Įkraunama...
Įkraunama...

Mano artimas žmogus - alkoholikas

QUOTE(ssiimmaa @ 2011 03 07, 14:04)
tai manau mums lengviau pasiplanuoti pasiderinti prie jusu smile.gif kada delete grizta? ne birzeli? as negaliu rugpjuti. ai, man bendriau pasakykit kur ir kada, as tik uz bonkes is sliubines dezes ir atleku  thumbup.gif

Aš irgi prisiderinsiu, man nėra svarbu kada. Kada reiks ir aš už bonkės ir lekiu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*F*E*J*A* @ 2011 03 07, 15:38)
na idomu paskaityti, bet sunku kartais komentuoti. Pastaruoju metu nera kantrybes  doh.gif bet prisiduodu kad nesu su jumis  4u.gif

Niekaip nesuprantu esmes lotuliukas.gif

Nes as tai prisiduodu, kad esu su jumis, tik nerasau mirksiukas.gif
Siaip tai praejusi savaite nuo pat pirmadienio ryto buvo siaubinga, o baigesi baliumi vakar.
Pirmadieni ryte suzinojome, kad numire nenusakomo nuostabumo draugas-ZMOGUS, kuris buvo nuostabus draugas, vyras, tevas. Ir numire netiketai. Tik per skrodima atrado, kad sirgo sirdies liga. O siaip tai visa gyvenima jokiom ligom nesirgo. Liko 1 ir 3 metu vaikiukai. Ketvirtadieni laidojom, o ketvirtadieni vidurineliui mano suejo 5 metai. Vakar darem baliu (8 vaikai+8 suauge) biggrin.gif . v savam stiliuj. T.y.kai jis geria per vaiku balius, tai stengiames nesimaisyt vienas kitam po kojom. O po baliaus tai prasideda marazmai, moralai, komentarai, nervai ir pan mad.gif
Bet..... v treciadieni porai savaiciu isvaziuoja komandiruoten bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2011 03 07, 16:39)
Aš irgi prisiderinsiu, man nėra svarbu kada. Kada reiks ir aš už bonkės ir lekiu.  biggrin.gif

eeeechhh gaila, as negalesiu sugerti su jumis merginos sad.gif isvaziuoju nuo birzelio 15 iki rugpjucio 15
Atsakyti
QUOTE(nelabai @ 2011 03 07, 16:47)
Vakar darem baliu (8 vaikai+8 suauge) biggrin.gif . v savam stiliuj. T.y.kai jis geria per vaiku balius, tai stengiames nesimaisyt vienas kitam po kojom.

Nu bet tai blyn kodėl darot tokį balių, VAIKŲ gimtadienį, su gėrimais. Na tai pasikviesti reikėjo, tuos 8 vaikus, ir vaikui vaikų balius, o ne tėvui eilinio prisigėrimo proga.
Atsakyti
bet mamai ir reikia atsipalaiduoti ir pabendrauti su zmonemis
Atsakyti
QUOTE(minha @ 2011 03 08, 10:43)
bet mamai ir reikia atsipalaiduoti ir pabendrauti su zmonemis

Ir tai daryti yra vienintelė galimybė per vaikų gimtadienius, žinant, kad vyras eilinį kartą prililiuobs?

,,O po baliaus tai prasideda marazmai, moralai, komentarai, nervai ir pan ''-tai reiktų laikyti atsipalaidavimu?
Arba pasakymas-,,kai jis geria per vaikų balius''-vien ko vertas.
Atsakyti
ateis nelabai ir paaiskins:) bet faktas vienas - skirtis jai reikia
Atsakyti
QUOTE(minha @ 2011 03 08, 11:10)

Ai nieko jai nereikia. Čia iš vis nieko nei vienai nereikia, gyvena, verkauja, analizuoja pijokų elgesį, gaišta laiką AA, o realiai tai gyvenimas eina, vaikai auga, ir nieko gero. irnesakyk.gif
Moteriškės pačios pripranta, vaikus prie to pratina ir taip sukasi ratas.

Supranti dažnai, net pačios moteriškės nesupranta,kad jau pataikauja vyrui, nu kaip čia dabar durna boba suorganizuos vaiko gimtadienį be gėrimų, be suaugusių, tik vaikams, durna kokia, nu gi tokia proga, kaip čia neprisigersi, gi VAIKO gimtadienis. Jos pačios jau nemoka paruošti vaišių be gėrimo. Nesamonė kokia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 08 kovo 2011 - 10:32
QUOTE(Aimeja @ 2011 03 08, 11:24)
Ai nieko jai nereikia. Čia iš vis  nieko nei vienai nereikia, gyvena, verkauja, analizuoja pijokų elgesį, gaišta laiką AA, o realiai tai gyvenimas eina, vaikai auga, ir nieko gero.  irnesakyk.gif
Moteriškės pačios pripranta, vaikus prie to pratina ir taip sukasi ratas.

Supranti dažnai, net pačios moteriškės nesupranta,kad jau pataikauja vyrui, nu kaip čia dabar durna boba suorganizuos vaiko gimtadienį be gėrimų, be suaugusių, tik vaikams, durna kokia, nu gi tokia proga, kaip čia neprisigersi, gi VAIKO gimtadienis. Jos pačios jau nemoka paruošti vaišių be gėrimo. Nesamonė kokia.

Aš irgi nesuprantu, kodėl per vaikų balių kažkokios pjankės turi būti? Apskritai jokių suaugusių (tik aš), sueina vaikai patys ir viskas. Mano mažėlis (4m.) buvo gimtadieny. Nuvedžiau ir palikau, paskui nuėjau pasiėmiau. Kas per gėrimai? blink.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Uždekim pačios sau žvakes ir prisipilkim taurę vyno ir nuo pat ryto imkim švęst, kad vakare mus atsimintų vyrai. user posted image
Atsakyti
nu o nelabai vat norejo ta proga ir su draugais pabendrauti, ka ji mato per dienas? vaikus, darbus ir ta prigerusi
viskas cia normose, tik, kad vyras lopas, todel ir islenda visos nesmaones
Atsakyti
Labos 4u.gif biggrin.gif
QUOTE(Aimeja @ 2011 03 08, 10:35)
Nu bet tai blyn kodėl darot tokį balių, VAIKŲ gimtadienį, su gėrimais. Na tai pasikviesti reikėjo, tuos 8 vaikus, ir vaikui vaikų  balius, o ne  tėvui eilinio prisigėrimo proga.

As gerimu niekada neperku mirksiukas.gif
Vaikai dar mazi, o ir suauge, tai mociute, brolis su zmona, krikstateviai ir vienas draugas, kuris du vaikus atsiveda. Jau 7 metus sedziu namie, jau kaip su zmonemis bendrauti baigiu pamirsti. O susiejimai kad ir vaiku gimtadieniu proga yra maloni proga susitikti, pabendrauti. Vat jei jau paauge vaikai nores kviestis i gimtadienius draugus, klasiokus. tai jau tikrai be tevu biggrin.gif

QUOTE(minha @ 2011 03 08, 11:10)

Atejau biggrin.gif . Pati zinau kad reikia. Bet kol uzdirbu 700, tol sedziu sikna suraukusi. O daugiau uzdirbti dar nera prosvaisciu. Vat antra savaite maze i darza vel neina ir dar kita neis, nes neissveiksta. O siandien dickiui tempa 37,2. Vidurinelis jau irgi pakosti. Tai per vasari nesirgo vaikai 6 darbo dienas. Sausi-3 d.dienas, gruodi irgi apie savaite.
QUOTE(Aimeja @ 2011 03 08, 11:24)
Ai nieko jai nereikia.

Reikia.
Atsakyti