Įkraunama...
Įkraunama...

Mano artimas žmogus - alkoholikas

QUOTE(proksi @ 2011 02 23, 16:36)
o as nesuprantu, kodel isorinis grozis yra svarbiau uz vidini. koks skirtumas pazistamiems ar draugams kokios ant taves kelnes ? jie ateina pas tave, o ne tavo kelniu paziuret.

thumbup.gif
Aisku reikia padoriai atrodyt, nu nevaiksciosi su kokiom suplysusiom gal kelnem ties sedyne biggrin.gif , bet jei viskas svaru , tvarkinga, tai koks kieno reikalas, ka as rengiuosi g.gif
Buna ,kad zmogu pirma kart sutinki atkreipi dsemesi i isvaizda, bet bendraujant toliau, jau svarbus pats zmogus, jei jis bus mielas, draugiskas, geranoriskas, tai man visiskai nesvarbu kokie jie tie rubai ir kokia sukuosena.
Darbuose yra apsirengimo normos pgl profesija , o namai gatve, tai jau laisva zona.
Patebejau,kad Lt , tai labai aktualau, ypac mazesniuose miesteliuose. Grizdavau atostogu tai eidavau apsipirkt ,kad nenusvilptu gatvese biggrin.gif nes pas mus taip iprasta savo nuomuone garsiai isreiksti, klausia kas ar ne...
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2011 02 23, 15:36)
o as nesuprantu, kodel isorinis grozis yra svarbiau uz vidini. koks skirtumas pazistamiems ar draugams kokios ant taves kelnes ? jie ateina pas tave, o ne tavo kelniu paziuret.

Ogi todel proksi, kad vyrui giliai dzin tas tavo vidinis grozis. Akimis jis myli, akimis. Ir vaizdas turi tenkinti.
Atsakyti
QUOTE(minha @ 2011 02 22, 22:20)
na, as ten rasiau kiek su ironija, apie kokias neisprestas problemas  kalbi, placiau papasakok a smile.gif
jei neturi antros puses, nereiskia, kad nebendrauji su niekuo ir esi atsiskyrelis,  priestarauciau, kad lengviau tobuleti dviese, greiciau dviese bunant aptingsti ir nematai poreikio kazka keisti
agha, tas pagal save pasirinktas vyras gali ir kompleksu begale ivaryti, taip?

Supratau,kad su ironija smile.gif
Problemos , nu manau, ir taip aisku, daugybe galimu priezasciu: baime artumo , baime isileist kazka i savo sirdi, baime,kad iskaudins, saves nevertinimas, gal but abejones ,kad gali buti mylima, savo lytiskumo ignoravimas ar baime tureti vaiku... viskas kyla is musu ankstesnes gyvenimo patirties is santykiu tevu namuose, is kazkokiu gyvenimo nusivylimu ir t.t.
Bendravimas su draugais ne tas pats ,kas gyvenimas su kazkuo. Butent tik su zmonemis gyvenant po vienu stogu greiciausiai galima tobuleti, cia mano nuomone is patirties. Nebutinai tai turi buti vyras, bent jau draugu burelis, kaip pvz studentu bendrabutis biggrin.gif
Sukurus seima galima aptingti isoriniam pustymuisi, ypac tai budinga vyrams, bet vidus turi nuolat derintis, turi nuolat zulinti savo charakteri, taikytis, nes tik abipuses pastangos kuria harmonija, nes juk visi turim savo ragiukus. Kai vienas gyveni tai ju ir zulinti nereikia biggrin.gif O jei nekeiti , tai tada vyksta barniai , pykciai, tada skauda....Pyktis , liudesys kt neigiamos emocijos silpnina musu vidinias galias, musu imuniteta , tada organizmas pasidaro atviras visokiems virusams ir mikrobams, tada sergam. Kartais tik per skausma kazka suprantam ir pakeiciam , nes nebeturim kito pasirinkimo 4u.gif o jau kai yra vaiku tada ir vaikai kencia nuo musu trukumu, bukumo ir t.t. Pastebejau, kai tik su vyru stipriau susipykstam kita diena vaikams nosys pradeda begti...Tai va nori nenori keitiesi, nors taip patogu butu vienam kur ant sopkutes , bet tuo paciu butu ir liudna, nes meiles patyrimas yra tikriausiai graziausiais dalykas gyvenime wub.gif
Papildyta:
QUOTE(ptashka @ 2011 02 23, 20:53)
Ogi todel proksi, kad vyrui giliai dzin tas tavo vidinis grozis. Akimis jis myli, akimis. Ir vaizdas turi tenkinti.

Tai kazi ar tai meile g.gif
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2011 02 23, 22:13)
Problemos , nu manau, ir taip aisku, daugybe galimu priezasciu: baime artumo , baime isileist kazka i savo sirdi, baime,kad iskaudins, saves nevertinimas, gal but abejones ,kad gali buti mylima, savo lytiskumo ignoravimas ar baime tureti vaiku... viskas kyla is musu ankstesnes gyvenimo patirties is santykiu tevu namuose, is kazkokiu gyvenimo nusivylimu ir t.t.
Bendravimas su draugais ne tas pats ,kas gyvenimas su kazkuo. Butent tik su zmonemis gyvenant po vienu stogu greiciausiai galima tobuleti, cia mano nuomone is patirties. Nebutinai tai turi buti vyras, bent jau draugu burelis, kaip pvz studentu bendrabutis  biggrin.gif
  Sukurus seima galima aptingti isoriniam pustymuisi, ypac tai budinga vyrams, bet vidus turi nuolat derintis, turi nuolat zulinti savo charakteri, taikytis, nes tik abipuses pastangos kuria harmonija, nes juk visi turim savo ragiukus. Kai vienas gyveni tai ju ir zulinti nereikia  biggrin.gif

Tai kazi ar tai meile  g.gif

na, gal kazkuriam procentui ir taikytinos tos problemos, kazkokiam,
del tobulejimo, tai as apie tiltus, o tu apie miltus biggrin.gif as turejau galvoje intelektini augima

Atsakyti
QUOTE(minha @ 2011 02 23, 22:54)
na, gal kazkuriam procentui ir taikytinos tos problemos, kazkokiam,
del tobulejimo, tai as apie tiltus, o tu apie miltus biggrin.gif  as turejau galvoje intelektini augima

O kas pgl jus yra intelektinis augimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2011 02 23, 23:20)
O kas pgl jus yra intelektinis augimas  g.gif

pati tu jus :Pas esu tu biggrin.gif ka tu aprasei tikrai nesakau, kad tai netobulejimas, tiesiog sakydama, kad zmogus tobuleti gali ir vienas turejau galvoje nauju/vertingu ziniu igavima galu gale profesini tobulejima
Atsakyti
idomiai jus cia alko -ienes paletet tema,man tik klausimukas iskilo,kaip turetu atrodyti moterisnu sakykim kur patogumai lauke uz koki geriausiu atveju 10 metru,pecius kietu kuru kurenamas,nes nebutinai ir alkoholiko seima tokiomis salygomis gyvena,bet va kad ir kokio tolimuju reisu soperio,is po vienos dienos nulakiotu visi manikiurai,ir giliai dzin paciai butu jau po dienos,kodel siandie nenuejai i kirpykla ,ar i grozio salona,o ka kalbeti apie moteri gyvenancia kaime,kur dar kokia karvaite ir parseliu keletas g.gif g.gif g.gif nejau tokia jau pasmerkta doh.gif kazkaip jus cia biskeli ne visai apie kasdienybe susnekote,arba kur cia man suprasti doh.gif blush2.gif bet visgi mano nuomone kur yra bent kazkiek meiles tarp dvieju zmoniu,tai tikrai netrukdys ant talijos atsirade keli cm,ar is po nakties pasisiause plaukai,ar gryzes po darbo zmona rades lovoje,nu nebuvau ir niekada nebusiu kaip restorane,galu gale ir odai reikia pailseti nuo spakliaus,o ir vyras turi matyti originalia savo moteri,nes tas pastovus puosimasis,tai man labiau primena muilo operas kur tarnaiciu pilni namai,viska supratau apie ka kalbejot,bet viskam turi buti ribos,taip...kasdienybej turi buti tvarka,bet va i koki baliuksti eini,pasitvarkai,kad net vyras pasako vau,,,tuomet gali buti tikra kad niekas daugiau nepakreips jo demesio...ai ka as cia sneku,tuoj sakysit,todel vyras ir laksto . blush2.gif norejau parasyti protingai,bet gavosi kaip visada blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2011 02 23, 21:13)
Tai kazi ar tai meile  g.gif

Nepmirskite, kad vyrai myli akimis. Ir jei karts nuo karto tos meiles nepakurstyt, anksciau ar veliau atsiras kitas objektas, i kuri ziurint, akys zybes. Nu jo majo, taigi cia moterys esat, o ka girdziu... kerpuosi, kai i akis lenda, rubai svarbiausiai patogus, dazytis tik per sventes. Nu neverti jusu alkoholikai pastangu, suprantu, bet tai pala, o del saves, del to, kad graziai atrodytum kitiems? Aisku, nereikia nuolat buti formoje, bet tai negi pacioms nesinori kartais? Kad ir namie? kad ir prekybcentryje? Skandinaveja cia viskas kazkaip doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ptashka: 24 vasario 2011 - 09:29
QUOTE(_delete_ @ 2011 02 24, 10:18)
nu nebuvau ir niekada nebusiu kaip restorane,galu gale ir odai reikia pailseti nuo spakliaus,o ir vyras turi matyti originalia savo moteri,nes tas pastovus puosimasis,tai man labiau primena muilo operas kur tarnaiciu pilni namai,viska supratau apie ka kalbejot,bet viskam turi buti ribos,taip...kasdienybej turi buti tvarka,bet va i koki baliuksti eini,pasitvarkai,kad net vyras pasako vau,,,tuomet gali buti tikra kad niekas daugiau nepakreips jo demesio...ai ka as cia sneku,tuoj sakysit,todel  vyras ir laksto . blush2.gif norejau parasyti protingai,bet gavosi kaip visada blush2.gif

Niekas čia nekalba, kad namuose reikia vaikščioti su aukštakulniais ir rankinuku rankoje, kaip per muilo operas. Aš manau, kad moteris turi būti visur ir visada pasitvarkiusi. Pagal mane tai tikrai ne kasdienai ryškus makiažas ir šukuosena, o kremuką matęs veidelis, paryškintos akys, sušukuoti, padažyti plaukai, figūrą atitinkanti apranga.Tikrai nebūtina puoštis dėl vyro, bet juk yra vaikai, jie mato ir suvokia kaip atrodo jų mama, pagaliau juk bendraujate su kaimynais, pažystamais, pavyzdžiui gyvenu priemiestyje, tai pas mus šiltu sezonu tikrai verda gyvenimas, vieni kitus matom, užlekia kas nors netikėtai pas vyrą su reikalais, ir išlenda sakykim žmona-riebaluotais plaukais, patogiu bet jai netinkančiu teningu ir t.t. Pagaliau vistiek pirmiausia pastebime žmogaus išorę, vidų gerokai vėliau, juk jei nepatiks išvaizda, bus blogas pirmas įspūdis, kažin ar ateis laikas kai norėsime pažinti žmogaus vidų, tiesiog kito karto gali ir nebūti. O tos kurios turi vyrus alkoholikus, aš manau ypač reikėtų susitvarkyt save, nes realiai, tai kas tokią pastebės, niekas, žiūrėk atsitiktinai nešant šiukšles pastebės koks vyras, užkalbins, gal ir romanas gausis, o jei eisi susivėlus, apkiautus, tai eis praeis pro šalį potencialus gal būt būsimas draugas, ir net neatsisuks.
Kitas dalykas kai moteriškės nesitvarko kasdien, tai paskui kai išsirengia į kokią šventę, tai būna na toks paviršutiniškas apsigrąžinimas, nes trūksta supratimo, pavyzdžiui brangios gražios pedkelnės, o kojos nedepiliuotos, kyšo plaukai per pėdkelnes, lūpos ir akys padažytos,o veidas ,,pleiskanotas'.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 24 vasario 2011 - 10:19
Labutis,
QUOTE(Aimeja @ 2011 02 23, 11:16)
Kad išvaizda moteriai nesvarbi, kad plaukai tik kerpami kaip supratau , kad  į akis nelystų, bet ne tiesiog na pasigrąžinimui,kad atrodytum gražiai,nes manau kad sutvarkyti plaukai pusė moters grožio.
Aišku, kad rūbai namuose turi būti patogūs ir švarūs, bet man jie turi būti dar ir estetiški (galiu apsirengti patogiom ir švariom ,bet man netinkančiom kelnėm, apsmukusiom, klaikia spalva, per daug aptemptom, per laisvom ir t.t.), kad gražiai atrodyčiau. Juk namuose ne tik vyras, bet ir vaikai, pagaliau  vaikai draugus atsiveda,šiaip kas nors gali užsukti į svečius arba su reikalu.

Gal kad mieste gyvenčiau ir dažniau tuos plaukus kirpčiaus, o dabar darbas iki 6 val, šeštadienį autobusas nevažiuoja, o dažniausiai ir tų 15 litų šukuosenai neblieka. Na mano gabaritams ko gero per laisvų drabužių ne per daugiausiai ir yra.

QUOTE(ptashka @ 2011 02 23, 20:53)

Ech, o man dzin kad vyrai akim myli - nenori ir nereik.
Pritariu, tau delete.
QUOTE(ptashka @ 2011 02 24, 10:28)
Nepmirskite, kad vyrai myli akimis. Ir jei karts nuo karto tos meiles nepakurstyt, anksciau ar veliau atsiras kitas objektas, i kuri ziurint, akys zybes. Nu jo majo, taigi cia moterys esat, o ka girdziu... kerpuosi, kai i akis lenda, rubai svarbiausiai patogus, dazytis tik per sventes. Nu neverti jusu alkoholikai pastangu, suprantu, bet tai pala, o del saves, del to, kad graziai atrodytum kitiems? Aisku, nereikia nuolat buti formoje, bet tai negi pacioms nesinori kartais? Kad ir namie? kad ir prekybcentryje? Skandinaveja cia viskas kazkaip  doh.gif

Nu neturiu aš to vidinio poreikio puoštis, nu nėr jo pas mane nors tu ką ir tegu galvoja kas ką nori. Ir vyras čia ne prie ko, jo arba visai nebuvo arba dingo dar vaikystėj, kai mama pasistačius bandydavo apmaut mokyklinę uniformą ir vis nervindavos ir kaltindavo mane dėl mano storumo.
Atsakyti
Uzburtas ratas: vieniem dzin, ka mano vyras apie isvaizda, kitiem dzin, ka mano zmona apie gerima...
Nu ner poreikio ir nereikia, kam kazka daryti per prievarta smile.gif Juolab kad kai poreikio ir noro nera, atsiranda begales pasiteisinimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2011 02 24, 10:58)
Niekas čia nekalba, kad namuose reikia vaikščioti su aukštakulniais ir rankinuku rankoje, kaip per muilo operas. Aš manau, kad moteris turi būti visur ir visada pasitvarkiusi. Pagal mane tai tikrai ne kasdienai ryškus makiažas ir šukuosena, o kremuką matęs veidelis, paryškintos akys, sušukuoti, padažyti plaukai, figūrą atitinkanti apranga.Tikrai nebūtina puoštis dėl vyro, bet juk yra vaikai, jie mato ir suvokia kaip atrodo jų mama, pagaliau juk bendraujate su kaimynais, pažystamais, pavyzdžiui gyvenu priemiestyje, tai pas mus šiltu sezonu tikrai verda gyvenimas, vieni kitus matom, užlekia kas nors netikėtai pas vyrą su reikalais, ir išlenda sakykim žmona-riebaluotais plaukais, patogiu bet jai netinkančiu teningu ir t.t. Pagaliau vistiek pirmiausia pastebime žmogaus išorę, vidų gerokai vėliau, juk jei nepatiks išvaizda, bus blogas pirmas įspūdis, kažin ar ateis laikas kai norėsime pažinti žmogaus vidų, tiesiog kito karto gali ir nebūti. O tos kurios turi vyrus alkoholikus, aš manau ypač reikėtų susitvarkyt save, nes realiai, tai kas tokią pastebės, niekas, žiūrėk atsitiktinai nešant šiukšles pastebės koks vyras, užkalbins, gal ir romanas gausis, o jei eisi susivėlus, apkiautus, tai eis praeis pro šalį potencialus gal būt būsimas draugas, ir net neatsisuks.
Kitas dalykas kai moteriškės nesitvarko kasdien, tai paskui kai išsirengia į kokią šventę, tai būna na toks paviršutiniškas apsigrąžinimas, nes trūksta supratimo, pavyzdžiui brangios gražios pedkelnės, o kojos nedepiliuotos, kyšo plaukai per pėdkelnes, lūpos ir akys padažytos,o veidas ,,pleiskanotas'.

Nu jau, susišukuot plaukus tai aš moku biggrin.gif Nevaikštau susivėlus. O dažytis ar kokį kremą teptis dabar bijočiau dėl alergijos ir taip veidą kartas nuo karto tenka vaistais mozotis. Va būtent to supratimo ir neprūdais, todėl bijau per daug ekperimentuot su savim. Dėl paryškinto aš sutinku su tavim.
Papildyta:
QUOTE(ptashka @ 2011 02 24, 11:22)
Juolab kad kai poreikio ir noro nera, atsiranda begales pasiteisinimu smile.gif

drinks_cheers.gif Bet šiuo klausimu aš užsispyrus kaip ožka ir tikrai nežadu keist savo įpročių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvelsa: 24 vasario 2011 - 10:34