QUOTE(Vienas*klausimėlis @ 2011 03 12, 11:32)
Giurza ant manęs taip pyksta, kad net vardo mano vardo negali parašyti. Mano vardas tabu.
Papildyta:
Ne visada į sudėtingus dalykus gali atsakyti tik taip ar ne. Gyvenimas tai ne stovėt su šautuvu. Reikia ir pamąstyt ir pabręst.Papildyta:
O kaip tapsi stiprus, jei nesistengsi atlaikyt išbandymų? Juk bėgimas nelabai yra stiprybė. Na, nebent laikinas atsitraukimas.
Papildyta:
Ne visada į sudėtingus dalykus gali atsakyti tik taip ar ne. Gyvenimas tai ne stovėt su šautuvu. Reikia ir pamąstyt ir pabręst.Papildyta:
O kaip tapsi stiprus, jei nesistengsi atlaikyt išbandymų? Juk bėgimas nelabai yra stiprybė. Na, nebent laikinas atsitraukimas.
1. O jus pameginkite kelis kartus is eiles parasyti savo nika? Ilgas ir nepatogus. Labai gerbiu Peliaucku Jadze. bet rasydama neretai miniu tik inicialus P. J.
Kaip vertinat kito asmens poelgius ne ka maziau jus atestuoja, nes suteikiat zmogui savo kriterijus, kaip darytumet jus, ne jis.
2. Fui, kaip nemegstu zmoniu puikybes, ypac kai kalbama su zmogumi tokiam lygmenyje, tarytum tamstai bresti ir sirpti nereikia...
Na jei jau toks protingas, kokio velnio einate i besmegeniu sutve diskutuoti?
3. O mano mociute sake, kuri buvo baisiai tikinti. Kad suda apeinama ne todel, kad bijoma, o todel kad smirdi.
Kad ir Vytautas Zalgirio musio metu pradzioje atsitrauke, taip suklaidindamas priesininka, veliau sutriuskino ji.
Yra toks zodis, strategija.