Įkraunama...
Įkraunama...

Mano artimas žmogus - alkoholikas

QUOTE(*F*E*J*A* @ 2011 03 12, 13:16)
Va, Aimeja, kazkaip man pasirode, kad jus suerzino mano prsipazinimas meilej alkoholikui,na man taip pasirode  blush2.gif vis galvojau, kaip cia issakyti savo jausenas, ir radau toki straipsni. Patiko, jis dalinai atsako i mano mintis: taigi, manau, kad svarbu pripazinti sau tiesas, kokios jos nemalonios butu. As pripazystu, kad vis dar myliu sita zmogu. Tai pripazinus klausiu saves, o uz ka as myliu sita alkoholika?  g.gif sudedu pliusus, minusus...jei minusu daugiau, tai kas man tada yra? Stai vienas is galimu atsakymu:

Manau neisspres, grandine tesis....as jau ne viena kart girdejau, kad moteris issiskyrusi su alkoholiku, bandydama kurti naujus santykius, isimyli vel alkoholika. vel ji palieka. Po to vel isimyli, ir issiaiskina, kad sis zmogus ir vel alkoholikas...

Manęs niekas neerzina. Aš NESUPRANTU. Aš nesuprantu kaip galima taip gyventi. Ką mato vaikai. Nežinau ar turit sūnų. Jei sūnus myli motiną žeminantį ir skriaudžiantį tėvą, tai tuo džiaugtis pasirodo nereiktų, tai rodo, kad jis tokį jo elgesį priima, kaip pavyzdį, todėl tikėtina, kad jis negerbs savo motinos ( o kiek jau rašyta, kai apaugliai patys su mama elgiasi taip kaip jų tėvas), lygiai taip pat elgsis su savo žmona. Jam toks elgesys norma. Jei vaikai nepritaria tėvui, tai koks jų gyvenimas, ką jie mato? Aš noriu pasakyti, kad ir mylint galima gyventi atskirai. Pas jus kaip suprantu dar iš neištikimybė buvo ir ne viena. Visa puokštė elgesio nesuderinamo su meile. Pagaliau mylėti galit, bet ar būtina gyventi kartu? Kur savigarba?

Kad moterys susiras alkoholiką, išsiskyrę su alkoholiku, tai būna, bet retai, bent jau mano visos sutiktos, tai net kratosi nuo geriančio, viena iš priežasčių, dėl ko nesukuria naujos šeimos, tai todėl, kad neranda negeriančio.
Atsakyti
QUOTE(tomka @ 2011 03 11, 12:10)
Sveiki,
Net nežinau, kodėl čia rašau, gal tiesiog noriu išsilieti...
Mano tėtė tikras parazitas, nors mama neleidžia man taip sakyti ir nuolatos aiškina, kad jis geras. Mano mama gera, o jis... na taip, jis geras žmogus, bet tik tada, kai nėra nei trupučio išgėręs. Deja, tokį aš jį mačiau gal tik prieš tris savaites...
Išgerdavo jis ir ankščiau, bet dažniausiai tik savaitgaliais, paskui prasidėjo keturių dienų gėrimo virtinės, o dabar man jau net darosi keista, kai pamatau jį blaivų. Taip man norisi jį pakratyti, rodos, taip ant jo pikta, bet ką aš, varge, padarysiu..? Pykau ir rėkiau, todėl dabar jis ant manęs supykęs, nekalba, ignoruoja ir mamą, nors ji stengiasi su juo kuo švelniau... Turim problemų su pinigais, vos susimokame mokesčius, mama stengiasi jo gražiai paprašyti, kad eitų dirbti (jam yra siūlomas darbas), bet jis tada ant jos baisiausiai supyksta. Nieko nebenoriu...

O kiek jums metų?
Atsakyti
QUOTE(Vienas*klausimėlis @ 2011 03 12, 14:58)
Va po tokių žodžių tai tikrai nebeatsakysiu.

Juo labiau, kad jau ir atsakiau – meskite tai, ką pati prisidirbote!

Atvirai pasakius man dzin atsakysi ar ne. Nes juk pati matai jog atsakymo neturi. Įspaudžiau į kampą ane. Kai jau reikia kažką realiai pasakyti, kaip ir nėra argumentų.

Supratau, kad tu daug daugiau negu pezi. Kaip mano draugė sako-bėdukė su protu.

Atsakyti
QUOTE(Vienas*klausimėlis @ 2011 03 12, 11:32)

Ne visada į sudėtingus dalykus gali atsakyti tik taip ar ne. Gyvenimas tai ne stovėt su šautuvu. Reikia ir pamąstyt ir pabręst.
Papildyta:

Kai klausimai patampa nepatogūs sumenkinate oponentą g.gif

QUOTE(Aimeja @ 2011 03 12, 14:49)
Tai į mano klausmą neatsakysite? Kaip patogu, pezu , pezu, kai reikia kažką na rimtai pasakyti, va tų žodelių ir pritrūksta, pritrūksta argumentų, minčių, patirties.

Nevertos gi mes to atsakymo, per mažai subrendę unsure.gif

QUOTE(Vienas*klausimėlis @ 2011 03 12, 14:58)
Va po tokių žodžių tai tikrai nebeatsakysiu.

Štai kaip atrodo pilnavertė argumentuota diskusija thumbup.gif Jei nepatiko klausimas, oponentas nebrendyla biggrin.gif

Puikybė tikinčiajam yra didelė nuodėmė. Geros jums dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 03 11, 18:28)
Man tik pikta, kad jūsų (bendrai visų) interesai mindomi po vyro akloholiko interesais, ir tai dar laikoma siekiamybė ir sektinu pavyzdžiu...

Nemindomi žmogaus interesai. Tik norima pasakyti, kad jei vis dėlto pripažįstame, jog alkoholikas yra ligonis, tai ir gyvename taip, kaip su ligoniu. Aišku, tyčiojantis iš ligonio, kad jis toks, vargu ar ką galima pasiekti?
Silpnas žmogus griebiasi alkoholio, o kitas silpnas – už alkoholiko. Žodžiu vėl susidaro grandinė. Tai kaip aklas aklą veda. Iš to galima išeiti tik save keliant, ieškant gyvenimo prasmės šviesiuose dalykuose, juos stiprinant, užsiimant kokia veikla, bet pripažįstant tai, kad ta veikla šiek tiek gali būti apribota, nes vis dėl to namie yra ligonis.
Žodžiu, atsikratyti reikia ne ligonio, o blogo santykio su ligoniu.
Vienintelė išimtis, jeigu dėl nežinojimo, ligos nepažinimo jau prieini tiek, kad situacija tampa nevaldoma. Čia kaip su liga, jei nesirūpinsi ir neprisižiūrėsi iš pradžių, liga pernelyg gali įsisiūbuoti. O tada jau ką – tik operacija. Gerai dar jeigu ji sėkminga.
Nors nežinau, ar galima vadinti sėkmingumu amputuotą koją. g.gif Gal tik sąlygiškai.
Papildyta:
QUOTE(Forget @ 2011 03 12, 15:27)
Jei nepatiko klausimas, oponentas nebrendyla  biggrin.gif

Nežinau, ar klausimas su „pezėjimais“ rodo didelę brandą. g.gif Kaip nereikia susitapatinti su alkoholiku (netapti jo lygio), tai aš nesitapatinu ir vengiu bendrauti su keikūnais.
Geros jums dienos irgi! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Forget @ 2011 03 12, 15:27)
Kai klausimai patampa nepatogūs sumenkinate oponentą  g.gif
Nevertos gi mes to atsakymo, per mažai subrendę  unsure.gif

Jei nebūtumėte taip negatyviai nusiteikusi, būtumėt supratusi, kad kai kalbėjau apie brandumą, tai turėjau omeny ir save – kad ir man reikia pamąstyti, kaip atsakyti, kad pašnekovui būtų lengvaiu suprasti. Tai tiek apie brandžias mintis. smile.gif
Nereikia daryti audros vandens stiklinėje. 4u.gif
Atsakyti
Atsakymą aš supratau- dėl visko kalta tik moteris ir vaikai. Bravo.
Tuo su tamista diskusiją ir baigiam.
Atsakyti
Apskritai, geros likusios dienos visoms. 4u.gif Manau, kad jau daug kas pasakyta, o juo labiau labai daug atsakymų įvairiems atvejams yra vien šioje temelėje. Daug kalbėt ir nereikia. Taip galima išsibarstyt.

Pačios geriausios ir labiausiai išliekančios vertės mintys gimsta tyloje.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2011 03 12, 15:42)
Atsakymą aš supratau- dėl visko kalta tik moteris ir vaikai. Bravo.
Tuo su tamista diskusiją ir baigiam.

manau laikas jai keisti nicka i nupezes_klausimelis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2011 03 12, 15:42)
Atsakymą aš supratau- dėl visko kalta tik moteris ir vaikai.

Atleiskit, blogai supratot. Kažkaip atvirkščiai. sad.gif Kalbėjau apie susisiekiančiuosius indus.
Jeigu žmogus nori įtikėt, kad jis yra silpnesnis už ligonį, tai nieko ir nepadarysi. Galima ko nors pasiekti tik tada, kai pasijusi esąs stipresnis už ligonį ir galintis gyventi šalia sergančio mylimo žmogaus.
Sėkmės jums ir kantrybės! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(minha @ 2011 03 12, 15:43)
manau laikas jai keisti nicka i nupezes_klausimelis biggrin.gif

Galite tai pridėti prie savo vardo. hi.gif
Šviesių minčių jums! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vienas*klausimėlis @ 2011 03 12, 15:52)
Galite tai pridėti prie savo vardo.  hi.gif
Šviesių minčių jums!  4u.gif

Sviesiu, tai sviesiu, bet tik ne jusu vos ne per prievarta brukamu minciu.
Atsakyti
QUOTE(Vienas*klausimėlis @ 2011 03 12, 13:28)
Tas žmogus pats savimi pasirūpins, jei reikės. Bet kad ji mano minčių, sakė, neskaitys, tai ir rūpesčio, kaip suprantu, nėra (jei čia kalbėjote apie Giurza).

"Tas zmogus" nusprende pats savimi pasirupinti, kad niekas jo zodziu neiskreipinetu lotuliukas.gif
QUOTE(giurza @ 2011 03 11, 02:31)
Turek omeny - cia mano pirmas ir paskutinis kreipimasis i tave, negaisk laiko ir nervu mane juodindama - vis vien nesureaguosiu biggrin.gif

Vis del to teko sureaguoti... g.gif
Kur sitame mano poste parasyta, kad neskaitysiu? smile.gif
Nesitykek - skaitysiu (as aplamai visus temos postus skaitau, nieko nepraleidziu ax.gif ), o bus proga pasityciuoti is kokio "perliuko", butinai ja pasinaudosiu biggrin.gif
Nesureaguosiu - reiskia, tiesiogiai tau neatsakysiu, nes neidomu. Tik tiek.
Ir dar - nesusireiksmink, nieko tu negali mane supykdinti ar izeisti... O vat prajuokinti gali - ir sekmingai tai darai! lotuliukas.gif
Atsakyti
Aimeja, kuo as skiriuosi nuo nelabai?

Atsakyti