QUOTE(leber @ 2011 03 10, 13:05)
Tinka. "Raunam riešutmedžius ir vietoj vieno- sodinam du kitokius medžius".
o ko jums taip riesutmedziai uzkliuvo ?ir cia kokiu riesutu?
Nu del sodinimo, tai as ta akcija jau pradejau
Tiksliau nei sodint nereikia, pgl Kurdiumova palikau ramybej visa sodo zole, tai koks 30 azuoliuku isdygo ir auga dabar , dar prisisodinau ir kitu medziu seklu , turim apie 4 ha zemes galvoju gal aplink miskeliu apsisodinti , nes ukininkauti nesiruosiam.....
Papildyta:
QUOTE(Vienas*klausimėlis @ 2011 03 10, 12:02)
Iki šiol tą išmintį šioje temoje rodė toks šviesulėlis Ada. Bet atsirado ir besityčiojančių iš jos (mat stipresnis žmogus atsirado, reikia jį su purvais sumaišyti; čia aš apie Giurza, jei ką). Skaičiau jau temą kuris laikas, spėjau su kai kuriomis ir susipažint.
dekui uz grazius zodzius, jei jus rimtai
Paskutiniu metu nelabai graziu zodziu savo atzvilgiu isgirstu....o siaip nesijauciu kazkuom pranasesne, nes jei buciau, tai tokioj temoj tikriausia nesedeciau. O kitos moteriskes, tik reiskia savo nuomuone....
Papildyta:
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2011 03 10, 13:18)
Vienas tas žmogus, vienas, viskas tik jūsų fantazijose. Ypač kai žmonės suserga, va tuomet labai aiškiai mato, kad nusispjaut jie toms "aukštesnėms jėgom" ir lieka vieni. Ir miršta vieni, ir kenčia vieni.
va cia tai tikrai nesutinku, cia pirmas karta kategoriskai galiu tokia nuomuone atmesti ,kaip sake Giurza. Nieko gyvenime beveik nezinau, nei del nieko neesu garantuota, tik del vieno ,kad Dievas mane sukure, kad atidave man visa ka geriausia galejo ir ,kad yra visad sale, net ne salia, o many ir visad laukia, visad myli , visad palaiko....
Daug gyvenime patyriau, aisku visada buna ir blogiau, bet Dievulis visada salia. Yra toks airiu pasakojimas. Pedsakai. Zmogus kalbasi su Dievu, sako kodel tavo ir mano pedsakai visada salia , o kai gyvenime man budavo sunkiausia , paziurek, vieni pedsakai belike, kur tu dingdavai?Dievas atsako: Nesdavau tave ant ranku.....