QUOTE(ada21lt @ 2011 03 12, 14:30)
kur jus matote pateisinimus
As stengiuosi nei teisti, nei teisinti, ne mano tai darbas
Ka bandau gyvenime - tai suprasti
Tas jusu
istvirkinti, man nelabai siejasi su kontekstu, bet cia tik mano suvokimas, tvirkinimas man daugiau siejasi su seksualiniu kontekstu, kaip po tvirkinamas vaikas
Taigi tvirkinti meile man visiskai nesuvokiamas issireiskimas, jei turit omeny sugadinti, tai nesutikciau Meile niekada nesugadinsi. Gali pakenkti kazkokiu kvailu elgiasiu, zodziu ar net mintim , bet ik ne Meile
Su paryskintu visiskai sutinku ir stengiuosi taip elgtis.
Del vyro, nezinau ar su juo gyvensiu ar ne, bet aiskiai suprantu ,kad tai visiskai neisspres mano pacios problemu, kaip ir Feja,kad rase(labai pritariu), tai mano vidus ,kuris visa tai sukelia, galiu kaltinti visus aplinkui, bet nuo to situacija nepageres
Pas jus kai suprantu ir nebuvo dideliu problemu ir situaciaj buvo visai kitokia, as pvz niead nelaksciau paskui vyra, netaisiau pusrytuku ar girto irgi neslaugiau
mes visada buvom du savarankiski zmones, galintis savim pasirupinti..
Pateisinimus matau tame, kad rasote, smurtas alkoholiku seimose ir tariamai normaliose seimose egzsituoja... Jei jus butumet isisamoninusi problema, tokiu izvagu nerasytumete. Ir tikrai tai nieko bendro neturi su supratimu. Emocijos musm maiso suprasti, nes itakoja mastyma. Svetimus zmones mes galime blaiviau ivertinti nei savus.
Suprasti ka?
Savo gyvenime maciau zmones istvirkintus meile, kaip minejau vaikai lepuneliai, vyrai mamiciukai - infantilus zmones, neturintys igudziu spresti savo problemas.
Va tame ir yra esme, kad mums kiekvienai problemos yra problemiausios, nes yra arciau kuno (be pykcio)
Tiesiog, as nelaukiau, o sprendziau. Tas taikstymasis, laiko gaisinimas, prailgine degradacijos laika. Manau man pasiseke, laiku sureaguoti, tikrai nezinau, kas butu, jei nebutu tai paskatinantis ivykis.
Tas vidus vadinasi pareigos, atsakomybes jausmas, kuriuo galima lengvai manipuliuoti.
Papildyta:
QUOTE(*F*E*J*A* @ 2011 03 12, 14:35)
ei, merginos, TIME OUT
Avataras: taip, as esu pati blogiuke, velniu priedus
dar yra viena priezastis del ko ji pasirinkau, man patinka dideles krutines
labai norejau pasidaryti plastine chirurgija, nes gedijausi savo kuno, aciu Die, siandien as patenkinta savo kunu, bet operacija gal ir pasidaryciau, nes man vistiek grazios dideles krutines
ir dar patinka seksualus zmones, nes labai megstu seksa
va cia tai mostelejau, ane? Tikiuosi pakeliau nors biskuti nuotaika
Na turi gi buti pas zmogu kazkoks malonumas