QUOTE(proksi @ 2011 03 07, 17:54)
eeeechhh gaila, as negalesiu sugerti su jumis merginos isvaziuoju nuo birzelio 15 iki rugpjucio 15
kur dabar?? antras medaus menuo?
QUOTE(Aimeja @ 2011 03 08, 11:05)
Ir tai daryti yra vienintelė galimybė per vaikų gimtadienius, žinant, kad vyras eilinį kartą prililiuobs?
bet toks mastymas gyrnai iauges jau i kaili ne vienam. MB giminej irgi toks suvokimas, ir jei as per kelis gimtadienius papriestaravau - likau nesuprasta visiskai. stalas nukrautas maistu, visi atsinesa ko gerti ir tas vaiku balius gaunasi eiline pjanke. per pirmaji gimtadieni buvau padarius baliu (krikstijom prie to paties), jau kaip priklauso baliu, vaiku net nebuvo, nes kazkaip nebuvo tuo metu tu draugu dar, o pusbrolis su pusesere sirgo, tai gavos visas demesys naujam krikscioniui, kriksto mama pasiruose kaip priklauso tam reikalui... na ne esme, esme tame, kad pagal plana (mano plana) vaikuti vakare pas mano mama turejo nusivesti vyro mama ir abi mociutes graziai vaikeli padaboti nakciai, bet vos informavau vyro mama apie tai - vajej!!!!! tai kokio velnio isvis cia vaziavau jei net isgert negalesiu! zodziu. viskas tuom ir pasakyta. tai daugiau stengiuosi nebedaryti gimimo dienos proga tokiu baliu. dar keli buvo, bet jau ir su vaikais. ir zinoma teveliu pagerimu. nieko nesakau, vyno taure pavalgius ar sampana pakelt torta pjaustant, bet ne taip, kaip iki zemes graibymo. paskutinis gimtadienis buvo vaiku zaidimu centre, vaikucius atvede mamos, tai vaiku praktiskai nei nematem, mes mamyte prie stalo saldumynu pasedejom, vaikai pasidave nuo dusios, ir vsio. mus namo parveze kriksto mamyte su vyru ir vaiku, tai uzejom dar pas mus, torto su kava. butu buve kitaip, jei vyras namie but buves. dabar lengvai issisukau is uosvijos supratimo kazkokio, zinoma, nesulaukiau
QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2011 03 08, 12:13)
O aš nemanau, kad esat priklausoma nuo alkoholio. Jeigu sugebat mėnesį be jo išbūt. O kiek tos kelios dienos? 2-3-4 ? savaitė?
tai ir tas isbuvimas isbuvimui nelygus. jei syki i menesi kazkokia proga pabaliavosi, o kitomis dienomis lyg niekur nieko - ner bedos atrodo. jei po to pabaliavojimo paskui visa menesi reikia reikia stengtis ISBUTI be alkoholio?...... galvoti kaip gerai butu, ieskoti progu, jausti lyg kazko truksta jei penktadieni nepraskalauji gerkles.... ir lengviau atsikvepti tik sulaukus tos dienos, ka gali 2-3 dienas pagerti, tada jau, kogero, esi priklausoma