Įkraunama...
Įkraunama...

Mano artimas žmogus - alkoholikas

QUOTE(Vienas*klausimėlis @ 2011 03 10, 09:35)
Mano.  smile.gif Ir dar žinau vieną (draugaujame), ir dar vieną. Yra ir daugiau tokių, bet jos labiau susijusios su tikėjimu. Žodžiu, žmonės, norėdami gyventi santarvėje, remiasi į dar kažką. Jėgą, kuri aukščiau mūsų ir stipresnė už mus. Tokiu atveju ir žmogus būna stiprus, kai remiasi į ją. Nes jis tada – ne vienas.

blink.gif Vienas tas žmogus, vienas, viskas tik jūsų fantazijose. Ypač kai žmonės suserga, va tuomet labai aiškiai mato, kad nusispjaut jie toms "aukštesnėms jėgom" ir lieka vieni. Ir miršta vieni, ir kenčia vieni.
Atsakyti
QUOTE(Vienas*klausimėlis @ 2011 03 10, 13:17)
Niekur neminėjau apie vėžiu sergantį. Alkoholikus lyginau su sergančiais psichikos ligomis.

Aš būdama bipolikė esu tapati su alkoholiku g.gif
Šitą ligą valdau daugiau nei 5 metai, valdau tai reiškia, kad ji man netrukdo gyventi, bet buvo kai nevaldžiau, paauglystėje. Tai būdama 16 ir norėdama nusižudyti aš esu tapati smurtaujančiam geriančiam tėvui kuris terorizuoja savo vaikus ir žmoną g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget: 10 kovo 2011 - 12:25
QUOTE(minha @ 2011 03 10, 12:09)
o as ados isvis neskaitau, truksta kantrybes. tai gal eikit jus kartu medeliu sodint, mm? as cia draugiskai biggrin.gif

Nieko tokio. Mes galim ir čia pasėdėt draugiškai. Prie monitoriaus ekranų. smile.gif

Dar sniegas už lango. Ne medelių sodinimo metas.
Atsakyti
QUOTE(Vienas*klausimėlis @ 2011 03 10, 12:11)
Tokia ši liga.

Cia is praktikos?
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 03 10, 13:19)
Aš būdama bipolikė esu tapati su alkoholiku  g.gif 
Šitą ligą valdau daugiau nei 5 metai, valdau tai reiškia, kad ji man netrukdo gyventi, bet buvo kai nevaldžiau, paauglystėje. Tai būdama 16 ir norėdama nusižudyti aš esu lygi smurtaujančiam geriančiam tėvui kuris terorizuoja savo vaikus ir žmoną g.gif

Vadinasi, jau kažko pasiekėte. ok.gif
Atsakyti
QUOTE(Vienas*klausimėlis @ 2011 03 10, 13:25)
Vadinasi, jau kažko pasiekėte. ok.gif

Ne to klausiau schmoll.gif .

Aš žmogu sbandydamas nusižudyti yra tapatus alkoholikui smurtaujančiam prieš savo šeimą?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 03 10, 13:24)
Cia is praktikos?

O jūs žinot kitą, efektyvesnį, gydymo būdą? Aš ne.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 03 10, 13:13)
Negalima lyginti dvasiniu ligoniu su alkoholikais. Nes ju tapimo priezastys ne vienodos. Pirmiem tai duotybe, kai kitiem igyta, per palaiduma, ar nezinojima, savo jegu pervertinima, kvailuma ir t.t. Viskas siam pasaulyje yra reiksminga, veiksmas lydi pasekmes.

man patiko sis postas.
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 03 10, 13:27)
Ne to klausiau  schmoll.gif .

Aš žmogu sbandydamas nusižudyti yra tapatus alkoholikui smurtaujančiam prieš savo šeimą?

Ir šalia vieno, ir šalia kito gerai, kai yra mylintis žmogus, kuris gali padėti išbristi iš duobės.
Atsakyti
QUOTE(Vienas*klausimėlis @ 2011 03 10, 13:30)
Ir šalia vieno, ir šalia kito gerai, kai yra mylintis žmogus, kuris gali padėti išbristi iš duobės.

Bet kartais buna, kad savo neva meile, padejimu tu tvirkini ji ir klampini zmogu toliau, cia is savo patirties mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2011 03 10, 12:14)

A jimtum? A tikraaa  bigsmile.gif  Dar 10 štukų pridėčiau kraičio  biggrin.gif Nes kad ir kaip liepiu susirast geresnę už mane, nu niekaip niekur nein, a prigierės vis vepeziuoj kad myl moni  doh.gif Sakau gal atsikratyčiau anuo pagaliau  biggrin.gif

muoni ti i blaivos myl,ale prisiurbes tadu be pruota myl doh.gif doh.gif doh.gif
mergas geram kavuos g.gif
oi laba diena blush2.gif
Atsakyti

QUOTE(Vienas*klausimėlis @ 2011 03 10, 13:11)
Patikėk, bus baisiau negu dabar. Dešimt kartų.

Bus kaip bus, nieko nepakeisi.

QUOTE(Aimeja @ 2011 03 10, 13:13)
Aš manau, kad daugelis jau net nesupranta kas yra šeima. Apie tai ką čia kalbat, tai aš laikau kambariokais, nes šeima tokių santykių pavadinti negaliu(kai vyras ne tik , kad geria, žemina, bet dar ir į kairę ne kartą nuėjęs), ar galima tokį derinį laikyti šeima, ar galima tokį žmogų laikyti savo vyru?

Nu jo, neturiu jokio žalio supratimo kas ta šeima unsure.gif Ir jaučiu nemokėčiau jau kitaip gyvent, nemokėčiau kitaip elgtis. Mano didžiausia svajonė vienkiemis, gyvenimas vienai su vaikais be jokių priedėlių.

QUOTE(Vienas*klausimėlis @ 2011 03 10, 13:17)
Suprast – meilės pritrūkot?

Išsibarstė ta meilė per tuos vyro gėrimo metus.

QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2011 03 10, 13:18)
blink.gif Vienas tas žmogus, vienas, viskas tik jūsų fantazijose. Ypač kai žmonės suserga, va tuomet labai aiškiai mato, kad nusispjaut jie toms "aukštesnėms jėgom" ir lieka vieni. Ir miršta vieni, ir kenčia vieni.

Deja, sunkiausiu metu TEN neišgirsta tavo maldos verysad.gif
Atsakyti