Įkraunama...
Įkraunama...

Mano artimas žmogus - alkoholikas

QUOTE(proksi @ 2011 02 22, 17:28)
<..> ka dar turiu pasakyti ? smile.gif

Proksi, a vat rankelę ant širdies padėjus pasakykite (arba bent jau pagalvokite ir garsiai atsakymo čia mums neišreikškite, jei nenorite)- o į kirpyklą nulėkėte dėl to, kad pati norėjote/kad pačiai reikėjo ar kad diedas taip bjauriai pasakė? Pati lyg ir laiko neturėjote, o po diedo bjaurių žodžių- laiko ir galimybių kaip mat kelių dienų bėgyje atsirado g.gif .......
Ar išvis ką nors darote dėl savęs, dėl to, kad pati norite, dėl to, kad pačiai reikia? Ar tik stengiatės įtikti valdovui (kuriam panašu, kad neįtiksite)?
Atsakyti
QUOTE(flamenko @ 2011 02 22, 18:53)
Proksi, a vat rankelę ant širdies padėjus pasakykite (arba bent jau pagalvokite ir garsiai atsakymo čia mums neišreikškite, jei nenorite)- o į kirpyklą nulėkėte dėl to, kad pati norėjote/kad pačiai reikėjo ar kad diedas taip bjauriai pasakė? Pati lyg ir laiko neturėjote, o po diedo bjaurių žodžių- laiko ir galimybių kaip mat kelių dienų bėgyje atsirado  g.gif .......
Ar išvis ką nors darote dėl savęs, dėl to, kad pati norite, dėl to, kad pačiai reikia? Ar tik stengiatės įtikti valdovui (kuriam panašu, kad neįtiksite)?

miela Flamenko jau rasiau anksciau, i kirpykla bandziau pataikyti jau gera pusmeti, nebuvo su kuom pupa palikti, dabar taip suejo galai, kad vyrui atsirado laiko, tai as is karto nulekiau, nes su ilgais plaukais savo pavargaus kovoti. taip pat ir del kosmetologes, pas ja bandau nuvaziuoti jau keleta menesiu, tikiuosi kita svaite pavyks smile.gif nes jeigu as pati sau nepatinku, net man bjauru ziuret i veidrodi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo proksi: 22 vasario 2011 - 17:02
miela proksi, o tai kaip tycia cia taip viskas sutapo su vyriskio drebtu purvu i ta pati veida. ir jam laisvo laiko atsirado po pusmecio. keistai. matyt pasieme kompa, sunku nesiotis pasidare, pamislijo kad nebus kas triusiku isskalbia, ir parejo. gal kiek susinepatogino, kad izeide, tai ir isleido i kirpykla. nieko, uzeina jiems tokie prasviesejimai karta du i metus.
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2011 02 22, 19:28)
miela proksi, o tai kaip tycia cia taip viskas sutapo su vyriskio drebtu purvu i ta pati veida. ir jam laisvo laiko atsirado po pusmecio. keistai. matyt pasieme kompa, sunku nesiotis pasidare, pamislijo kad nebus kas triusiku isskalbia, ir parejo. gal kiek susinepatogino, kad izeide, tai ir isleido i kirpykla. nieko, uzeina jiems tokie prasviesejimai karta du i metus.

nu sima prajuokinai smile.gif
Atsakyti
cia anekdotas i tema :
Pasiima vyras zmona po Grozio salono, idemiai pasiziuri ir sako :
-Nu bent pabandei....
smile.gif
Papildyta:
QUOTE(carela @ 2011 02 22, 15:54)
Na sitas tai istikruju egzistuoja,bet velgi,kaip save isstatysi...Man pvz jokio skirtumo,yra vyras pasonej,ar jo nera.Ir man dzin kad mano pavarde -yte biggrin.gif  siais laikais pavarde seimos statuso nenusako biggrin.gif o ant kaktos man neparasyta,istekejus as ar ne,ziedas irgi ne rodiklis,as ziedu is vis negaliu nesiot,man pirstai tirpsta nuo bet kokio biggrin.gif  o ir koks skirtumas.Ka galvoja kiti - ju reikalas.Mano reikalas kaip as jauciuosi ir kaip save pateikiu.Gal as tokia,visur visada viena ir pati,tai man kazkaip ir nebutinybe,kad salia dar kazkas butu.Yra - gerai.Nera - dar geriau lotuliukas.gif

oi, truputi kvepia nenuosirdumu ir dirbtina poza... Taip ranka prie sirdies pridejus tikrai nesvajoji apie seima ir vaikus? O gal yra kas salia. bet nelabai svarbus?
AISKU PRITARSIU,KAD GERIAU VIENAI NEI SU BET KUO, BET ....nepatikesiu,kad taip ir dzin jei nera artimo zmogaus salia, nera meiles....nu zinoma tai ir nuo metu priklauso, jei dar iki 30 dar vis lauki tikiesi, jei virs 40 darosi labai liiudna....
Turiu ir as drauge, pati save senmerge vadino, sake visiems,kad jjai gerai ir taip. Ir grazi buvo, ir protinga, ir rengesi super, nes ir darbas geras, ir pajemos ir gerbeju netruko, bet va meiles ilgai nerado...Kiti vyrukai atvirai ir sake,kad prisibijo, normalus ne pijokeliai kokie.Vyrai bijo stipriu moteru....
Sako tik tau galiu pasakyti,kad sirdi liudna, norisi artimo zmogaus, seimos, bet aisku, sako, nebus tai ir nereiks...Ji patevi turejo pijoka ir sake,kad tiek prisiziurejo vaikystej, kad matyt ir nuo tu vyru ilgam atmuse. Bet ,aciu dievui, rado savaji nors jau 39m bet va neseniai ir leliuka pasigimde, bet kiek prireike,kad pereiti per tuos praeities seselius...
Isitikinu vis labiau, kad vyro pasirinkimas labai susijes su santykiu su tevu, jei buvo problemos su tevu , daznai buna ir su vyru, ypac ,jei likusios kazkokios nuoskaudos
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(minha @ 2011 02 22, 15:30)
vai vai, jei jau vyro nera pasoneje, tai kazkas negerai su moterimi yra,o pavardes pakeitimas i -iene, tai tiesiog pasokimas i virsu vienu laipteliu musu visuomeneje!

nu as istekejus jau senai , bet pavarde ute smile.gif
Manau tiek vyras , tiek moteris, jei vienisi ir jiems ne niolika, tai tikrai turi kazkokiu neisprestu problemu...bet nei vienas nera, nei auksciau, nei zemiau. Paprasciausiai tobuleti lengviau dviese ar bent kokioj bendruomenej, kai kazkas salia ir reikia derinti, keistis. Kai esi vienas tau atrodo viskas idealu nieks taves neerzina , nieko tu neerzini, nieks tavo ydu neiskelia ir t.t
Moterys gauna vyra pgl save ir tik jis galbut ir gali ,kazko ismokinti, pvz pasitiketi savim, besalygiskai myleti....dvasines pamokos cia svarbiausia, o kai jos bus ismoktos arba tas vyras pasikeis arba dings is moters gyvenimo.
Juk daznai buna tas pats vyras aplinkiniams nors prie zaizdos dek, o savai zmogai baisiausias priesas... Nera nei blogieciu, nei gerieciu siame pasauly, visi mes visko turim 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ada21lt: 22 vasario 2011 - 21:12
QUOTE(ada21lt @ 2011 02 22, 22:11)
Manau tiek vyras , tiek moteris, jei vienisi ir jiems ne niolika, tai tikrai turi kazkokiu neisprestu problemu...bet nei vienas nera, nei auksciau, nei zemiau. Paprasciausiai tobuleti lengviau dviese ar bent kokioj bendruomenej, kai kazkas salia ir reikia derinti, keistis. Kai esi vienas tau atrodo viskas idealu nieks taves neerzina , nieko tu neerzini, nieks tavo ydu neiskelia ir t.t
Moterys gauna vyra pgl save ir tik jis galbut ir gali ,kazko ismokinti, pvz pasitiketi savim, besalygiskai myleti....dvasines pamokos cia svarbiausia, o kai jos bus ismoktos arba tas vyras pasikeis arba dings is moters gyvenimo.
Juk daznai buna tas pats vyras aplinkiniams nors prie zaizdos dek, o savai zmogai baisiausias priesas... Nera nei blogieciu, nei gerieciu siame pasauly, visi mes visko turim  4u.gif

na, as ten rasiau kiek su ironija, apie kokias neisprestas problemas kalbi, placiau papasakok a smile.gif
jei neturi antros puses, nereiskia, kad nebendrauji su niekuo ir esi atsiskyrelis, priestarauciau, kad lengviau tobuleti dviese, greiciau dviese bunant aptingsti ir nematai poreikio kazka keisti
agha, tas pagal save pasirinktas vyras gali ir kompleksu begale ivaryti, taip?
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2011 02 22, 21:11)
cia anekdotas i tema :
-Nu bent pabandei....
smile.gif
Papildyta:

oi, truputi kvepia nenuosirdumu ir dirbtina poza... Taip ranka prie sirdies pridejus tikrai nesvajoji apie seima ir vaikus? O gal yra kas salia. bet nelabai svarbus?
AISKU PRITARSIU,KAD GERIAU VIENAI NEI SU BET KUO, BET ....nepatikesiu,kad taip ir dzin jei nera artimo zmogaus salia, nera meiles....nu zinoma tai ir nuo metu priklauso, jei dar iki 30 dar vis lauki tikiesi, jei virs 40 darosi labai liiudna....
Turiu ir as drauge, pati save senmerge vadino, sake visiems,kad jjai gerai ir taip. Ir grazi buvo, ir protinga, ir rengesi super, nes ir darbas geras, ir pajemos ir gerbeju netruko, bet va meiles ilgai nerado...Kiti vyrukai atvirai ir sake,kad prisibijo, normalus ne pijokeliai kokie.Vyrai bijo stipriu moteru....
Sako tik tau galiu pasakyti,kad sirdi liudna, norisi artimo zmogaus, seimos, bet aisku, sako, nebus tai ir nereiks...Ji patevi turejo pijoka ir sake,kad tiek prisiziurejo vaikystej, kad matyt ir nuo tu vyru ilgam atmuse. Bet ,aciu dievui, rado savaji nors jau 39m bet va neseniai ir leliuka pasigimde, bet kiek prireike,kad pereiti per tuos praeities seselius...
Isitikinu vis labiau, kad vyro pasirinkimas labai susijes su santykiu su tevu, jei buvo problemos su tevu , daznai buna ir su vyru, ypac ,jei likusios kazkokios nuoskaudos
4u.gif
Papildyta:

Juk daznai buna tas pats vyras aplinkiniams nors prie zaizdos dek, o savai zmogai baisiausias priesas... Nera nei blogieciu, nei gerieciu siame pasauly, visi mes visko turim  4u.gif

Pasvajoju, ir nesakau, kad nenoriu nei seimos nei vaiku.Sakau,kad poziuris i zmogu neturetu buti priklausomas nuo seimos statuso ar vaiku skaiciaus. Tas salia manes, jau senai vienas ir tas pats, zmones tiek santuokoj neisgyvena biggrin.gif Na bet kuo as dabar ala prastesne uz ta,kuri istekejus,kuri turi vaiku.Gyvenimas geras jis ar nelabai,ne nuo to priklauso.Priklauso nuo dvieju zmoniu esanciu kartu,o ne nuo stampo pase. Ir deje kaip byloja aplinka, abi puses turi ir savu pliusu ir savu minusu mirksiukas.gif Taigi,man pvz visiskai jokio skirtumo,drauge mano istekejus ar ne.Nors istekejusiu skirtumas akivaizdus,ta kuri istekejus ir ji mano metu, musu bendravimas apsiriboja "Labas,kaip senai matemes..."Drauge: "Oj zinok, jau kaip su vyru buvom...Oj kaip susipykom...Oj zinok nu isivaizduoji isvaziavo ir grizo nakti,nors taremes,kad gris iki 12 val...Ir tu zinok,man reikia su tavim pasikonsultuot,mano vyras gere tris dienas,gal jis alkoholikas,kaip tu galvoji?"Ir t.t doh.gif O kita kuri turi du vaikus ir jai 35m mes kai susitinkam,ir i miesta iseinam,ir prapliurpiam iki isnaktu, ir mum smagu.Ir apie vakus padiskutuot ir apie spinta rubu,kurioje kaip visada nera kas,ka galima butu apsirengt ir t.t:oh lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2011 02 22, 22:11)
cia anekdotas i tema :
-Nu bent pabandei....
smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi negaliu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2011 02 22, 17:37)
Labutis  4u.gif
g.gif Man išvaizda niekad nebuvo svarbi, niekada nemėgau dažytis, pasidažius buvau tik vieną kartą gyvenime per savo vestuves, plaukus kerpu kai pradeda lįst į akis. Chalato kaip drabužio nepripažįstu, man tai daugiau ligoninės rūbas. O dėl puošnių drabužių - tai ką čia daug pasipuoši kai esi kiek pastačius tiek paritus. Namuose svarbu kad drabužiai būtų patogūs ir švarūs. Ir tai niekaip neįtakoja vyras, aš tokia nuo vaikystės  blush2.gif

O va šito matyt aš niekada nesuprasiu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2011 02 23, 09:44)
O va šito matyt aš niekada nesuprasiu.  blush2.gif

ko? Kad drabužiai namie turi būt patogūs ir švarūs?
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2011 02 23, 11:02)
ko? Kad drabužiai namie turi būt patogūs ir švarūs?

Kad išvaizda moteriai nesvarbi, kad plaukai tik kerpami kaip supratau , kad į akis nelystų, bet ne tiesiog na pasigrąžinimui,kad atrodytum gražiai,nes manau kad sutvarkyti plaukai pusė moters grožio.
Aišku, kad rūbai namuose turi būti patogūs ir švarūs, bet man jie turi būti dar ir estetiški (galiu apsirengti patogiom ir švariom ,bet man netinkančiom kelnėm, apsmukusiom, klaikia spalva, per daug aptemptom, per laisvom ir t.t.), kad gražiai atrodyčiau. Juk namuose ne tik vyras, bet ir vaikai, pagaliau vaikai draugus atsiveda,šiaip kas nors gali užsukti į svečius arba su reikalu.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2011 02 23, 12:16)
Kad išvaizda moteriai nesvarbi, kad plaukai tik kerpami kaip supratau , kad  į akis nelystų, bet ne tiesiog na pasigrąžinimui,kad atrodytum gražiai,nes manau kad sutvarkyti plaukai pusė moters grožio.
Aišku, kad rūbai namuose turi būti patogūs ir švarūs, bet man jie turi būti dar ir estetiški (galiu apsirengti patogiom ir švariom ,bet man netinkančiom kelnėm, apsmukusiom, klaikia spalva, per daug aptemptom, per laisvom ir t.t.), kad gražiai atrodyčiau. Juk namuose ne tik vyras, bet ir vaikai, pagaliau  vaikai draugus atsiveda,šiaip kas nors gali užsukti į svečius arba su reikalu.

o as nesuprantu, kodel isorinis grozis yra svarbiau uz vidini. koks skirtumas pazistamiems ar draugams kokios ant taves kelnes ? jie ateina pas tave, o ne tavo kelniu paziuret.
Atsakyti