QUOTE(ada21lt @ 2011 03 10, 20:41)
Dekui uz siuos zodzius, kaiptik man kazka tokio dabar reikejo isgirsti...
Va gal galima apie tai placiau Kantrybes as turiu nemazai, bet kai pamatau girta vyra ji man kazkur isgaruoja, nemoku nutyleti, kaip buti nuolankiai , bet nenusizeminti?
Va gal galima apie tai placiau Kantrybes as turiu nemazai, bet kai pamatau girta vyra ji man kazkur isgaruoja, nemoku nutyleti, kaip buti nuolankiai , bet nenusizeminti?
Tave paskaitinėjau jau seniai. Mačiau, kaip atėjai į šią sunkią temą. Net nustebau, kad gali ateiti toks šviesus žmogus. Labai tiksliai apibūdinai savo atsiradimą: tam tikras žmogus (o ir atsakymas) atsiranda, kai ateina laikas.
Nesakau, kad neįdomios kitų moterų mintys. Bet taviškės man pasirodė šviesiausios. Vakar dar sykį perskaičiau visus tavo šios temos pasisakymus. Kai kuriuos net verta nusikopijuoti. Matosi, kai tu rašai, per tave aukštesnė jėga liejasi. Tu jai leidi laisvai tekėti. Manau, kad ir tau pačiai turėtų būti įdomu vis perskaityti, ką anksčiau rašei. Tai skatina dar kartą permąstyti ir sustiprina.
Dėl kantrybės ir išlaukimo. Labai svarbu kreipti mintis į šviesius dalykus. Tai panašiai kaip savo kūno užsiteršusį (nešvariomis, negeromis mintimis) indą nuolat papildyti (praskiesti) švariu, tyru vandeniu.
Sakai, kad vyras geria retai. Tai ir koncentruokis į jį tokį, kai jis būna geras. Kuo dažniau apie tai galvok. Taip pergalėsi negeras mintis geromis, ir tavo sąmonėje įsispaus vaizdas, kad TAVO VYRAS GERAS. Jei kils pyktis, paanalizuok, kuri tavo fizinio kūno vieta įsitempusi. Bandyk ją atpalaiduoti, ramiai kvėpuoti.
O nuolankumui pajusti, kad jis nevirstų nusižeminimu, reikia laiko. Juk, kai netikėtai būni nuolanki, dar greičiausiai gauni ir grąžos, nes kitam atrodo netikėta juk visą laiką sutikdavo tavo pasipriešinimą, o dabar esi nusileidžianti. Aišku, kitam norisi šiek tiek parodyti valdžią tuščioje vietoje. Ilgainiui išmoksi skirti, kada reikia būti nuolankiai, o kada paspausti, būti tvirtai (nors ir nuolankumas yra stiprybė). Tik reikia numatyti kelis žingsnius į priekį.
Dažniau girk savo vyrą, atkreipk dėmesį į gerąsias charakterio savybes. Tik nedaryk tai pataikaujančiai. Jisai pajus. Bet vertink ir save. Jūs abu vienas kito verti savo gerosiomis savybėmis.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2011 03 11, 15:50)
Skyrybos buvo jam saltas dusas.
Tai vis dėlto, kodėl šita jūsų, kaip sakėte, instrukcija kitoms nesuveikia?
Papildyta:
QUOTE(giurza @ 2011 03 11, 02:31)
Na ir i kokia pagarba pasnekovui tu su tokiais issireiskimais pretenduoji?
Jeigu nebūtumėt nukirpusi mano minties tęsinio, tai būtų aišku, kokia iš tiesų buvo ta mintis.
Tiesa, čia aš parašiau tik paaiškinimą, juk Giurza neturės laiko manęs skaityti.