Įkraunama...
Įkraunama...

Mano artimas žmogus - alkoholikas

QUOTE(ada21lt @ 2011 03 12, 20:36)
Tai cia tik taip sako, kad meiles vedami  biggrin.gif O ar is tiesu tai buvo meile ar tik kvailumas , bukumas ar siaiip kitos problemos  g.gif

Akla meile, besalygine meile vieninteliam vaikui. Daug pasakot. Bet butu malonu, jei netvirtintumet to, ko nesate realybeje patyrusi, ar nesigincytumet su zmonemis, kurie tai, ar kita yra asmeniskai patyre, o jus vadovaujates perskaitytomis knygomis. Sia situacija zinau labai artimai, o po jusu pasakymo tureciau pasijausti negudria, nesuvokiancia realybes.
Atsakyti
QUOTE(leber @ 2011 03 12, 17:59)
Aš neįsižeisčiau, nors, kiek suprantu iš tavo pasakojimų, geriu tankiau, sumoj gal ir daugiau už tave.  biggrin.gif O jei prisiminti jaunystės laikus  doh.gif
Juk tu tikrai supranti, kad ne gėrimo dažnumas ar kiekis nusako ar žmogus yra priklausomas.  mirksiukas.gif
Nors, tikrai tikiu, jog tu matai aplinkiniuose dar tik problemos užuomazgą.
Pasidalink, kuo tau, iš šono žiūrint, skiriasi problematiškas nuo šiaip išgėrinėjimo.  smile.gif

Pasidalinsiu, jei isduosi paslapti (jau klausiau, bet tu neatsakei) lotuliukas.gif
QUOTE(leber @ 2011 03 12, 17:03)
p.s ai, dar apie Giurza, nežinau, man ji neatrodo nei visažinė, nei išsistačiusi.  schmoll.gif  Aišku, apie alkoholiką, kaip po apie tokį objektą, tai ji supranta daugiau, keista būtų, jei būtų kitaip.

Na kada mane taip pavadino? Ir kaip as toki komplimenta praleidau? biggrin.gif

Jei rimtai - tu gi irgi ne prie kiekvieno isgeriancio prieini, reiskia, irgi matai, ar jis problematiskas ar ne...
Zinoma, ne tik gerimo daznumas/kiekis nurodo i priklausomybes buvima, bet, pvz.,
jei zmona su vyru kiekviena vakariene draugiskai isgeria dviese buteli degtines, o kiekviena sestadieni sukviecia baliu ir baliavoja iki sekmadienio vakaro, o pirmadieni vaziuoja i darba taksu, nes abu negali sesti prie vairo, tai ar reikia dar irodymu, kad jie turi problemas? Tai mano gana artimi pazystami, labai garbinga ir pasiturincia seima, vaikai uzauginti, ir dabar jie gyvena "savo malonumui" (ir apie alkoholikus sneka su panieka).
Arba kitas, ne toks akivaizdus pavyzdis: einame i oficialu pobuvi, kur ant stalu stoves tik vynas. Bendradarbis siulo: uzsukame i kavine isgerti 100 g konjako, kad nuobodu nebutu...
Dar vienas: drauge jau N metu isgeria po taurele per PMS ir mmm metu - kad lengviau praeitu. Tik panasu, kad tas PMS ir mmm pas ja jau be pertraukos buna, nes kaip nepaskambinsi vakare - jinai ne visai blaivi... Paklausi, kokia proga, atsakymas: aj, tu gi zinai, PMS man...

Negaliu apibudinti, kuo man taip aiskiai skyriasi jau priklausomi nuo seip isgerinejanciu, bet viena pastebejau: labiausiai nekencia alkoholiku (o ypac bomzu-alkoholiku) butent zmones, patys jau turintis ta beda, bet laikantys save sveikais g.gif
SVARBU: Cia turiu omeny tik savo aplinkos zmones, apie kuriuos tikrai zinau, kad jie neturi asmeniniu priezasciu (tevu/vyru alkoholiku), kad buti tokiais kategoriskais. Turbut, tai savigynos instinktas - as ne toks ir tokiu niekada nebusiu - veikia g.gif
Atsakyti
nu pribaikim gi tema
Atsakyti
pabaigai pasijuokim bigsmile.gif

http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
as padainuosiu biggrin.gif
Žibuoklėm pražydo šilelio, šilelio šlaitai.
Jums mano mielosios pirmieji, pirmieji žiedai,
Jums mano mielosios pirmieji, pirmieji žiedai…

Atsakyti
biggrin.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...h?v=YrVxNfa4Fp0
cia ir i tema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2011 03 12, 20:48)
saziningai pasakius, as net nezinau ar galeciau gyventi ta ramu gyvenima su idealiu vyru  g.gif  nors visada svajojam apie tai ko neturim  doh.gif

Zinoma, galetum... Jei idealus vyrai (kaip ir idealios moterys) egzistuotu lotuliukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti