoju, va tik dėl savo gabaritų neišeina pasipuošt kaip norėtum, tenka derint drabužį prie figūros.
QUOTE(proksi @ 2011 02 24, 15:04)
feeeeeeee piktos jus  mirksiukas.gif  eisiu i vyru vienuolyna nuo jusu  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

Fui, tik ne į vienuolyną, ten anksti keltis reik ir taisyklės griežtos, geriau jau į negyvenamą salą biggrin.gif

QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2011 02 24, 15:17)

nu jo pavasariu pakvipo, morčius prasidėjo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(minha @ 2011 02 24, 16:23)
mano uzimta biggrin.gif

gerai jau gerai, Žiemos ryteli, atsiųsiu vyro surištą šluotą, gausi tik kotą įsistatyt ir v dobrij put biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvelsa: 24 vasario 2011 - 15:36
QUOTE(proksi @ 2011 02 24, 15:40)
mes su ZR ten vyrams upa kelsim  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Persiprašau smile.gif, ką ką jūs ten kelsit?? Jaučiu pasikels ir be jūsų ypatingų pastangų (o dar vienuolyne) biggrin.gif ......
QUOTE(žvelsa @ 2011 02 24, 16:31)
sakydama kad nesvarbu kaip atrodau, neturėjau omeny kad vaikštau susivėlusi, neplauta galva, suplyšusiais, nudribusiais drabužiais

Jūs tiesiai išreiškėte savo poziciją ir vidinę nuostatą tinkavimo/špakliavimo/fasado puošybos/stogo dangos dizaino klausimu smile.gif. Ir aš tą poziciją tikrai suprantu. Jūs nesidangstote kaip Proksi vaikais, sunkia buitimi, ilgai ir vergiškai dirbančiu (kokioje srityje, kaži) vyru ar pan.
Atsakyti