Įkraunama...
Įkraunama...

Mano artimas žmogus - alkoholikas

Na dakalam temą ir einam į naują. Kiekviena po kokią nesąmonę ir baigsim.
Atsakyti
Naujoj temoj dovanele laukia biggrin.gif
Atsakyti
http://gyvenimas.del...php?id=26167815
Atsakyti
ka naujoj temoj dalina ? g.gif
Atsakyti
vyrus be priklausomybiu biggrin.gif
Atsakyti
miargos,gelbekit!!!!!!!!!!!!praradau savo verte verysad.gif Taigi as visiska karovina,pametus savo pijoka cray.gif Ir po galais tik dartes supratau...Bet ,kodel visdelto ta sazine ne taip ziauriai mane ir pjauna? blush2.gif Matyt pagedus visai as.Pradedanciom snargliotis-sveikit 4u.gif Pavasaris uz lango..morcius prasidejo friends.gif
Atsakyti
buvusioji, laikykis 4u.gif

aciu visoms uz palinkejimus sveikti, kazkaip kai sergi, sunku vienai tris vaikius priziuret, taip noretusi kad ir pacia kas palepintu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nelabai @ 2011 03 12, 18:01)
O jei vedini meile elgiasi kvailai, neteisingai?
Turiu artimu pavyzdziu, kai del motinos aklos meiles dukra isaugo savime nesugebanti pasirupinti, ir jau patapo alkoholike

Tai cia tik taip sako, kad meiles vedami biggrin.gif O ar is tiesu tai buvo meile ar tik kvailumas , bukumas ar siaiip kitos problemos g.gif
Atsakyti
QUOTE(minha @ 2011 03 12, 19:27)

Ech...tikrai,kad kas padalintu a?Ale pagalvokim g.gif Nugis jei ne priklausomybes, tai mes neturetume sios temos ir visos nebutume susipazinusios, taigi is blogybes isejo visai baika kompanija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(minha @ 2011 03 12, 21:27)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(carela @ 2011 03 12, 20:41)
Ech...tikrai,kad kas padalintu a?Ale pagalvokim g.gif  Nugis jei ne priklausomybes, tai mes neturetume sios temos ir visos nebutume susipazinusios, taigi is blogybes isejo visai baika kompanija biggrin.gif

cia tik dideliai optimistei tiap gali atrodyti biggrin.gif man ir faina si kompanija, bet neviena ja paaukotu uz ramu ir grazu seimynini gyvenima smile.gif (kaip rimtai parasiau:))
Atsakyti
saziningai pasakius, as net nezinau ar galeciau gyventi ta ramu gyvenima su idealiu vyru g.gif nors visada svajojam apie tai ko neturim doh.gif
Atsakyti