QUOTE(ada21lt @ 2011 03 12, 18:14)
cia man kaip suprantu.
Nu tai ir as sakau, kad nesvarbu kur svarbu pats faktas, nu ir jei fakta turi , toliau kokie veiksmai ?
nu ka cia norejot apie veiksmo motyvuus pasakyti ar yra skirtumas del vaiko musimo motyvu?
tamsinta, pritariu.
Tos banalios tiesos, manau, ir taip aisku...
Nu kas kart nereikia, bet viena kart galimka parasyt ar ne, nes matau,kad mano ir jusu , meiles supratimas skiriasi. Zinoma, kad nniekas nepasiriboja fiziologija, jei turit omeny seksa, tai is vis kaip ir nera meiles dalis, tai galima daryti is meiles arba sportiniu sumetimo
Man meile -tikrai ne pareiga, ne atsakomybe ir ne jaudinimasis del zmogaus.. kas man meile pagalvosiu ir atrasysiu veliau
Jauciuosi kalta, kad ilindau i tema su savo blevizgom. Na bet klausimelis pasizymejo, kodel gi ir man nepripedyti. Nors laikas ir saika zinoti, palikti tema tikrom jos valdovem.
...........................
Jus is manes patarimo ngegausit. Tai privalo buti jusu, ar kitos pasirinkimas, savo padariau. Bet kokiu atveju stengciausi nutraukti smurto rata itakojanti vaiko samone, kuna.
Kalbejau apie veiksmo
matyvus ir paskemes, tai yra siamo dvyniai ju atskirti viena nuo kito negalima, nes jie abu itakoja isvadas, veiksmo vertinima.
Nemanau, kad tas sarasiukas reikalingas, nes musu vertinimo kriterijai skirtingi, nei jie ka pakeis, nei pades diskusijai.
O man visas jasumu spektras i kuri ieina ir pergyvenimas ir pareiga, atsakomybe uz juos. Nes zmones kuriem esu abejinga man nekialia tokius jausmus.
Neieskokite, nesurasite, jus manote, kad zmonija nebande susisteminti meiles jausmo
Papildyta:
QUOTE(ada21lt @ 2011 03 12, 18:16)
Giliai, kiek tik sugebat giliai
tam ribu nera...
Daug vietos manipuliacijai samone.
Neveltui Biblija turi aibes interpretaciju