cia anekdotas i tema :
Pasiima vyras zmona po Grozio salono, idemiai pasiziuri ir sako :
-Nu bent pabandei....
Papildyta:
QUOTE(carela @ 2011 02 22, 15:54)
Na sitas tai istikruju egzistuoja,bet velgi,kaip save isstatysi...Man pvz jokio skirtumo,yra vyras pasonej,ar jo nera.Ir man dzin kad mano pavarde -yte
siais laikais pavarde seimos statuso nenusako
o ant kaktos man neparasyta,istekejus as ar ne,ziedas irgi ne rodiklis,as ziedu is vis negaliu nesiot,man pirstai tirpsta nuo bet kokio
o ir koks skirtumas.Ka galvoja kiti - ju reikalas.Mano reikalas kaip as jauciuosi ir kaip save pateikiu.Gal as tokia,visur visada viena ir pati,tai man kazkaip ir nebutinybe,kad salia dar kazkas butu.Yra - gerai.Nera - dar geriau
oi, truputi kvepia nenuosirdumu ir dirbtina poza... Taip ranka prie sirdies pridejus tikrai nesvajoji apie seima ir vaikus? O gal yra kas salia. bet nelabai svarbus?
AISKU PRITARSIU,KAD GERIAU VIENAI NEI SU BET KUO, BET ....nepatikesiu,kad taip ir dzin jei nera artimo zmogaus salia, nera meiles....nu zinoma tai ir nuo metu priklauso, jei dar iki 30 dar vis lauki tikiesi, jei virs 40 darosi labai liiudna....
Turiu ir as drauge, pati save senmerge vadino, sake visiems,kad jjai gerai ir taip. Ir grazi buvo, ir protinga, ir rengesi super, nes ir darbas geras, ir pajemos ir gerbeju netruko, bet va meiles ilgai nerado...Kiti vyrukai atvirai ir sake,kad prisibijo, normalus ne pijokeliai kokie.Vyrai bijo stipriu moteru....
Sako tik tau galiu pasakyti,kad sirdi liudna, norisi artimo zmogaus, seimos, bet aisku, sako, nebus tai ir nereiks...Ji patevi turejo pijoka ir sake,kad tiek prisiziurejo vaikystej, kad matyt ir nuo tu vyru ilgam atmuse. Bet ,aciu dievui, rado savaji nors jau 39m bet va neseniai ir leliuka pasigimde, bet kiek prireike,kad pereiti per tuos praeities seselius...
Isitikinu vis labiau, kad vyro pasirinkimas labai susijes su santykiu su tevu, jei buvo problemos su tevu , daznai buna ir su vyru, ypac ,jei likusios kazkokios nuoskaudos
Papildyta:
QUOTE(minha @ 2011 02 22, 15:30)
vai vai, jei jau vyro nera pasoneje, tai kazkas negerai su moterimi yra,o pavardes pakeitimas i -iene, tai tiesiog pasokimas i virsu vienu laipteliu musu visuomeneje!
nu as istekejus jau senai , bet pavarde ute
Manau tiek vyras , tiek moteris, jei vienisi ir jiems ne niolika, tai tikrai turi kazkokiu neisprestu problemu...bet nei vienas nera, nei auksciau, nei zemiau. Paprasciausiai tobuleti lengviau dviese ar bent kokioj bendruomenej, kai kazkas salia ir reikia derinti, keistis. Kai esi vienas tau atrodo viskas idealu nieks taves neerzina , nieko tu neerzini, nieks tavo ydu neiskelia ir t.t
Moterys gauna vyra pgl save ir tik jis galbut ir gali ,kazko ismokinti, pvz pasitiketi savim, besalygiskai myleti....dvasines pamokos cia svarbiausia, o kai jos bus ismoktos arba tas vyras pasikeis arba dings is moters gyvenimo.
Juk daznai buna tas pats vyras aplinkiniams nors prie zaizdos dek, o savai zmogai baisiausias priesas... Nera nei blogieciu, nei gerieciu siame pasauly, visi mes visko turim