QUOTE(Aimeja @ 2011 02 22, 13:55)
Šiaip tai niekas nesako, kad nekreipk dėmesio į vaiką,net minties tokios nebuvo. Kalba ėjo apie tai, kad ar vaikas yra priežastis moters apsileidimui, neprisižiūrėjimui savęs. Aš manau,kad ne.
Dar buvo sakyta, ,kad
jei dūšioje prikakota, nebus noro puoštis. Nesutinku. Pasipuošimas, savęs pagražinimas yra vienas iš būdų pakelti savo savivertę, pasijausti geriau. Juk realiai net jei jau savo
alchašui vyrui per jo drumzlinas akis atrodai baisiai, tai kaip manote kitam normaliam vyrui ar būsi patraukli tokia?
biski inesiu savo minciu is patirties... buna, kad saviverte krinta taip zemai, jog net kai gal but noretum kazka padaryti kitaip - nebeiseina. Man taip buvo, as negalejau sau nusipirkti rubo, praradau skoni visiskai, ziuredavau parduotuvej ir nedrisdavau pirkti sau nieko, tik pigiai, rubai kazkokie ne tokie, jokio vaizdo... po to pradejau draugiu prasyt pagalbos, bet iki to atrodziau susiguzusi, pilka pele. Man reikejo deti pastangas perlipt per save kad bent pasidazyti akis
dabar jau iveikiau si etapa, nagus kad ir nakti, bet nusilakuoju, einu pas kirpeja, nors su trim vaikais, bet buvo momentas, kai nieko neorejau, tik palist po pernyksciais lapais....alkoholokas gali buti labai ciniskas, beje, gebantis kirsti per skaudziausia vieta, todel jautresne moteri galima nuvaryti iki savivertes dugno....
tu zinai, kad kokia bebutum, bus blogai tam "alkasui" vistiek. As budavo pasipuosdavau, idedavau pastangas, pvz per vaiku krikstynas tikrai graziai atrodziau - visi aplink giria, sako kokia tu grazi, o jis net ne zodzio nesumurma, lyg jam tas pats. Alkoholikas greitas peikti, ir daro tai grubiai, bet padrasint ar paskatint jis nemoka. Todel alkoholiko kritika ne visai adekvati, daznai buna iskreipta ar perlenkta lazda...
Gal proksi vyras dave teisinga pastaba, bet jis tai mano manymu padare labai grubiai, be pagarbos savo moteriai, juk galejo pasiulyti pabuti su pupa ir isleisti zmona i zmones, o ne durim trankytis...
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2011 02 22, 16:22)
Va va, kaip tik norėjau sakyti tą patį.
Gražios ir PROTINGOS žino kokio vyro nori ir bele koks nereikalingas, nesvarbu kad ratais suka aplink. Ir tikrai pritariu, kad jau verčiau likti vienai, nei su bet kokiu nabagu prie šono.
as grazi ir protinga
bet esu kompleksuotas zmogus, negaliu ivertint saves kaip moters, todel ir susidejau su tokiu zmogum, negalejau pasakyti stop, kai tam buvo laikas. Man atrode kad uztenka vien myleti zmogu is sirdies, bet juk to negana, taip?