QUOTE(flamenko @ 2011 03 10, 10:59)
Man yra skirtumas tarp "alchašo", kuris turi galimybę pasveikti, gali rasti pagalbos, ir alzhaimeriu sergančio ligonio (jis taip pat gali būti agresyvus ir pan.), kuris priklausomas nuo artimųjų ir jokių pagerėjimo prošvaičių.
Man yra skirtumas tarp žmogaus, visą gyvenimą geriančio, terorizuojančio savo šeimą ir tiesiog elementariai parazituojančio, ir tarp žmogaus, kuris rūpinosi savo šeima ir vaikais, vaikams dėl jo gėda nebuvo, nebuvo nuoskaudos, kad "augau tokioje šeimoje", o dabar susirgusio ir reikalingo tos šeimos ir vaikų palaikymo.
Man yra skirtumas tarp žmogaus, visą gyvenimą geriančio, terorizuojančio savo šeimą ir tiesiog elementariai parazituojančio, ir tarp žmogaus, kuris rūpinosi savo šeima ir vaikais, vaikams dėl jo gėda nebuvo, nebuvo nuoskaudos, kad "augau tokioje šeimoje", o dabar susirgusio ir reikalingo tos šeimos ir vaikų palaikymo.
Aš mielaiu karšinčiau savo išgeriantį tėvą, nei negeriančią mamą
Kuom skiriasi pijokas nuo ligonio Nu pijokui gali pasakyt - baik tu parazite gert vieną kartą ar bandyt imtis vienokių ar kitokių priemonių atvest pijoką į doros kelią, o ligonį belieka tik slaugyt, padėt jam kovot su liga.