QUOTE(Moonte @ 2011 03 12, 14:43)
Pateisinimus matau tame, kad rasote, smurtas alkoholiku seimose ir tariamai normaliose seimose egzsituoja... Jei jus butumet isisamoninusi problema, tokiu izvagu nerasytumete. Ir tikrai tai nieko bendro neturi su supratimu. Emocijos musm maiso suprasti, nes itakoja mastyma. Svetimus zmones mes galime blaiviau ivertinti nei savus.
Suprasti ka?
Savo gyvenime maciau zmones istvirkintus meile, kaip minejau vaikai lepuneliai, vyrai mamiciukai - infantilus zmones, neturintys igudziu spresti savo problemas.
Va tame ir yra esme, kad mums kiekvienai problemos yra problemiausios, nes yra arciau kuno (be pykcio)
Tiesiog, as nelaukiau, o sprendziau. Tas taikstymasis, laiko gaisinimas, prailgine degradacijos laika. Manau man pasiseke, laiku sureaguoti, tikrai nezinau, kas butu, jei nebutu tai paskatinantis ivykis.
Tas vidus vadinasi pareigos, atsakomybes jausmas, kuriuo galima lengvai manipuliuoti.
Papildyta:
Na turi gi buti pas zmogu kazkoks malonumas
Palaukit , jus norit pasakyti smurtas egzistuoja tik pijoku seimose??????
Ar tik girtos mamos ar teciai musa savo vaikus, ar taip terorizuoja moraliskai,kad jiems jau geriau ,kad juos mustu?
o pvz esat girdejusi kaip kunigai berniukus prievartavo, cia vienas is pvz tik.
Kitas ne toks baisus. Turiu pazystama moteri, buvusi bendradarbe, pasakojo apie savo vaikyste. Tevai inteligentai profesoriai, destantys universitet, sake niekada jai jokio svelnumo nerode, tetis niekada nera psisodines ant keliu paglostes, mama nera pagyrusi. Vis jiems buvo mazai ir mazai ka ji dare, reikejo mokintis geriausiai, visur but pirmai. To pasekoji , ji jau suaugus moteris savivertes neturi jokios, nuoskaudos like dizdiules, uzsiaugintas jau tikrai nemazas virsvoris, vyras , beja, alkoholikas, kuris guli ant lovos per dienas ziuri tv ,ji nei skirtis negali, nes nepajegia, nei gyventi kartu....(nu cia senai buvo , gal kas pasikeite dabar)
As vien saltu protu niekad nesivadovauju, vadovaujuosi intuicija plius patirtim , ismastymu ir rezultato ivertinimu
Suprasti gyvenima, pasauli ,kitus zmones, save...
dar kart sakau , tai ka jus vadinate lepuneliais , mamyciukais ir t.t. tai ne nuo meiles zmn tokie pasidaro,
vaje, tada pasakykit kas jums yra meile, gal mes terminus ne tokius vartojam? Sugadina vaikus kaip tik meiles trukumas arba tevu, mamu isminties, ziniu trukumas, kvailas auklejimas, pvz savarankiskumo slopinimas, vaiko judrumo slopinimas, noro ismokti ir t.t. prie ko cia meile?
Suprantat, jus viska labai ziurit per savo prizme, ar tikrai manot ,kad yra vienas receptas visiems? ar galvojat, kad va visos issiskirs ir ju vyrai atsipeikes ir nustos gerti? Mano tevai issiskyre, nu tebegere tetis stabiliai kas savaitgali
Nu vidaus apibrezima jus labai jau susiaurinot
atsakomybe ir pareigos , cia vel labai pritempet prie savo suvokimo, as nelabai jau jauciuosi pareiginga
Bent jau mano ataskomybe ir pareigingumu vyras negali zaisti, greiciau meile jam, nes nu va myliu ir viskas ir nieko man su tuo pdaryti neina nors tu ka , nors ir jis myli, nes jei nemyletu senai nebutu salia
Zinot ta daina Ir kas per viens ta meili yr....
Man vidus visa mano pasauleziura, visi jausmai , emocijos, isgyvenimai , prisiminimai, pasamone galu gale, platus tas vidus taip,kad nusakyti cia tikrai nepajegsiu....