QUOTE(*F*E*J*A* @ 2011 03 12, 13:16)
Va, Aimeja, kazkaip man pasirode, kad jus suerzino mano prsipazinimas meilej alkoholikui,na man taip pasirode vis galvojau, kaip cia issakyti savo jausenas, ir radau toki straipsni. Patiko, jis dalinai atsako i mano mintis: taigi, manau, kad svarbu pripazinti sau tiesas, kokios jos nemalonios butu. As pripazystu, kad vis dar myliu sita zmogu. Tai pripazinus klausiu saves, o uz ka as myliu sita alkoholika? sudedu pliusus, minusus...jei minusu daugiau, tai kas man tada yra? Stai vienas is galimu atsakymu:
Manau neisspres, grandine tesis....as jau ne viena kart girdejau, kad moteris issiskyrusi su alkoholiku, bandydama kurti naujus santykius, isimyli vel alkoholika. vel ji palieka. Po to vel isimyli, ir issiaiskina, kad sis zmogus ir vel alkoholikas...
Manau neisspres, grandine tesis....as jau ne viena kart girdejau, kad moteris issiskyrusi su alkoholiku, bandydama kurti naujus santykius, isimyli vel alkoholika. vel ji palieka. Po to vel isimyli, ir issiaiskina, kad sis zmogus ir vel alkoholikas...
Manęs niekas neerzina. Aš NESUPRANTU. Aš nesuprantu kaip galima taip gyventi. Ką mato vaikai. Nežinau ar turit sūnų. Jei sūnus myli motiną žeminantį ir skriaudžiantį tėvą, tai tuo džiaugtis pasirodo nereiktų, tai rodo, kad jis tokį jo elgesį priima, kaip pavyzdį, todėl tikėtina, kad jis negerbs savo motinos ( o kiek jau rašyta, kai apaugliai patys su mama elgiasi taip kaip jų tėvas), lygiai taip pat elgsis su savo žmona. Jam toks elgesys norma. Jei vaikai nepritaria tėvui, tai koks jų gyvenimas, ką jie mato? Aš noriu pasakyti, kad ir mylint galima gyventi atskirai. Pas jus kaip suprantu dar iš neištikimybė buvo ir ne viena. Visa puokštė elgesio nesuderinamo su meile. Pagaliau mylėti galit, bet ar būtina gyventi kartu? Kur savigarba?
Kad moterys susiras alkoholiką, išsiskyrę su alkoholiku, tai būna, bet retai, bent jau mano visos sutiktos, tai net kratosi nuo geriančio, viena iš priežasčių, dėl ko nesukuria naujos šeimos, tai todėl, kad neranda negeriančio.