Įkraunama...
Įkraunama...

Mano artimas žmogus - alkoholikas

QUOTE(_delete_ @ 2011 03 10, 14:17)
v klausimelis piskij litanija doh.gif
papasakokit kas pas mus naujo,kas istekejo,kas issiskyre,kas gert nustojo g.gif naujienu santraupa prasom

Nereikia. smile.gif Tai smulkmenos, palyginti su tuo, apie ką kalbam (apie tai, kaip ištverti artimojo ligą).
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2011 03 10, 14:35)
Labukas  4u.gif
Kaip tu ? Kaip vaikų sveikata? Vis dar paskendus darbuos?

Delete, tai kad pas mus niekas taip greit nesikeičia.

Labas 4u.gif .
Vis dar paskendusi. Tikejausi, kad su vasariu darbus "apsikuopsiu", ale matau, kad dar kovas toks pats bus doh.gif
Vaikai siuo metu serga du (dickies net i mokykla neina, na, ir standartiskai-mazoji. Bet jau ir vidurineliui sloga prasidejo unsure.gif .
ma sianakt isvaziavo beveik 2 savaitems i komandiruote smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nelabai @ 2011 03 10, 15:34)
Nu gerai, trumpai pasisakysiu  biggrin.gif 
I sia, kelis lapus apimancia diskusija net nesivelsiu, nes mintis nepagydoma ligoni lyginti su savo silpnybems neatsispirianciu alkoholiku mano protui nesuvokiama.

va kur savs zmogus mirksiukas.gif
Atsakyti
vienas klausimeli, tai kas is tavo artimuju buvo alkoholikas?
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2011 03 10, 14:39)
Paklausyk tu visažine.

Šitoks įsiūtis tikinčiajam? g.gif (tai čia, atrodo, neklydau dėl tikėjimo nebuvimo.)
Atsakyti
QUOTE(Vienas*klausimėlis @ 2011 03 10, 14:38)
Galbūt.  smile.gif (čia dėl egoistės)

Bet juk ligonis neamžinas. Jokia problema amžinai netrunka. Negi taip ir reikia bėgt per visą gyvenimą nuo kiekvienos sunkesnės problemos? Juk kurdami šeimą, mes juk mylime žmogų? Na, jei santuoka sudaryta kitu pagrindu, tada kas kita. Tada tikrai sunku pakęsti net kito buvimą ilgainiui.

Nu ne amžinas tas ligonis, ne amžinas - tik iki mano ar jo mirties. smile.gif Aš jau gal geriau palakstysiu, gal kūdesnė būsiu biggrin.gif Nu iš meilas dideliuos ale tik kad per laiką atšoko fantazija nuo tos girtos meilės.
Atsakyti
QUOTE(nelabai @ 2011 03 10, 14:34)
Nu gerai, trumpai pasisakysiu  biggrin.gif 
I sia, kelis lapus apimancia diskusija net nesivelsiu, nes mintis nepagydoma ligoni lyginti su savo silpnybems neatsispirianciu alkoholiku mano protui nesuvokiama.

Vadinai, jūsų protui nesuvokiama vieną nekontroliuojantį savęs žmogų palyginti su kitu savęs nekontroliuojančiu žmogumi. g.gif

Kol jūs galvosite, kad alkoholikas nėra dvasios ligonis, o tik „silpnybėms neatsispiriantis“, tol tikrai sunku dar ilgai bus, jeigu turite šalia savęs tokį ligonį.
Atsakyti
QUOTE(Vienas*klausimėlis @ 2011 03 10, 14:49)
Vadinai, jūsų protui nesuvokiama vieną nekontroliuojantį savęs žmogų palyginti su kitu savęs nekontroliuojančiu žmogumi.  g.gif

Kol jūs galvosite, kad alkoholikas nėra dvasios ligonis, o tik „silpnybėms neatsispiriantis“, tol tikrai sunku dar ilgai bus, jeigu turite šalia savęs tokį ligonį.

varai kaip uzsikirtusi plokstele, jau aimeja netikinti patapo biggrin.gif nes mat nesutinki su jos mintim.
tai pasakysi kas is tavo artimuju buvo alkoholikas?
nes tavo sekamas pasakas atsibodo skaityti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo minha: 10 kovo 2011 - 13:55
QUOTE(Vienas*klausimėlis @ 2011 03 10, 14:44)
Šitoks įsiūtis tikinčiajam?  g.gif
(tai čia, atrodo, neklydau dėl tikėjimo nebuvimo.)

Įsiūtis? Na bent jau aš tai ironizavau.
Ale tau geriau žinoti kaip yra notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2011 03 10, 14:45)
Nu ne amžinas tas ligonis, ne amžinas - tik iki mano ar jo mirties.  smile.gif Aš jau gal geriau palakstysiu, gal kūdesnė būsiu  biggrin.gif Nu iš meilas dideliuos ale tik kad per laiką atšoko fantazija nuo tos girtos meilės.

Na taip, čia buvo viena aktorė, kuri pasidavė vien į religiją, palikusi savo artimą gyvent savo sysaluose. Paskui tą „neamžinąjį“ labai iškilmingai teatre pašarvojo. smartass.gif (Tik nežinau, ar ta žmona į tas šermenis atėjo; spėju, kad buvo.)
Tai galėsit mylėti, kai aanas numirs. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(minha @ 2011 03 10, 14:54)
nes tavo sekamas pasakas atsibodo skaityti.

Net nebandyk neskaityti, čia gi tokia išmintis veržiasi.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2011 03 10, 14:55)
Įsiūtis? Na bent jau aš tai ironizavau.

Jūsų išsireiškimai irgi rodo tam tikrą pagarbą pašnekovui. smile.gif
Atsakyti