Įkraunama...
Įkraunama...

Mano artimas žmogus - alkoholikas

QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2011 02 20, 21:04)
Proksi, tau tos vištos naujos šukuosenos neištąsė?  lotuliukas.gif Kad supuolė visos....O iš esmės tai aš pritariu ptashai - jei viduj pridergta, tai tikrai nebesinori nieko...Man tiesiog irgi rankos  nekildavo, tiesiog darydavai tai iš įpročio ir tiek. Kažkoks užburtas ratas. Kaip dabar prisimenu, tai brrrr....net purtytis norisi.

Norėčiau klausimą užduoti visoms, kurios gyvena su geriančiais vyrais?  biggrin.gif Iš šių dienų perspektyvos ar matot normalią ateitį su savo vyrais? Palikit viltis virtuvėj, eikit į kambarį, kuriame stovi kompas ir atsakykit, vertinant šiandieninį savo šeimos gyvenimą, ar galima normali ateitis?

p.s. leber - nelįsk.  smile.gif

Nors gal ir durnas klausimas, ką jis duos.... unsure.gif

ZR na prajuokinai del sukuosenos biggrin.gif dar siek tiek liko, nors ir taip stipriai iskarpyta ir nukirpta mirksiukas.gif

o del atsakymo, tai jeigu vyras butu koks vakar ir siandien, tai butu pakankamai neblogai... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo proksi: 20 vasario 2011 - 21:19
ZR, nesiremsiu viena diena (jei vakar paklaustum - matau,jei siandien - nematau...). Atsizvelgus i bendrus sesis metus - nematau. Taip pat butu teisinga pridurti, kad visa laika tikejausi,kad kazkas pasikeis i gera, nes geru minuciu taip pat buvo daug.Bet siai dienai pasverus visus uz ir visus pries suvokiu, kad neimanoma su siuo zmogum turet sveikus santykius (cia tas variantas kai seima ne be dumu, bet abu gerbia vienas kita ir paremia bendram kelyje).

Leber, tau veliau atrasysiu, ten ilgai atsakineti biggrin.gif paskui ir man sakysi,kad begu i krumus hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(nelabai @ 2011 02 20, 19:17)
kas ta "normali" ateitis? Is ko ji susideda (cia kaip leber apsimetu negudria nail.gif ) biggrin.gif

Būk gera, paklausk Žiemos ryto, jei žmona auga, o vyras tik vinguriuoja arba atvirkščiai, tai kaip tada skatosi šeimos gyvenimas, degraduoja ar nelabai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*F*E*J*A* @ 2011 02 20, 23:16)
ZR, nesiremsiu viena diena (jei vakar paklaustum - matau,jei siandien - nematau...). Atsizvelgus i bendrus sesis metus - nematau. Taip pat butu teisinga pridurti, kad visa laika tikejausi,kad kazkas pasikeis i gera, nes geru minuciu taip pat buvo daug.Bet siai dienai pasverus visus uz ir visus pries suvokiu, kad neimanoma su siuo zmogum turet sveikus santykius (cia tas variantas kai seima ne be dumu, bet abu gerbia vienas kita ir paremia bendram kelyje).

Leber, tau veliau atrasysiu, ten ilgai atsakineti biggrin.gif paskui ir man sakysi,kad begu i krumus  hihihi.gif

Šiaip aš ir turėjau omeny šiandieninį laikotarpį, ne vieną dieną. Gal ne taip parašiau. Pastarasis laikotarpis, gal taip teisingiausia.
Papildyta:
QUOTE(leber @ 2011 02 21, 00:14)
Būk gera, paklausk Žiemos ryto, jei žmona auga, o vyras tik vinguriuoja arba atvirkščiai, tai kaip tada skatosi šeimos gyvenimas, degraduoja ar nelabai?  ax.gif

lotuliukas.gif Na, gerai jau gerai - rėžk. Negali pro šalį praeit ar ne? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2011 02 21, 01:37)
Šiaip aš ir turėjau omeny šiandieninį laikotarpį, ne vieną dieną. Gal ne taip parašiau. Pastarasis laikotarpis, gal taip teisingiausia.

na atsakysiu saziningai, jeigu atsukti laika atgal, buciau viska padarius kitaip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(leber @ 2011 02 21, 00:14)
Būk gera, paklausk Žiemos ryto, jei žmona auga, o vyras tik vinguriuoja arba atvirkščiai, tai kaip tada skatosi šeimos gyvenimas, degraduoja ar nelabai?  ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Leber, o ka tu laikai "augimu"?
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2011 02 21, 01:17)
na atsakysiu saziningai, jeigu atsukti laika atgal, buciau viska padarius kitaip  blush2.gif

Ka?
Atsakyti
sunku su jum diskutuoti paskutiniu metu, vis prisikabina prie zodziu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(minha @ 2011 02 21, 11:31)
sunku su jum diskutuoti paskutiniu metu, vis prisikabina prie zodziu biggrin.gif

ainam gal kavos g.gif kur linamoq kazi g.gif
Atsakyti
einam :)kur linamog.. apsipirkineja tikriausiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(minha @ 2011 02 21, 12:27)
einam :)kur linamog.. apsipirkineja tikriausiai smile.gif

grys...prisijunks wub.gif
Atsakyti
Esu esu, dirbau, po migracijas laksciau, dabar tik arbateles isipyliau. ax.gif
Atsakyti