Įkraunama...
Įkraunama...

Mano artimas žmogus - alkoholikas

QUOTE(_delete_ @ 2011 02 24, 09:18)

Super delete pamastymai, viskas taip protingai ir kabinanciai isdestyta. bigsmile.gif
QUOTE(Aimeja @ 2011 02 24, 09:58)
Kitas dalykas kai moteriškės nesitvarko kasdien, tai paskui kai išsirengia į kokią šventę, tai būna na toks paviršutiniškas apsigrąžinimas, nes trūksta supratimo, pavyzdžiui brangios gražios pedkelnės, o kojos nedepiliuotos, kyšo plaukai per pėdkelnes, lūpos ir akys padažytos,o veidas ,,pleiskanotas'.

Jooo, pasitaiko.
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2011 02 24, 10:28)
Nepmirskite, kad vyrai myli akimis. Ir jei karts nuo karto tos meiles nepakurstyt, anksciau ar veliau atsiras kitas objektas, i kuri ziurint, akys zybes. Nu jo majo, taigi cia moterys esat, o ka girdziu... kerpuosi, kai i akis lenda, rubai svarbiausiai patogus, dazytis tik per sventes. Nu neverti jusu alkoholikai pastangu, suprantu, bet tai pala, o del saves, del to, kad graziai atrodytum kitiems? Aisku, nereikia nuolat buti formoje, bet tai negi pacioms nesinori kartais? Kad ir namie? kad ir prekybcentryje? Skandinaveja cia viskas kazkaip  doh.gif

Pritariu. Būdavo dienų, kai rankos svirdavo, nieko nebesinorėdavo, bet moteris manyje vistiek stipresnė būdavo matyt...negalėdavau nesusitvarkyt, nepasidažyt, nepasitempt. O dėl Skandinavijos tai tu teisi, ir ne tik joje ten tos "natūralizmas" doh.gif . Kai buvau Anglijoje, ten irgi tokia pati tendencija, kas kaip nori, taip ir vaikšto. Ten rojus tokioms, kurios taip mąsto, kad oi kaip gerai, kai gali vos ne iš daržo grįžęs eit kur nori. blink.gif Sutikau daug lietuvių ten, tai nė viena moteris, kuri save prisižiūri, nuo tokios galimybės vaikščioti apkiautusiai tikrai nesvaigo.
Atsakyti
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2011 02 24, 13:17)
Pritariu. Būdavo dienų, kai rankos svirdavo, nieko nebesinorėdavo, bet moteris manyje vistiek stipresnė būdavo matyt...negalėdavau nesusitvarkyt, nepasidažyt, nepasitempt. O dėl Skandinavijos tai tu teisi, ir ne tik joje ten tos "natūralizmas"  doh.gif . Kai buvau Anglijoje, ten irgi tokia pati tendencija, kas kaip nori, taip ir vaikšto. Ten rojus tokioms, kurios taip mąsto, kad oi kaip gerai, kai gali vos ne iš daržo grįžęs eit kur nori.  blink.gif Sutikau daug lietuvių ten, tai nė viena moteris, kuri save prisižiūri, nuo tokios galimybės vaikščioti apkiautusiai tikrai nesvaigo.

Visam vakaru pasauly matyt, yra laisves tendencija. Moterys nelinkusios kankintis spraustis i nepatogius rubus ar aukstakulnius, jei jos to nenori del kazkokiu tusciu vyru, kuriems svarbiausia tik isore biggrin.gif ir kas svarbiausia, niekas neaskina kitiems kaip rengtis, nieks jokiu kvailu pastabu mieste nesako smile.gif Labai gerbiamas kiekvienas zmogus ir jo pasirinkimas kaip atrodyti, jei tai telpa i bendras sveiko proto normas. Airijoj matau ir issimalevojusiu kaip klaunai merginu su mini bikini ir aukstakulniais ir su nudyzusiais trenigais , roziniais plaukais ir su simtu auskaru, be makijazu ar soleriuminiu mikimauzisku idegiu, yra visokiu, visokiu reikia, del to gfyvenimas idomesnis 4u.gif
Dar prie to pacio ,lietuvoj per TV ziurejau sako uzsienieciai atvaziavo i Klaipeda klausia ar siandien kokia miestao svente, kad visi taip issipuosia. Gerai,kad Lietuvoj moterys moka puostis ,pasitempti, bet kai jau kazkam tai tampa vos ne prievole ir moteris, kuriai kitas stiliius patinka yra pasiepiama, tai jau nelabai gerai...
Atsakyti
As manau, kad santykiuose svarbu simbioze. Jei vienam svarbi partnerio isvaizda, o kitam elgesys, reikia ieskoti kompromisu. Jei visi santykiai grindziami tik "a man pofyg", tai santykiu nera ir nebus. Jei vyras atviru tekstu isreiske, kad nori grazios zmonos, o ne namie uzsisedejusios kutvelos tai arba susimastai, arba numoji ranka. Bet tada greiciausiai ir i tave numos. O siaip, geriausia, kai vyrui apskritai netenka to sakyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2011 02 24, 13:50)
Moterys nelinkusios kankintis spraustis i nepatogius rubus ar aukstakulnius, jei jos to nenori del kazkokiu tusciu vyru, kuriems svarbiausia tik isore  biggrin.gif

Gerai,kad Lietuvoj moterys moka puostis ,pasitempti, bet kai jau kazkam tai tampa vos ne prievole ir moteris, kuriai kitas stiliius patinka yra pasiepiama, tai jau nelabai gerai...

Tu jau nepyk, bet tavo suvokimas tai keistas. Tai argi estetiškai, patraukliai, maloniai akims, pagaliau kvepėti moteris turi tik dėl vyrų. Aš tai visų pirma tai darau dėl savęs, aš sau patinku kai atrodau gražiai ir kvepiu, paskui jau dėl visų aplinkinių-vyro, vaikų, kaimynų, kaimynių, šiaip užklydusių su reikalais ir t.t. Tu tikriausia nustebsi, bet ir vyras man turi atrodyti estetiškai, o ne bet kaip.

O tu žinai kas yra stilius? Neestetiškas žmogus- tai jo toks stilius? Man tai apsileidimas.
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2011 02 24, 13:50)
Visam vakaru pasauly matyt, yra laisves tendencija. Moterys nelinkusios kankintis spraustis i nepatogius rubus ar aukstakulnius, jei jos to nenori del kazkokiu tusciu vyru, kuriems svarbiausia tik isore  biggrin.gif ir kas svarbiausia, niekas neaskina kitiems kaip rengtis, nieks jokiu kvailu pastabu mieste nesako  smile.gif Labai gerbiamas kiekvienas zmogus ir jo pasirinkimas kaip atrodyti, jei tai telpa i bendras sveiko proto normas. Airijoj matau ir issimalevojusiu kaip klaunai merginu su mini bikini ir aukstakulniais ir su nudyzusiais trenigais , roziniais plaukais ir su simtu auskaru, be makijazu ar soleriuminiu mikimauzisku idegiu, yra visokiu, visokiu reikia, del to gfyvenimas idomesnis  4u.gif
Dar prie to pacio ,lietuvoj per TV ziurejau sako uzsienieciai atvaziavo i Klaipeda klausia ar siandien kokia miestao svente, kad visi taip issipuosia. Gerai,kad Lietuvoj moterys moka puostis ,pasitempti, bet kai jau kazkam tai tampa vos ne prievole ir moteris, kuriai kitas stiliius patinka yra pasiepiama, tai jau nelabai gerai...

O daugiau nieko nesimato aplink? Nei paprastų moterų, kurios nėra nei klounai, nei kekšiškai apsirengusių? Nesimato nei paprastų smagių nesuplyšusių džinsų, ar švarių šukuosenų, saikingo makiažo? Mane stebina tas polinkis visada akcentuoti kraštutinumus ir juos išstatyti lyg pavyzdį. doh.gif Jums moterys aiškiai pasakė, kad nebūtina po namus vaikščioti lyg į balių išsiruošus, bet ne - atseit negirdi, vis tiek savo kaulą įsikandusios ir baigta. doh.gif
Mano galva, moteris yra moteris, kodėl taip norisi visame kame lygintis su vyrais? Moteris yra puiki: subtili, jausminga, patraukli, tai gal galima visa tai ir išlaikyt bei paryškint? Man patinka būti moterim, o ne riebaluotais plaukais dvokiančiu bendzovežio vairuotoju. biggrin.gif
Ir teisingai Aimeja sako, net šiukšles nešdama, moteris gali patraukti akį ir kas tada žino kaip pasisuks jos gyvenimas.... tongue.gif
Atsakyti
Grįžtant prie temos, tai va taip ir yra. Vyras geria sau, moteriškė nesirūpina savimi. Moteriškė verkia, kad ai gal kentėsiu su šitu , nes vistiek niekas į mane nežiūri, nežiūrės, nesusirasiu vyro, taigi taip ir gyvena. Tai kaip susirasi , jei visiškai nežiūri savęs, taigi ,,aukštesnio'' lygio vyras į tokią kūtvėlą nežiūrės.
Atsakyti
o ka moteris negali gyventi be vyro?? neziures koks pabeges nuo savo seimos us gerokai praplikusia galva ir su pilvuku ant pilvo??
kaip kam geriau taip tegu rupinasi/nesirupina savim. visos issakytos nuomones issakytos is savu varpiniu lai taip ir lieka, nes nu blyn dar diena paskaitysiu kokia turi but moteris ar neturi tai nzn kas bus biggrin.gif
proksi, cia viskas per tave!! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo minha: 24 vasario 2011 - 13:32
QUOTE(minha @ 2011 02 24, 14:31)
o ka moteris negali gyventi be vyro?? neziures koks pabeges nuo savo seimos us gerokai praplikusia galva ir su pilvuku ant pilvo??
kaip kam geriau taip tegu rupinasi/nesirupina savim. visos issakytos nuomones  issakytos is savu varpiniu lai taip ir lieka, nes nu blyn dar diena paskaitysiu kokia turi but moteris ar neturi tai nzn kas bus biggrin.gif
proksi, cia viskas per tave!! biggrin.gif

Kokia tu moteris be vyro? Tik smarvė... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
patikslinsiu..be smarves biggrin.gif
Atsakyti
feeeeeeee piktos jus mirksiukas.gif eisiu i vyru vienuolyna nuo jusu tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2011 02 24, 15:04)
feeeeeeee piktos jus  mirksiukas.gif  eisiu i vyru vienuolyna nuo jusu  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

Mes ne piktos, mes teisingos. liezuvis.gif

O vyrai tai jau švelnūs ane?
Atsakyti