Įkraunama...
Įkraunama...

Mano artimas žmogus - alkoholikas

QUOTE(ssiimmaa @ 2011 02 22, 13:10)
atsiminiau dabar, nelabai, aciu uz nuoroda ta kur mestelejai vyriskiui mano. dabar susirado jau darba, isvaziuoja penktadieni, bet ateiciai labai pravers tas naujas tinklapis. daug vilciu nededu ir dabar, paskui nereiks taip skaudziai nusivilti jeigu ka. isvaziuos dar ziema, gris pries velykas. jei viskas pasiseks.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2011 02 22, 12:55)
Šiaip tai niekas nesako, kad nekreipk dėmesio į vaiką,net minties tokios nebuvo. Kalba ėjo apie tai, kad ar vaikas yra priežastis moters apsileidimui, neprisižiūrėjimui savęs. Aš manau,kad ne.
Dar buvo sakyta, ,kad jei dūšioje prikakota, nebus noro puoštis. Nesutinku. Pasipuošimas, savęs pagražinimas yra vienas iš būdų pakelti savo savivertę, pasijausti geriau. Juk realiai net jei jau savo alchašui vyrui per jo drumzlinas akis atrodai baisiai, tai kaip manote kitam normaliam vyrui ar būsi patraukli tokia?

Nu cia mano citata buvo biski is kitos operos smile.gif Zinoma vaikas ne priezastis apsileidimui, bet va gali buti priezastis nenuejimo i kirpykla, ko as nelaikau apsileidimu. Man grozis turi eiti is vidaus is sirdies, meile yra grozs, o jei akys nespines, tai ir jokie grozio salonai nepades. elemantari svara, normali saves prieziura man pakankama smile.gif Tas noras puostis turi ateiti is vidaus irgi, man pvz makiazas dabar is vis nepriimtinas as be jo jauciuosi graziau biggrin.gif Ejau i darbo interviu pasidaziau, tai pati sau nebepatikau...Skonis kartais keiciasi. Be to svarbu priooritetai . LAimingas patenkintas vaikas man svarbiau, nei moderni sukuosena 4u.gif Man atrodo svarbiausia patikti sau paciai, o jei vyras sprendzia tik pgl virseli, tai jau jo problemos. Paziurekit kaip gyvenime daznai buna grazi , issipuuosusi , protinga mergina ir daznai buna vienisa. O kai kurios tikrai neatrodancios labai estetiskai, bet pasitikincios savimi vyru neatsigina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2011 02 22, 13:44)
Man grozis turi eiti is vidaus is sirdies, meile yra grozs, o jei akys nespines, tai ir jokie grozio salonai nepades. elemantari svara, normali saves prieziura man pakankama  smile.gif Tas noras puostis turi ateiti is vidaus irgi, man pvz makiazas dabar is vis nepriimtinas as be jo jauciuosi graziau  biggrin.gif Ejau i darbo interviu pasidaziau, tai pati sau nebepatikau...Skonis kartais keiciasi.

Be to svarbu priooritetai . LAimingas patenkintas vaikas man svarbiau, nei moderni sukuosena  4u.gif

Man atrodo svarbiausia patikti sau paciai, o jei vyras sprendzia tik pgl virseli, tai jau jo problemos. Paziurekit kaip gyvenime daznai buna grazi , issipuuosusi , protinga mergina ir daznai buna vienisa. O kai kurios tikrai neatrodancios labai estetiskai, bet pasitikincios savimi vyru neatsigina  biggrin.gif

Nu kad ir kokia tu viduje graži būsi, bet jei apsileidusi,neprisižiūrėjusi,kad ir išplautais, bet nušiurusiais plaukais, kažin ar su tavim visi pultų bendrauti. Aš už harmoniją tiek žmogaus viduje, tiek išorėje.

Nereikia laikyti vaiko nieko nesuprantančiu, vaikas puikiai mato ir suvokia kaip atrodo jo mama, kaip kvepia, kokia jos apranga.

Tos gražios, išsipuošusios, protingos merginos vienišos ne todėl, kad išsipuošusios, o todėl,kad jos turi aukštą savivertę ir su bet kuo neprasideda, bet kokas aplinkui besisukantis vyras joms nereikalingas. Geriau būti vienai negu su tokiu, kuris jau n metų nesirūpina šeima, vaikais ir guli girtas. O va tos kur neestetiškai atrodo būna su bet kuo, kad tik vyras būtų šalia, nes jų savivertė menka, nepasitiki savim, laiko negražiomis save.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 22 vasario 2011 - 13:02
QUOTE(Aimeja @ 2011 02 22, 14:00)
Tos  gražios, išsipuošusios, protingos merginos vienišos ne todėl, kad išsipuošusios, o todėl,kad jos turi aukštą savivertę ir su bet kuo neprasideda, bet kokas aplinkui besisukantis vyras joms nereikalingas. Geriau būti vienai negu su tokiu, kuris jau n metų nesirūpina šeima, vaikais ir  guli girtas. O va tos kur neestetiškai atrodo būna su bet kuo, kad tik vyras būtų šalia, nes jų savivertė menka, nepasitiki savim, laiko negražiomis save.

Va va, kaip tik norėjau sakyti tą patį. Gražios ir PROTINGOS žino kokio vyro nori ir bele koks nereikalingas, nesvarbu kad ratais suka aplink. Ir tikrai pritariu, kad jau verčiau likti vienai, nei su bet kokiu nabagu prie šono.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽIEMOS RYTAS: 22 vasario 2011 - 14:23
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2011 02 22, 15:22)
Va va, kaip tik norėjau sakyti tą patį. Gražios ir PROTINGOS žino kokio vyro nori ir bele koks nereikalingas, nesvarbu kad ratais suka aplink. Ir tikrai pritariu, kad jau verčiau likti vienai, nei su bet kokiu nabagu prie šono.

vai vai, jei jau vyro nera pasoneje, tai kazkas negerai su moterimi yra,o pavardes pakeitimas i -iene, tai tiesiog pasokimas i virsu vienu laipteliu musu visuomeneje!
Atsakyti
QUOTE(minha @ 2011 02 22, 14:30)
vai vai, jei jau vyro nera pasoneje, tai kazkas negerai su moterimi yra,o pavardes pakeitimas i -iene, tai tiesiog pasokimas i virsu vienu laipteliu musu visuomeneje!

Na sitas tai istikruju egzistuoja,bet velgi,kaip save isstatysi...Man pvz jokio skirtumo,yra vyras pasonej,ar jo nera.Ir man dzin kad mano pavarde -yte biggrin.gif siais laikais pavarde seimos statuso nenusako biggrin.gif o ant kaktos man neparasyta,istekejus as ar ne,ziedas irgi ne rodiklis,as ziedu is vis negaliu nesiot,man pirstai tirpsta nuo bet kokio biggrin.gif o ir koks skirtumas.Ka galvoja kiti - ju reikalas.Mano reikalas kaip as jauciuosi ir kaip save pateikiu.Gal as tokia,visur visada viena ir pati,tai man kazkaip ir nebutinybe,kad salia dar kazkas butu.Yra - gerai.Nera - dar geriau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2011 02 22, 13:55)
Šiaip tai niekas nesako, kad nekreipk dėmesio į vaiką,net minties tokios nebuvo. Kalba ėjo apie tai, kad ar vaikas yra priežastis moters apsileidimui, neprisižiūrėjimui savęs. Aš manau,kad ne.
Dar buvo sakyta, ,kad jei dūšioje prikakota, nebus noro puoštis. Nesutinku. Pasipuošimas, savęs pagražinimas yra vienas iš būdų pakelti savo savivertę, pasijausti geriau. Juk realiai net jei jau savo alchašui vyrui per jo drumzlinas akis atrodai baisiai, tai kaip manote kitam normaliam vyrui ar būsi patraukli tokia?

biski inesiu savo minciu is patirties... buna, kad saviverte krinta taip zemai, jog net kai gal but noretum kazka padaryti kitaip - nebeiseina. Man taip buvo, as negalejau sau nusipirkti rubo, praradau skoni visiskai, ziuredavau parduotuvej ir nedrisdavau pirkti sau nieko, tik pigiai, rubai kazkokie ne tokie, jokio vaizdo... po to pradejau draugiu prasyt pagalbos, bet iki to atrodziau susiguzusi, pilka pele. Man reikejo deti pastangas perlipt per save kad bent pasidazyti akis unsure.gif dabar jau iveikiau si etapa, nagus kad ir nakti, bet nusilakuoju, einu pas kirpeja, nors su trim vaikais, bet buvo momentas, kai nieko neorejau, tik palist po pernyksciais lapais....alkoholokas gali buti labai ciniskas, beje, gebantis kirsti per skaudziausia vieta, todel jautresne moteri galima nuvaryti iki savivertes dugno....

tu zinai, kad kokia bebutum, bus blogai tam "alkasui" vistiek. As budavo pasipuosdavau, idedavau pastangas, pvz per vaiku krikstynas tikrai graziai atrodziau - visi aplink giria, sako kokia tu grazi, o jis net ne zodzio nesumurma, lyg jam tas pats. Alkoholikas greitas peikti, ir daro tai grubiai, bet padrasint ar paskatint jis nemoka. Todel alkoholiko kritika ne visai adekvati, daznai buna iskreipta ar perlenkta lazda...
Gal proksi vyras dave teisinga pastaba, bet jis tai mano manymu padare labai grubiai, be pagarbos savo moteriai, juk galejo pasiulyti pabuti su pupa ir isleisti zmona i zmones, o ne durim trankytis...

QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2011 02 22, 16:22)

as grazi ir protinga biggrin.gif bet esu kompleksuotas zmogus, negaliu ivertint saves kaip moters, todel ir susidejau su tokiu zmogum, negalejau pasakyti stop, kai tam buvo laikas. Man atrode kad uztenka vien myleti zmogu is sirdies, bet juk to negana, taip? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*F*E*J*A* @ 2011 02 22, 16:39)
tu zinai, kad kokia bebutum, bus blogai tam "alkasui" vistiek. As budavo pasipuosdavau, idedavau pastangas, pvz per vaiku krikstynas tikrai graziai atrodziau - visi aplink giria, sako kokia tu grazi, o jis net ne zodzio nesumurma, lyg jam tas pats. Alkoholikas greitas peikti, ir daro tai grubiai, bet padrasint  ar paskatint jis nemoka. Todel alkoholiko kritika ne visai adekvati, daznai buna iskreipta ar perlenkta lazda...

Man atrode kad uztenka vien myleti zmogu is sirdies, bet juk to negana, taip? smile.gif

O tu taip ir nesuprati kodėl jis tavęs negiria? Ogi pavydi, kad tu tokia. Kad tu graži, kad jis greitai šalia tavęs niekas gali tapti, kad tu už jį nors šį vakarą , bet aukščiau. Jam išdidumas neleidžia to daryti, kad tik tu nepasijustum kažko geresnio ,negu jis, verta. Todėl alkoholikas negiria. Jis žino kol jausiesi žemesnė, tol jis tau galės vadovauti.

NEGANA schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2011 02 22, 17:47)
O tu taip ir nesuprati kodėl jis tavęs negiria? Ogi pavydi, kad tu tokia. Kad tu graži, kad jis greitai šalia tavęs niekas  gali tapti, kad tu už jį nors šį vakarą , bet aukščiau. Jam išdidumas neleidžia to daryti, kad tik tu nepasijustum kažko geresnio ,negu jis, verta. Todėl alkoholikas negiria. Jis žino kol jausiesi žemesnė, tol jis tau galės vadovauti.

NEGANA  schmoll.gif

tai va, apie tai ir kalbam. Todel norejau pasukti minti ir kita kryptim, kad sergantis alkoholizmu, gali ispusti burbula, arba pasinaudoti nedekinga kito padetim, kad pasityciot - moteris su naujagimiu buna ikrenta i "mamizma", mamos sindroma, chalatas, tapkes, visas pasaulis aplink vaika o saves nebemato ir panasiai. Normalus vyras paskatins zmona, o ne saipysis. Taigi, alkoholikas is esmes yra labai kompleksuotas zmogus, todel si situacija issivercia i jo agresija artimo atzvilgiu: ka pastarasis bepadarytu, vsikas bus blogai...
Atsakyti
QUOTE(*F*E*J*A* @ 2011 02 22, 16:57)
tai va, apie tai ir kalbam. Todel norejau pasukti minti ir kita kryptim, kad sergantis alkoholizmu, gali ispusti burbula, arba pasinaudoti nedekinga kito padetim, kad pasityciot - moteris su naujagimiu buna ikrenta i "mamizma", mamos sindroma, chalatas, tapkes, visas pasaulis aplink vaika o saves nebemato ir panasiai. Normalus vyras paskatins zmona, o ne saipysis. Taigi, alkoholikas is esmes yra labai kompleksuotas zmogus, todel si situacija issivercia i jo agresija artimo atzvilgiu: ka pastarasis bepadarytu, vsikas bus blogai...

Aš sutinku, kad gali perlenkti. Bet Proksi pati pripažino kad tai lyg ir tiesa. Nu isivaizduoju save- apsikirpus, pasidažius, kvepianti, gražiais ir patogiais naminiais rūbeliais, ir man kažkoks pijokas sako, kad aš negražiai atrodau. Eik tu na.... pagalvočiau, aš gi ŽINAU, kad atrodau gražiai, gali sakyti kiek tik nori. Nusispjaut. O jei aš apšepus, apsileidus, neturiu laiko net kremuku veidelio pasitepti, ir dar tai patviritna vyras, dar šiaip niekam laiko neturiu, nu tai kokia savivertė moteriškės.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2011 02 22, 18:08)
Aš sutinku, kad gali perlenkti. Bet Proksi pati pripažino kad tai lyg ir tiesa. Nu isivaizduoju save- apsikirpus, pasidažius, kvepianti, gražiais ir patogiais naminiais rūbeliais, ir man kažkoks pijokas sako, kad aš negražiai atrodau. Eik tu na.... pagalvočiau, aš gi ŽINAU, kad atrodau gražiai, gali sakyti kiek tik nori. Nusispjaut. O jei aš apšepus, apsileidus, neturiu laiko net kremuku veidelio pasitepti, ir dar tai patviritna vyras, dar šiaip niekam laiko neturiu, nu tai kokia savivertė moteriškės.

tiek to nanoriu visko ir daug aiskinti, paaskinsiu taip - su xalatu as nevaikstau, per diena dar persirengineju po 2 kartus, plaukai mano uodegytej, ka dar turiu pasakyti ? smile.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
g.gif Man išvaizda niekad nebuvo svarbi, niekada nemėgau dažytis, pasidažius buvau tik vieną kartą gyvenime per savo vestuves, plaukus kerpu kai pradeda lįst į akis. Chalato kaip drabužio nepripažįstu, man tai daugiau ligoninės rūbas. O dėl puošnių drabužių - tai ką čia daug pasipuoši kai esi kiek pastačius tiek paritus. Namuose svarbu kad drabužiai būtų patogūs ir švarūs. Ir tai niekaip neįtakoja vyras, aš tokia nuo vaikystės blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvelsa: 22 vasario 2011 - 16:41