Įkraunama...
Įkraunama...

Mano artimas žmogus - alkoholikas

QUOTE(Moonte @ 2011 03 12, 13:32)
Na koks idomumas, skaityti mintis kuriom pritari. Unisonas tai taip nuobodu. Sutinku kad vargina, kai kiekviena karta parodo, jog teiginiai nera aksioma.
Papildyta:
Mano problema yra tame, kad negaliu buti abejinga neteisybei, jusu izvagos menkino giurza, kaip zmogu, nes sudare menkos kerstautojos ivaizdi. Ir tai vsiai nesvarbu skaitys ji jusu ar mano postus. Svarbu suvokimas, kad tu neatitaisei klaidos.

Sveika, MOONTE 4u.gif
Nesakyk - skaityti mintis, kurioms pritari, irgi idomu lotuliukas.gif
Beja, man labai patinka tavo destomos mintys ir tavo gyvenimiskoji pozicija 4u.gif

Ir tavo neabejingumas neteisybei mano atzvilgiu is tikro sujaudino - malonu, kai tave gina zmogus, su kuriuo tu net ne karto nebendravai. smile.gif
Aciu 4u.gif

P.S.O su tuo vardu, pridejus ranka prie sirdies prisipazistu: nesunku butu ir pilnai parasyti, bet labai knietejo pajuokauti ir paziureti- ar kas nors supras blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*F*E*J*A* @ 2011 03 12, 16:39)
Aimeja, kuo as skiriuosi nuo nelabai?

Tai, kad aš jūsų nelyginu.

QUOTE(leber @ 2011 03 12, 16:55)
Ką tu čia makaluojies.  blink.gif  Gavai kryžių, tai ir nešk nepypavus.  lotuliukas.gif

Supratau biggrin.gif
QUOTE(ada21lt @ 2011 03 12, 17:57)
Aimeja, kas nori Vieno Klausimelio atsakymus supranta  mirksiukas.gif
ir tau ji atsake, bet jai nori gauti is anksto numatyta atsakyma , tai gal ir nematai  4u.gif zvelk giliau , ne taip pavirsutiniskai , pasigavau zodi ir pasidarau isvadas....

Tai kodėl savi argumentai, nuomonė tuo klausimu dėstoma prirašant paklodes, aktyviai diskutuojant, o atsakymas į klausimą yra rašomas ,,per aplinkui''. Kodėl va taip va pačiai, argumentuotai, normalia ,,paklode'' neatsakoma į paprastą klausimą -kaip nuskriausiu vyrą palikusi jį mano aprašytoje situacijoje?
QUOTE(nelabai @ 2011 03 12, 18:01)
o as papu tavo nemaciau bigsmile.gif parodyk biggrin.gif

Aš tai irgi žinokit tų papų pažiūrėt noriu, jeigu ką. ax.gif
Atsakyti
Panos,
jau 48-as puslapis!
Tokiais tempais mes jau siandien pribaigsim tema... lotuliukas.gif

Ar atsiras savanore uzvesti pratesima?

As ne karto to nedariau, todel bijau privelti nesamoniu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vienas*klausimėlis @ 2011 03 12, 14:39)
Nors nežinau, ar galima vadinti sėkmingumu amputuotą koją.  g.gif Gal tik sąlygiškai.

Butent - salygiskai. Galunes amputuojamos ne siaip sau, ne todel, kad gydytojui taip patogiau ar graziau. Jos amputuojamos isimtiniais atvejais - tik gelbstint gyvybe. O isgelbeta gyvybe visuomet yra sekme.na, man taip atrodo g.gif
Bet, kiek supratau, pagal Jusu filosofija, geriau numirti skausmuose su abiem kojom, negu viena amputuoti ir mokytis gyventi be jos. Bet GYVENTI.
Atsakyti
QUOTE(giurza @ 2011 03 12, 19:13)

P.S.O su tuo vardu, pridejus ranka prie sirdies prisipazistu: nesunku butu ir pilnai parasyti, bet labai knietejo pajuokauti ir paziureti- ar kas nors supras blush2.gif  lotuliukas.gif

Is karto supratau tongue.gif

QUOTE(giurza @ 2011 03 12, 19:17)

As ne karto to nedariau, todel bijau privelti nesamoniu blush2.gif

Ir as ne karto nedariau biggrin.gif
Atsakyti
ai, nu zodziu.... be reikalo cia pabandziau pasilygint su nelebai doh.gif sorry, tik norejau pasakyti, kad turiu daaaug vaiku, kuriuos reik maitinti.
O viena sianden ju neismaitinsiu. juk sakiau jau apie tai daug kartu.
Atsakyti
QUOTE(*F*E*J*A* @ 2011 03 12, 19:36)
ai, nu zodziu.... be reikalo cia pabandziau pasilygint su nelebai  doh.gif sorry, tik norejau pasakyti, kad turiu daaaug vaiku, kuriuos reik maitinti.
O viena sianden ju neismaitinsiu. juk sakiau jau apie tai daug kartu.

nu nieko papai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 03 12, 18:32)
Jauciuosi kalta, kad ilindau i tema su savo blevizgom. Na bet klausimelis pasizymejo, kodel gi ir man nepripedyti. Nors laikas ir saika zinoti, palikti tema tikrom jos valdovem.

Tikiuosi, tu cia ironizuoji? g.gif lotuliukas.gif
Tikrosios temos vadoves yra alkoholikienes - dabartines ir buvusios. Ir jas palaikancios/pabarancios mergaites. biggrin.gif
O ne sviesuleliai su visuotines tiesos ir meiles deklaracijom.
Buk gera, neiseik 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gabyte_g @ 2011 03 12, 19:21)
Butent - salygiskai. Galunes amputuojamos ne siaip sau, ne todel, kad gydytojui taip patogiau ar graziau. Jos amputuojamos isimtiniais atvejais - tik gelbstint gyvybe. O isgelbeta gyvybe visuomet yra sekme.na, man taip atrodo g.gif
Bet, kiek supratau, pagal Jusu filosofija, geriau numirti skausmuose su abiem kojom, negu viena amputuoti ir mokytis gyventi be jos. Bet GYVENTI.

thumbup.gif pasakyta!
Trumpai, aiskiai ir absoliuciai teisingai!
Atsakyti
QUOTE(nelabai @ 2011 03 12, 20:39)
nu nieko papai rolleyes.gif

aga, net blizga biggrin.gif beje, man patinka tavo avataras - tas tesmuo taip seksi makaluojasi biggrin.gif

siandien norisi linksmesniu ir lengvesniu temu, nes sergu, galva skauda, persti gerkle, snaglys bega, tai minciu nulis ax.gif bet sios dienos cia vistiek linksmos buvo
Atsakyti
QUOTE(*F*E*J*A* @ 2011 03 12, 20:57)
aga, net blizga biggrin.gif beje, man patinka tavo avataras - tas tesmuo taip seksi makaluojasi biggrin.gif

siandien norisi linksmesniu ir lengvesniu temu, nes sergu, galva skauda, persti gerkle, snaglys bega, tai minciu nulis  ax.gif bet sios dienos cia vistiek linksmos buvo

feja, grazus gipiuras mirksiukas.gif kur jau virusu pasigavot ? smile.gif sveikatos jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*F*E*J*A* @ 2011 03 12, 19:57)

siandien norisi linksmesniu ir lengvesniu temu, nes sergu, galva skauda, persti gerkle, snaglys bega, tai minciu nulis  ax.gif bet sios dienos cia vistiek linksmos buvo

Ane, nu tai liux, kad patinka. Nu nes tikslesnes savo kopijos buvo sunkoka surasti devil.gif

Sveik 4u.gif
Man irgi jau persalimo ligos kabinasi unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(proksi @ 2011 03 12, 20:00)
feja, grazus gipiuras  mirksiukas.gif  kur jau virusu pasigavot ? smile.gif sveikatos jums  4u.gif

net i google lindau ziuret kas per zodis tas gipiuras doh.gif doh.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nauji namuciai
Nauja tema
Atsakyti