QUOTE(Aimeja @ 2011 03 09, 17:43)
1. Pažystu. Fėja viena iš jų, nelaiminga, o lankosi ten kaip suprantu.
2. Vien paskaičius jų puslapį koktu darosi, per psichologinę prizmę bandoma eiti prie to, kad moteris bet kokiu atvėju pasirinktų, nuspręstų, gyventi su alkoholiku. Ten gero psichologo padirbėta, kuri sžino kaip manipuliuoti alkoholiko žmona. Nesiplėsiu, nes labai neturiu laiko.
3. Na, tai dabar rami, bet ar laiminga? Tik tiek kad
rami.
Ai merginos gyvenkit kaip norit, nesiginčysiu, bet žinau, kad alkoholis nukerpa sparnus visiems kas aplinkui, o gyvenimas be jo duoda tokį gardų laimės gurkšnį.
1. nelaiminga del to kad skauda. Manau tai normalu.
2. Yra moteru, kurios naudoja alanon kaip metoda palengvinti gyvenimui su alkoholiku. Viskas priklauso nuo to, is kokios prizmes ziuri i alanon gydymo programa. As noriu pasveikti pati. Nepatikesi, bet atradau problemu ne tik gyvenime su alkoholiku, bet ir problemu is ankstesniu santykiu, vaikystes. Tol, kol ju neisspresiu, kol busiu emociskai priklausoma, tol mano gyvenime santykiai bus komplikuoti, nepriklausomai ar su siuo zmogum gyvensiu ar su kitu.
3. va, nuo cia ir pradekim
tai visu svarbiausia. Aimeja, nesiruosiu aukotis. Nezinau ar man pavyksta maziau skustis? man atrode kad taip. Tai jau gerai. Manau kad pakeiciau savo gyvenima i gera puse. Jei vyras uzgeria, taip, as vis dar kankinuosi, nes sugriuvo lukesciai, kuriuos dar puoseleju, BET, nebeatsisakau savo gyvenimo. Pvz, jei suplanuojam kazkur eiti kartu, o jis uzgeria, budavo kad niekur ir nebeinam. Dabar as einu be jo, jei noriu eiti i planuota vakara ar vieta, ir neinu, jei neoriu. Bet ne del to kad JIS nebegali, kad geda ar panasiai. Nzn ar pavyko apibudint permainas
mokausi valdyti savo gyvenima.