Va,
Aimeja, kazkaip man pasirode, kad jus suerzino mano prsipazinimas meilej alkoholikui,na man taip pasirode
vis galvojau, kaip cia issakyti savo jausenas, ir radau toki straipsni. Patiko, jis dalinai atsako i mano mintis: taigi, manau, kad svarbu pripazinti sau tiesas, kokios jos nemalonios butu. As pripazystu, kad vis dar myliu sita zmogu. Tai pripazinus klausiu saves, o uz ka as myliu sita alkoholika?
sudedu pliusus, minusus...jei minusu daugiau, tai kas man tada yra? Stai vienas is galimu atsakymu:
"Kiekvienas žmogus įgyvendina pasąmonėje "įdiegtą" programą. Pavyzdžiui, jeigu jūs turite aukos programą, jūs nuolat ieškosite "budelio" - antraip negalėsite įgyvendinti savo vaidmens. Visus žmones, kurie neatitiks "budelio" kategorijos, pasąmonė atmes - ir jums su jais nepavyks užmegzti kontakto. Iki tol, kol jūs išspręsite problemą. Kai tik tai įvyks, į jūsų gyvenimą ateis nauji žmonės."
stai ka tuejau omenyje sakydama, kad man pirma reikia pasveikti, o jau tada ateis atsakymas, ar man su siuo zmogum pakeliui ar ne. Kaip minejo klausimelis, "ispjauti" zmogu is savo gyvenimo galima, tik ar tai istiesu isspres visas problemas?
(cia nekalbu apie moralinio ir fizinio smurto atvejus, juos vienareiksmiskai reikia nutraukti). Manau neisspres, grandine tesis....as jau ne viena kart girdejau, kad moteris issiskyrusi su alkoholiku, bandydama kurti naujus santykius, isimyli vel alkoholika. vel ji palieka. Po to vel isimyli, ir issiaiskina, kad sis zmogus ir vel alkoholikas...
manau reikia pripazint ir ivertint ne tik kito zmogaus prblemas, bet ir savo pacios, kad situacija daugiau nesikartotu
apie ta svente parasysiu veliau, kuo skiriasi ankstesne ir dabartine feja, pakeitusi poziuri
ZR, gal apie tai ir buvo uzsiminta del tavo santykiu? jei du zmones tavo gyvenime, pasizymejo distrukcija (t.y. vienas buvo mergisius ir musesi, kitas alkoholikas), tai gal tavyje yra kazkokia problema, del kurios tu trauki tokius zmones, o visu svarbiausia, pati juos issirenki?
as pvz supratau, kad normalus vyrai manes netraukia, jie man nuobodus, man istiesu patinka blogiukai
apie tai labai gerai aprasoma knygoje "Moterys kurios myli per stipriai".
o cia straipsnis
http://www.ve.lt/nau...campaign=blokas