Įkraunama...
Įkraunama...

Mano artimas žmogus - alkoholikas

QUOTE(*F*E*J*A* @ 2011 03 12, 18:46)
noriu paaapu, noriu paaapu, se jums DD su gipiuru  lotuliukas.gif

nematau nei papu nei gipiuro unsure.gif o tik raganaite su ledais bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2011 03 12, 15:15)
Atvirai pasakius man dzin atsakysi ar ne. Nes juk pati matai jog atsakymo neturi. Įspaudžiau į kampą ane. Kai jau reikia kažką realiai pasakyti, kaip ir nėra argumentų.

Supratau, kad tu daug daugiau negu pezi. Kaip mano draugė sako-bėdukė su protu.

Aimeja, kas nori Vieno Klausimelio atsakymus supranta mirksiukas.gif
ir tau ji atsake, bet jai nori gauti is anksto numatyta atsakyma , tai gal ir nematai 4u.gif zvelk giliau , ne taip pavirsutiniskai , pasigavau zodi ir pasidarau isvadas....
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2011 03 12, 17:57)
Aimeja, kas nori Vieno Klausimelio atsakymus supranta  mirksiukas.gif
ir tau ji atsake, bet jai nori gauti is anksto numatyta atsakyma , tai gal ir nematai  4u.gif zvelk giliau , ne taip pavirsutiniskai , pasigavau zodi ir pasidarau isvadas....

Labai patina zodis giliai. Tuomet kaip giliai?
Atsakyti
QUOTE(giurza @ 2011 03 12, 16:49)
Mano aplinkoje (manau, kaip ir jusu visu) yra nemazai zmoniu, gerianciu dazniau ir daugiau uz mane, bet jie save ligoniais nelaiko, nors ir visi pozymiai akivaizdus, ir labai isizeistu, jei jiems pasakyti, kad jie turi priklausomybe. Atseit vakarai ir savaitgaliai su buteliu - tai tik ju laisvalaikio praleidimo budas...

Aš neįsižeisčiau, nors, kiek suprantu iš tavo pasakojimų, geriu tankiau, sumoj gal ir daugiau už tave. biggrin.gif O jei prisiminti jaunystės laikus doh.gif
Juk tu tikrai supranti, kad ne gėrimo dažnumas ar kiekis nusako ar žmogus yra priklausomas. mirksiukas.gif
Nors, tikrai tikiu, jog tu matai aplinkiniuose dar tik problemos užuomazgą.
Pasidalink, kuo tau, iš šono žiūrint, skiriasi problematiškas nuo šiaip išgėrinėjimo. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leber: 12 kovo 2011 - 17:03
Labos 4u.gif
QUOTE(Blusiukė @ 2011 03 12, 00:01)
Užsukau trumpam, pasižiūrėt apie ką pasaulis sukasi, kol aš su įvairaus plauko zarazom lovoj kovoju, dienos šviesos nematau... Pamaniau, kol dar nepakračiau letenų, reik užsukt testamentą suraityt... Ale apžvelgus savo turtus nelabai turiu ką jums palikt, didžiausias turtas - MB, bet anas jau Fejos dukros rezervuots, o visa kita smulkme... Tiesa, alkoholikienių sąskrydžiui, užkauptas  butelis vyno, kad neišnyktų anksčiau laiko, pasleptas po laiptais... O daugiau nieko neatsimenu, jei ka prisiminsiu užsuksiu ...

g.gif nu nesupratau paryskinto g.gif
O siaip tai sveik 4u.gif
QUOTE(ada21lt @ 2011 03 12, 14:30)
Meile niekada nesugadinsi. Gali pakenkti kazkokiu kvailu elgiasiu, zodziu ar net mintim , bet ik ne Meile  4u.gif

O jei vedini meile elgiasi kvailai, neteisingai?
Turiu artimu pavyzdziu, kai del motinos aklos meiles dukra isaugo savime nesugebanti pasirupinti, ir jau patapo alkoholike

QUOTE(*F*E*J*A* @ 2011 03 12, 16:39)
Aimeja, kuo as skiriuosi nuo nelabai?

blink.gif kodel su nelabai nori sulyginimo g.gif

QUOTE(*F*E*J*A* @ 2011 03 12, 16:54)
ai zinai, cia jau per daug druskos siam skyrelyje, tai ledu palaizysim biggrin.gif

o as papu tavo nemaciau bigsmile.gif parodyk biggrin.gif

QUOTE(leber @ 2011 03 12, 17:03)

Nelabai, geros atgaivos dūšiai.  vacation1.gif

v dusiai netruksta, o vat trys sergantys vaikai tai sunkoka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nelabai @ 2011 03 12, 17:01)
v dusiai netruksta, o vat trys sergantys vaikai tai sunkoka unsure.gif

Na, bet sergantys vaikai be v vistiek yra mažiau, nei sergantys vaikai+ v. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nelabai @ 2011 03 12, 18:01)
o as papu tavo nemaciau bigsmile.gif parodyk biggrin.gif

kas cia dabar? blink.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*F*E*J*A* @ 2011 03 12, 16:39)
Aimeja, kuo as skiriuosi nuo nelabai?

na jau, na jau, nejau pati nematai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo minha: 12 kovo 2011 - 17:15
QUOTE(Moonte @ 2011 03 12, 17:54)
Ir vel is naujo. Nejau neaisku, kad ne tiek svarbu kur vykdomas smurtas, svarbu, kad zmones kencia. Svarbu veiksmo motyvai ir pasekmes.

Jus niekada nesuprasti kito 100 proc. tik priartesite prie supratimo, juk mes patys ne visada save suprantam, ka jau kalbetiapie kita...Paziurekite i Viena klausimeli, jis gi vertina kito motyvos vadovaujantis savo kriterijais ir jie nevisada atspindi esme. Tarkim, kad giurza kerstinga, as pikta ir t.t. As, jus, klausimelis, kiti, neisimtis.

Taip tai normalu, as ziuriu per savo prizme, bet ar atkreipet demesi,kad as vengiu tiesioginiu patarimu? O aiksinu banalias tiesas, kad zmogus nera nuosavybe.

O kas yra myliu, juk tas jausmas vien fiziologija neapsiriboja, tai jaudinimasis del zmogaus, atsakomybe, pareiga ir t.t. Nejau reikia kozna syki sarasiuka pateikti?

cia man kaip suprantu.
Nu tai ir as sakau, kad nesvarbu kur svarbu pats faktas, nu ir jei fakta turi , toliau kokie veiksmai ?
nu ka cia norejot apie veiksmo motyvuus pasakyti ar yra skirtumas del vaiko musimo motyvu?
tamsinta, pritariu.
Tos banalios tiesos, manau, ir taip aisku...
Nu kas kart nereikia, bet viena kart galimka parasyt ar ne, nes matau,kad mano ir jusu , meiles supratimas skiriasi. Zinoma, kad nniekas nepasiriboja fiziologija, jei turit omeny seksa, tai is vis kaip ir nera meiles dalis, tai galima daryti is meiles arba sportiniu sumetimo blush2.gif
Man meile -tikrai ne pareiga, ne atsakomybe ir ne jaudinimasis del zmogaus.. kas man meile pagalvosiu ir atrasysiu veliau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2011 03 12, 17:58)
Labai patina zodis giliai. Tuomet kaip giliai?

Giliai, kiek tik sugebat giliai mirksiukas.gif tam ribu nera...
Atsakyti
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2011 03 11, 18:31)
Atsakymas labai paprastas, miela giurza - jaučiu  nuoskaudą dėl artimųjų reakcijos. Jis verkia, žliumbia, keliais eina ir visiems jo labai gaila, o mane mielu noru sudraskytų į skutelius. Kaip aš išdrįsau, kaip aš galėjau....juk jis kenčia.  blink.gif Ir tie moralai tokie patys kaip klausimėlio - turi kryžių ir nešk kol mirsi. Mane tai žeidžia, nes mano gyvenimas yra nurašomas ir aš pati išmetama į sąvartyną, nes jei nesirūpinu "ligoniu" aš nieko verta.  unsure.gif Gal jie kažkuo ir teisūs, aš nežinau, velniop, bet kai išgirstu kažką panašaus, mane purto iš įniršio....
p.s. dėl savo pasirinkimo palikti jį aš kaip niekada esu tikra savo sprendimu. Man jo gaila, aš jį užjaučiu, bendrauju su juo, guodžiu, palaikau kiek galiu, bet tai nieko nekeičia - ateities su juo aš NEBENORIU. NEMYLIU.

Atleisk, ZIEMOS RYTAS, vel as uzminiau tau ant skaudancios vietos blush2.gif
Ot dramblis! verysad.gif
Dabar supratau, kodel tave iki siol uzgauna tokie issireiskimai (tiesa, tu ir anksciau minejai, kad artimieji ne tavo pusej, bet nezinojau, kad tave tai taip skaudina).
Gal tavo artimieji kazkuo ir teisus (kaip tu sakai), bet tai ju, o ne auksciausioji tiesa, ir tu neprivalai aukoti savo gyvenimo, kad patenkinti ju norus.
Sunku, kai artimieji nesupranta ir kaltina, bet nieko cia nepadarysi. Svarbiausia, kad tu neabejoji savo sprendimu ir jautiesi teisi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2011 03 12, 18:14)
cia man kaip suprantu.
Nu tai ir as sakau, kad nesvarbu kur svarbu pats faktas, nu ir jei fakta turi , toliau kokie veiksmai ?
nu ka cia norejot apie veiksmo motyvuus pasakyti ar yra skirtumas del vaiko musimo motyvu?
tamsinta, pritariu.
Tos banalios tiesos, manau, ir taip aisku...
Nu kas kart nereikia, bet viena kart galimka parasyt ar ne, nes matau,kad mano ir jusu , meiles supratimas skiriasi. Zinoma, kad nniekas nepasiriboja fiziologija, jei turit omeny seksa, tai is vis kaip ir nera meiles dalis, tai galima daryti is meiles arba sportiniu sumetimo  blush2.gif
Man meile -tikrai ne pareiga, ne atsakomybe ir ne jaudinimasis del zmogaus.. kas man meile pagalvosiu ir atrasysiu veliau  mirksiukas.gif

Jauciuosi kalta, kad ilindau i tema su savo blevizgom. Na bet klausimelis pasizymejo, kodel gi ir man nepripedyti. Nors laikas ir saika zinoti, palikti tema tikrom jos valdovem.
...........................

Jus is manes patarimo ngegausit. Tai privalo buti jusu, ar kitos pasirinkimas, savo padariau. Bet kokiu atveju stengciausi nutraukti smurto rata itakojanti vaiko samone, kuna.

Kalbejau apie veiksmo matyvus ir paskemes, tai yra siamo dvyniai ju atskirti viena nuo kito negalima, nes jie abu itakoja isvadas, veiksmo vertinima.

Nemanau, kad tas sarasiukas reikalingas, nes musu vertinimo kriterijai skirtingi, nei jie ka pakeis, nei pades diskusijai.

O man visas jasumu spektras i kuri ieina ir pergyvenimas ir pareiga, atsakomybe uz juos. Nes zmones kuriem esu abejinga man nekialia tokius jausmus.

Neieskokite, nesurasite, jus manote, kad zmonija nebande susisteminti meiles jausmo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ada21lt @ 2011 03 12, 18:16)
Giliai, kiek tik sugebat giliai  mirksiukas.gif tam ribu nera...

Daug vietos manipuliacijai samone.
Neveltui Biblija turi aibes interpretaciju mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 12 kovo 2011 - 17:41
QUOTE(leber @ 2011 03 12, 18:06)
Na, bet sergantys vaikai be v vistiek yra mažiau, nei sergantys vaikai+ v.  4u.gif

jep smile.gif

QUOTE(minha @ 2011 03 12, 18:09)
kas cia dabar?  blink.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:

na jau, na jau, nejau pati nematai smile.gif

kas g.gif , nu nemaciau as FEJOS papu, nemaciau. Kodel kitos mate o as ne??? biggrin.gif
O ka ji turi matyti? Nagi nagi. Dar pasakyk kad viena kuri geresne ir pan gun_smilie.gif
Atsakyti
QUOTE(nelabai @ 2011 03 12, 18:40)
jep smile.gif
kas g.gif , nu nemaciau as FEJOS papu, nemaciau. Kodel kitos mate o as ne??? biggrin.gif
O ka ji turi matyti? Nagi nagi. Dar pasakyk kad viena kuri geresne ir pan gun_smilie.gif

as ir nemaciau biggrin.gif
mesvisos cia geros ir nuostabios biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti