QUOTE(ptashka @ 2011 02 24, 13:59)
As manau, kad santykiuose svarbu simbioze. Jei vienam svarbi partnerio isvaizda, o kitam elgesys, reikia ieskoti kompromisu. Jei visi santykiai grindziami tik "a man pofyg", tai santykiu nera ir nebus. Jei vyras atviru tekstu isreiske, kad nori grazios zmonos, o ne namie uzsisedejusios kutvelos tai arba susimastai, arba numoji ranka. Bet tada greiciausiai ir i tave numos. O siaip, geriausia, kai vyrui apskritai netenka to sakyti
Nu a jei tų santykių nebėr o ir gerai pagalvojus kaži ar kada ta šeima normali buvo
Ai, daug kalbėt
QUOTE(Aimeja @ 2011 02 24, 14:07)
O tu žinai kas yra stilius? Neestetiškas žmogus- tai jo toks stilius? Man tai apsileidimas.
Na gerai, o kaip tau atrodo storas žmogus -estetiškai ar ne?
QUOTE(Aimeja @ 2011 02 24, 14:16)
Grįžtant prie temos, tai va taip ir yra. Vyras geria sau, moteriškė nesirūpina savimi. Moteriškė verkia, kad ai gal kentėsiu su šitu , nes vistiek niekas į mane nežiūri, nežiūrės, nesusirasiu vyro, taigi taip ir gyvena. Tai kaip susirasi , jei visiškai nežiūri savęs, taigi ,,aukštesnio'' lygio vyras į tokią kūtvėlą nežiūrės.
Nu kurių velnių moteriškei tas vyriškis, dar dėl jo mat reik stengtis kad nukabint, jau geriau vienai būt
Ech, kaip faina būt gyvent vienai su vaikais kokiam vienkiemyje
Nu moteros jūs ir įsivažiavot, sakydama kad nesvarbu kaip atrodau, neturėjau omeny kad vaikštau susivėlusi, neplauta galva, suplyšusiais, nudribusiais drabužiais. Nu namuos ir šampūną turiu ir šukas ir kasdien juos naudoju, va tik dėl savo gabaritų neišeina pasipuošt kaip norėtum, tenka derint drabužį prie figūros.
QUOTE(proksi @ 2011 02 24, 15:04)
Fui, tik ne į vienuolyną, ten anksti keltis reik ir taisyklės griežtos, geriau jau į negyvenamą salą
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2011 02 24, 15:17)
Gal man mažai....
Man reikia ir reikia.
Neapsidirba žmogus.
nu jo pavasariu pakvipo, morčius prasidėjo
Papildyta:
QUOTE(minha @ 2011 02 24, 16:23)
mano uzimta
gerai jau gerai, Žiemos ryteli, atsiųsiu vyro surištą šluotą, gausi tik kotą įsistatyt ir v dobrij put