beje jei apie zemrytes alkoholikus ar antras atkrito jau
QUOTE(_delete_ @ 2011 03 10, 15:14)
beje jei apie zemrytes alkoholikus ar antras ir atkrito jau
Delete , juk jau klausei, jau sakem . Ale patiket negali
QUOTE(Aimeja @ 2011 03 10, 15:00)
Ir aš, nors ir kartais grubiai pasakau, bet fainos jūs man.
Oi, atleiskit, kaip suprantu, ir aš įeinu į tą tarpą. Tai turėtų ir Ada, ir Giurza.
QUOTE(_delete_ @ 2011 03 10, 15:14)
beje jei apie zemrytes alkoholikus ar antras atkrito jau
Aga.
QUOTE(nelabai @ 2011 03 10, 16:16)
Delete , juk jau klausei, jau sakem . Ale patiket negali
nu primink ka.nepamenu net kad klausiau nu dingsta man atminties tarpsniai,ir tai jau nebejuokinga man iaubas kas cia manes laukia reikia prieglauda susirast,kol mastau dar,alkoholikas tai neziures
QUOTE(Vienas*klausimėlis @ 2011 03 10, 15:16)
Oi, atleiskit, kaip suprantu, ir aš įeinu į tą tarpą. Tai turėtų ir Ada, ir Giurza.
Giurza privalo į tą tarpą įeit, juk baliavot pas ją važiuosim.
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2011 03 10, 15:21)
Giurza privalo į tą tarpą įeit, juk baliavot pas ją važiuosim.
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2011 03 10, 16:17)
Aga.
bet tai cia po skirybu ane aisku nepateisinimas
QUOTE(nelabai @ 2011 03 10, 15:14)
As nemanau, kad alkoholikas negali savo gerimo kontroliuoti . Taip, alkoholizmas yra priklausomybe, bet ja galima valdyti pacio alkoholiko valios pastangomis. O jei alkoholikas nededa pastangu (kad ir kiek daug ju reiketu), kad savo gerimu, taip pat ir is to isplaukianciu elgesiu, nekankintu savo artimuju, tai tuomet lieka artimiesiems spresti ar jie nori kenteti jo gerima ir viso to pasekmes.
Jeigu alkoholikas nededa jokių pastangų, tai ir reiškia, kad tai yra liga ir tai nekontroliuojama. Psichikos ligoniai (dvasios ligoniai taip pat yra ir alkoholikai) nesuvaldo savo ligos. Ir ne taip jau retas jos nepripažįsta. Taip, tai sunku, bet neatstumsi gi artimo žmogaus, jei susirgo. Stiprini save ir padedi tam ligoniui ištverti ligą.
klausimeli auksciau nosiu po koki 20 metu,kai ant sniego ir balose pasivoliosi del visu musu,kai bus paleista ne viena pomidoru serija,isgertas ne vienas kavos puodelis,gal net kokteilis,nu zodziu kai pakabinsim to musu gerio daug daug kartu,va tada ir Jus busite sava(S)
vienas klausimeli - BLA BLA BLA
QUOTE(Vienas*klausimėlis @ 2011 03 10, 15:25)
Jeigu alkoholikas nededa jokių pastangų, tai ir reiškia, kad tai yra liga ir tai nekontroliuojama. Psichikos ligoniai (dvasios ligoniai taip pat yra ir alkoholikai) nesuvaldo savo ligos. Ir ne taip jau retas jos nepripažįsta. Taip, tai sunku, bet neatstumsi gi artimo žmogaus, jei susirgo. Stiprini save ir padedi tam ligoniui ištverti ligą.
Akivaizdu, kad nesuvokiate ir neteko susidurti su dvasios liga, jei liežuvis apsiverčia taip sakyti.
Siūlau eit į vėžininkių temą ir paporint kaip jos tapačios su alkohilikais.