Įkraunama...
Įkraunama...

Mano artimas žmogus - alkoholikas

QUOTE(Moonte @ 2011 03 12, 13:32)

Žinai, aš gal daugiau nereaguosiu į tavo pasižaidimus (nes tik taip aš juos vertinu). Gali visaip išvartyti, jei nuo to jausiesi lengviau. Man nebeįdomu. Gaila laiko.
Tikrai čia yra įdomių žmonių, o ir jiems gal mano mintys bus reikalingos.
Atsakyti
QUOTE(Vienas*klausimėlis @ 2011 03 12, 13:53)
Žinai, aš gal daugiau nereaguosiu į tavo pasižaidimus (nes tik taip aš juos vertinu). Gali visaip išvartyti, jei nuo to jausiesi lengviau. Man nebeįdomu. Gaila laiko.
Tikrai čia yra įdomių žmonių, o ir jiems gal mano mintys bus reikalingos.

Na jus man idomus, todel pasilieku teise, reiksti savo mintis inspiruotas jusu pasvarstymais. Paliekam cia esantiems, spresti kas varto, kas raso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 12 kovo 2011 - 12:55
QUOTE(*F*E*J*A* @ 2011 03 12, 13:16)
as pvz supratau, kad normalus vyrai manes netraukia, jie man nuobodus, man istiesu patinka blogiukai  blink.gif

Aš atkreipiau dėmesį į tavo avatarą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vienas*klausimėlis @ 2011 03 12, 14:00)
Aš atkreipiau dėmesį į tavo avatarą.  smile.gif

Gaila, kad tik i avatara, bet ne i rasomas mintis, kurios labai gerai iliustruoja, jog jusu mintys yra utopines. Zmogus gi raso, kad ji persekioja vaikystes traumos, kurios itakoja gyvenimo kokybe, jos vaikus.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 03 12, 13:48)
Mane stebina, jusu noras pastoviai pateisinti... Esme tame, kad ne pateisinti reikia, o viska vadinti savo vardais, tik tuomet kis situacija. Mes atsakingi uz salimais esancius zmones, bet mes negalime uz juos daryti sprendimus, gyventi ju gyvenimus, priversti juos myleti, negerti... Mes tik galime itakoti ir tik tiek, kiek jie mums leis, bandymos permesti visa atsakomybe uz ju elgsena, gyvenima sau ant peciu ir vilkti ta nasta, mes tvirkinam zmogu.

Analogiska situacija kaip ir su vaikais, lepuneliai gi yra vaikai istvirkinti meiles. Siaip jie yra salia musu, bet jie lygiai taip pat savistovus zmones ir kai uzauga, jus vargiai, ar galesite pragyventi ju gyvenimus. Jus leisite jiems gyenti savarankiskai priimti sprendimus. O nesikisti i ju gyvenima mums pades meile, suvokimas, kad jie yra individai, turintys teise i savo klaidas, atgailavima ir ju taisyma. Taip ir su musu vyrasi. Jei mes ir esame zmonos, tai neigauname teises i juos, ju vidu, siela, pagaliau gyvenima, mes turime teise kartu, salimais ju gyventi, bet nesavinti zmogu. Todel pasekmes uz savo veiksmus zmogus privalo pajausti savo kailiu, tik tuomet, ji privers keisti poziuri i situacija. Man paciai prireike spyrio i uzpakali, bandymo mane isprievartauti, nezinau, ar kada buciau palikusi vyra. Bet motinos pareiga pries vaika nusvere, poreiki rupintis vyru, nes vyras yra suauges.

Negaliu jums konkreciai patarti, kad ir psichoterapeutas nieko nepatare, tik jo pagalba sudeliojau man svarbius akcentus, tuo pasekoje ir padariau sprendimus.

kur jus matote pateisinimus blink.gif As stengiuosi nei teisti, nei teisinti, ne mano tai darbas biggrin.gif Ka bandau gyvenime - tai suprasti ax.gif
Tas jusu istvirkinti, man nelabai siejasi su kontekstu, bet cia tik mano suvokimas, tvirkinimas man daugiau siejasi su seksualiniu kontekstu, kaip po tvirkinamas vaikas g.gif Taigi tvirkinti meile man visiskai nesuvokiamas issireiskimas, jei turit omeny sugadinti, tai nesutikciau Meile niekada nesugadinsi. Gali pakenkti kazkokiu kvailu elgiasiu, zodziu ar net mintim , bet ik ne Meile 4u.gif

Su paryskintu visiskai sutinku ir stengiuosi taip elgtis.
Del vyro, nezinau ar su juo gyvensiu ar ne, bet aiskiai suprantu ,kad tai visiskai neisspres mano pacios problemu, kaip ir Feja,kad rase(labai pritariu), tai mano vidus ,kuris visa tai sukelia, galiu kaltinti visus aplinkui, bet nuo to situacija nepageres unsure.gif Pas jus kai suprantu ir nebuvo dideliu problemu ir situaciaj buvo visai kitokia, as pvz niead nelaksciau paskui vyra, netaisiau pusrytuku ar girto irgi neslaugiau biggrin.gif mes visada buvom du savarankiski zmones, galintis savim pasirupinti..
Atsakyti
QUOTE(Vienas*klausimėlis @ 2011 03 12, 15:00)
Aš atkreipiau dėmesį į tavo avatarą.  smile.gif

QUOTE(Moonte @ 2011 03 12, 15:09)
Gaila, kad tik i avatara, bet ne i rasomas mintis, kurios labai gerai iliustruoja, jog jusu mintys yra utopines. Zmogus gi raso, kad ji persekioja vaikystes traumos, kurios itakoja gyvenimo kokybe, jos vaikus.

ei, merginos, TIME OUT biggrin.gif

Avataras: taip, as esu pati blogiuke, velniu priedus biggrin.gif dar yra viena priezastis del ko ji pasirinkau, man patinka dideles krutines biggrin.gif labai norejau pasidaryti plastine chirurgija, nes gedijausi savo kuno, aciu Die, siandien as patenkinta savo kunu, bet operacija gal ir pasidaryciau, nes man vistiek grazios dideles krutines lotuliukas.gif ir dar patinka seksualus zmones, nes labai megstu seksa doh.gif va cia tai mostelejau, ane? Tikiuosi pakeliau nors biskuti nuotaika tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2011 03 12, 14:30)
kur jus matote pateisinimus  blink.gif As stengiuosi nei teisti, nei teisinti, ne mano tai darbas  biggrin.gif Ka bandau gyvenime - tai suprasti  ax.gif
Tas jusu istvirkinti, man nelabai siejasi su kontekstu, bet cia tik mano suvokimas, tvirkinimas man daugiau siejasi su seksualiniu kontekstu, kaip po tvirkinamas vaikas g.gif Taigi tvirkinti meile man visiskai nesuvokiamas issireiskimas, jei turit omeny sugadinti, tai nesutikciau Meile niekada nesugadinsi. Gali pakenkti kazkokiu kvailu elgiasiu, zodziu ar net mintim , bet ik ne Meile  4u.gif

Su paryskintu visiskai sutinku ir stengiuosi taip elgtis.
Del vyro, nezinau ar su juo gyvensiu ar ne, bet aiskiai suprantu ,kad tai visiskai neisspres mano pacios problemu, kaip ir Feja,kad rase(labai pritariu), tai mano vidus ,kuris visa tai sukelia, galiu kaltinti visus aplinkui, bet nuo to situacija nepageres  unsure.gif Pas jus kai suprantu ir nebuvo dideliu problemu ir situaciaj buvo visai kitokia, as pvz niead nelaksciau paskui vyra, netaisiau pusrytuku ar girto irgi neslaugiau biggrin.gif mes visada buvom du savarankiski zmones, galintis savim pasirupinti..

Pateisinimus matau tame, kad rasote, smurtas alkoholiku seimose ir tariamai normaliose seimose egzsituoja... Jei jus butumet isisamoninusi problema, tokiu izvagu nerasytumete. Ir tikrai tai nieko bendro neturi su supratimu. Emocijos musm maiso suprasti, nes itakoja mastyma. Svetimus zmones mes galime blaiviau ivertinti nei savus.

Suprasti ka?

Savo gyvenime maciau zmones istvirkintus meile, kaip minejau vaikai lepuneliai, vyrai mamiciukai - infantilus zmones, neturintys igudziu spresti savo problemas.

Va tame ir yra esme, kad mums kiekvienai problemos yra problemiausios, nes yra arciau kuno (be pykcio) mirksiukas.gif Tiesiog, as nelaukiau, o sprendziau. Tas taikstymasis, laiko gaisinimas, prailgine degradacijos laika. Manau man pasiseke, laiku sureaguoti, tikrai nezinau, kas butu, jei nebutu tai paskatinantis ivykis.

Tas vidus vadinasi pareigos, atsakomybes jausmas, kuriuo galima lengvai manipuliuoti.

Papildyta:
QUOTE(*F*E*J*A* @ 2011 03 12, 14:35)
ei, merginos, TIME OUT  biggrin.gif

Avataras: taip, as esu pati blogiuke, velniu priedus biggrin.gif dar yra viena priezastis del ko ji pasirinkau, man patinka dideles krutines  biggrin.gif labai norejau pasidaryti plastine chirurgija, nes gedijausi savo kuno, aciu Die, siandien as patenkinta savo kunu, bet operacija gal ir pasidaryciau, nes man vistiek grazios dideles krutines  lotuliukas.gif ir dar patinka seksualus zmones, nes labai megstu seksa  doh.gif va cia tai mostelejau, ane? Tikiuosi pakeliau nors biskuti nuotaika  tongue.gif

Na turi gi buti pas zmogu kazkoks malonumas friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 12 kovo 2011 - 13:45
QUOTE(Vienas*klausimėlis @ 2011 03 12, 12:30)
Tai yra vienas pasakotojas. O kitas?

Gal jis irgi papasakotų, kodėl jam norisi ir nuo ko pasislėpti degtinėje, atsijungti, kad nematytų ir negirdėtų kažko?

Tai į mano klausmą neatsakysite? Kaip patogu, pezu , pezu, kai reikia kažką na rimtai pasakyti, va tų žodelių ir pritrūksta, pritrūksta argumentų, minčių, patirties.

Ar gali būti vaisinga diskusija su žmogum, kuris nesugeba tiek laiko teigęs,kad žmogaus palikti negalima, neatsako į paprastą klausimą.

Tai gerai, tęsiant mano pasakojimą, aš pati blogiausia žmona, aš paburbu, parėkiu ant jo, gerai, aš labai bloga, aš išeinu ir tiesiog jam suteikiu laisvę, na kad jis žymiai geresnę parsivestų, susirastų, kuri dainuodama vėmalus valytų, aš dar kartą klausiu-Ką aš blogo jam padarau jį palikdama? Tikuosi atsakymo.
Atsakyti
QUOTE(*F*E*J*A* @ 2011 03 12, 14:35)
Avataras: taip, as esu pati blogiuke, velniu priedus biggrin.gif dar yra viena priezastis del ko ji pasirinkau, man patinka dideles krutines  biggrin.gif labai norejau pasidaryti plastine chirurgija, nes gedijausi savo kuno, aciu Die, siandien as patenkinta savo kunu, bet operacija gal ir pasidaryciau, nes man vistiek grazios dideles krutines  lotuliukas.gif ir dar patinka seksualus zmones, nes labai megstu seksa  doh.gif va cia tai mostelejau, ane? Tikiuosi pakeliau nors biskuti nuotaika  tongue.gif

Na mėgti tai galima. Bet ar būtina tai rodyti visiems? mastau.gif

Operacijos nesidaryk. Paskui komplikacijos visokios. Kūnas per gyvenimą vis tiek keičiasi, pakitimai neišvengiami. Tai kam tas vargas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vienas*klausimėlis @ 2011 03 12, 15:49)
Na mėgti tai galima. Bet ar būtina tai rodyti visiems?  mastau.gif

Operacijos nesidaryk. Paskui komplikacijos visokios. Kūnas per gyvenimą vis tiek keičiasi, pakitimai neišvengiami. Tai kam tas vargas.  g.gif

as tik bandziau nukreipti tema mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2011 03 12, 14:49)
Tai į mano klausmą neatsakysite? Kaip patogu, pezu , pezu

Va po tokių žodžių tai tikrai nebeatsakysiu.

Juo labiau, kad jau ir atsakiau – meskite tai, ką pati prisidirbote!
Papildyta:
QUOTE(*F*E*J*A* @ 2011 03 12, 14:51)
as tik bandziau nukreipti tema  mirksiukas.gif

Irgi išeitis. ok.gif
Atsakyti
QUOTE(Vienas*klausimėlis @ 2011 03 12, 14:58)
Va po tokių žodžių tai tikrai nebeatsakysiu.
Juo labiau, kad jau ir atsakiau – meskite tai, ką pati prisidirbote!

thumbup.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti