Įkraunama...
Įkraunama...

Mano artimas žmogus - alkoholikas

QUOTE(gotfrida @ 2011 03 01, 17:55)
.... O ilgainiu geležis rūdyje ir pačios pasidarom. Piktos irzlios ir niekam nuo to negeriau. ...

va va... o paskui girdi: na tau tikrai nervai pakrike....tau jau reik gyditis...
Atsakyti
QUOTE(gotfrida @ 2011 03 01, 16:55)
Šiame pokalbyje nedalyvauju tik paskaitau, bet perskaičius šį noriu pasakyti. Mano vyras alkoholikas nes geria didesinę dalį mūsų bendro gyvenimo. Ir į visokius siūlymus ir problemų sprendimo būdus neriaguoja. Nes jis tiesiog nemato problemos. Prieš kurį laiką vyro sesuo pasiūlė kreiptis nurodytu adresu pas "būrėjus". Galima buvo ir be jo žinios tik reikėjo nuotraukos. Nunešė nuotrauką ir dar tiesa reikėjo turėti bonke baltos po to ten kažką darė ir sakė reikia degtinės po šaukštą į maistą. Sumokėjo daug 500Lt. Žaidžiau su tuo šauktu kol galiausiai rado jis tą bonkę pavogė ir išgėrė. Nei pinigų nei degtinės ir vyras kaip gėrė taip gere. O išvada viena jeigu pats nenori tai ir pagalbos per prievarta negali būti. Su gerenčiais gyventi reikia milžiniškos kantrybė ir geležinių nervų. O ilgainiu geležis rūdyje ir pačios pasidarom. Piktos irzlios ir niekam nuo to negeriau. Man anyta kažkada sakė palikti vyrą nu sūnelį jos ir eiti nes gyvenimo nebus aš jos neklausiau, o gaila....

Tas ir blogiausia, kad numaniau, jog atsakymas bus toks. Tiesiog norėjau padėti. Ir dėl jų, ir dėl savęs...
Kad kažką daryti reikia - faktas. Bet nieko negaliu pakeisti.. doh.gif
O dėl to piktumo ir irzlumo tai tikrai...
Kantrybės tikrai reikia, bet aš jau matau, kad riba artėja. Pradeda atrodyt, kad nebegaliu, Kartais jau nesusilaikau ko grubiau nepasakius.
Aš suprantu, kad čia jau žmonių kaltint negalima. Tai yra liga ir reikalinga pagalba. Nu bet matau, kad nekuo nepadėsiu, nes JIEMS GERAI IR TAIP...
Čia turbūt didžiausia bėda...
Ir nervai mano nors anksčiau nebuvo, bet jau panašūs į geležinius. Bet jaučiu, kad dasivesiu... Pastovus stresas doh.gif

QUOTE(*F*E*J*A* @ 2011 03 01, 23:40)
va va... o paskui girdi: na tau tikrai nervai pakrike....tau jau reik gyditis...

Taip taip. Čia mums reikia gydytis doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Oho kiek pripliurpėt blink.gif , apie grąžinimąsi ir estetiką, tai jau nekomentuosiu. Tik palikit jūs kaimo gyventojus ramybėje, bliam, ne gyvenamoji vieta lemia yra poreikis save gražinti ar jo nėra. schmoll.gif Ir ne vyras turėtų tą poreikį nulemti, aišku, mano galva. ax.gif

QUOTE(*F*E*J*A* @ 2011 03 01, 22:40)

O kas turėtų tavo pakrikusius nervus, įtampą, nerimą....gydytis. g.gif

Giurza, kaip tau sekasi? Kaip tavo psichoanalizė, AA.....gal kokių naujų minčių, patirčių turi? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leber: 02 kovo 2011 - 11:07
QUOTE(leber @ 2011 03 02, 12:03)
Giurza, kaip tau sekasi? Kaip tavo psichoanalizė, AA.....gal kokių naujų minčių, patirčių turi?  4u.gif

Sveika-gyva, LEBER 4u.gif
Pasiilgau taves smile.gif
Tikiuosi, tavo reikalai susitvarke?

O man sekasi ivairiai g.gif
Tiesa pasakius, siuo metu as sau mazai rupiu, yra svarbesniu problemu - su artimuju sveikata bedos verysad.gif
Bet nesiplesiu, nenoriu uzuojautos.

Naujienu turesiu rytoj - einu i susitikima del ambulatorines Minesotos programos.
Jei idomu - papasakosiu.

Visoms geros nuotaikos - pavasaris atejo!!! 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Turiu klausima, kas jau yra susidure su sia problema, gal zinote kaip elgtis. unsure.gif

Zmogus, lankantsi AA kluba, negeriantis puse metų vel paslydo... užkibo... man įrodinėja, kad jei išgers po taurele kas 2-3 val taip lengviau islips iš pagirių ar kaip tą buseną pavadinti.... Man kazkaip įtartinai skamba tokie jo "isvedziojimai"... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(giurza @ 2011 03 02, 13:25)
Naujienu turesiu rytoj - einu i susitikima del ambulatorines Minesotos programos.
Jei idomu - papasakosiu.

saunuole 4u.gif man idomu, lauksiu pasakojimo cool.gif

QUOTE(sanija @ 2011 03 02, 14:07)
man įrodinėja, kad jei išgers po taurele kas 2-3 val taip lengviau islips iš pagirių ar kaip tą buseną pavadinti....

po taurele kas 2-3 valandas. jau man kazkaip kraupiai skamba. kaip koks beviltiskas noras alkoholio, net ne noras, o butinybe, atrodo neisgers - numirs. reiketu jam, kol dar protelis ne visas nugaraves susisiekt su savo remeju globeju ar kaip jis vadinas. g.gif na, as ne ekspertas
Atsakyti
QUOTE(giurza @ 2011 03 02, 12:25)
Sveika-gyva, LEBER 4u.gif
Pasiilgau taves smile.gif
Tikiuosi, tavo reikalai susitvarke?

O man sekasi ivairiai g.gif
Tiesa pasakius, siuo metu as sau mazai rupiu, yra svarbesniu problemu - su artimuju sveikata bedos verysad.gif
Bet nesiplesiu, nenoriu uzuojautos.

Jei idomu - papasakosiu.

Laba, ir gyva, ir sveika biggrin.gif

Sveikatos tavo artimiesiems ir lauksim įspūdžių, maladiec tu motera 4u.gif

QUOTE(sanija @ 2011 03 02, 13:07)
Sveiki  4u.gif
Turiu klausima, kas jau  yra susidure su sia problema, gal zinote kaip elgtis.  unsure.gif

Zmogus, lankantsi AA kluba, negeriantis puse metų vel paslydo... užkibo... man įrodinėja, kad jei išgers po taurele kas 2-3 val taip lengviau islips iš pagirių ar kaip tą buseną pavadinti.... Man kazkaip įtartinai skamba tokie jo "isvedziojimai"...  unsure.gif

Sveika,
O tu paklausk, kad paaiškintų, kaip gėrimas gali padėti negerti?
Apgaudinėja žmogus pats save, tokias teorijas išvedinėdamas. Gerai ssiimmaa sako, jam reikėtų šauktis pagalbos iš AA, globėjo.
Tau, mano galva, reikėtų nedaryti tragedijos dėl paslydimo, o leisti tam žmogui be baimės, kaltės jausmo prisipažinti, jog šitoje situacijoje jis yra bejėgis.
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Aš dar su vienu klausimu...
O Jūsų artimieji į AA kreopėsi savo noru, ar paskatinti Jūsų?
Kaip Jums pavyko įkalbėti kreiptis? :/
Atsakyti
QUOTE(leber @ 2011 03 02, 13:03)
O kas turėtų tavo pakrikusius nervus, įtampą, nerimą....gydytis.  g.gif

kazi kas? O kas alkoholiko alkoholizma turetu gydyti? g.gif atsakymas ir taip aiskus. Juk tiesa - mano problema, kad nepernesu girtuoklio elgesio, ar pvz isdavystes. 4u.gif

giurza, labai lauksim ziniu drinks_cheers.gif

visiems sergantiems sveikatos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2011 03 02, 14:35)
saunuole  4u.gif man idomu, lauksiu pasakojimo cool.gif

QUOTE(leber @ 2011 03 02, 17:01)
Sveikatos tavo artimiesiems ir lauksim įspūdžių, maladiec tu motera  4u.gif 

Aciu 4u.gif
Bet kol kas dar ner uz ka mane girti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(*F*E*J*A* @ 2011 03 02, 22:47)
giurza, labai lauksim ziniu  drinks_cheers.gif
visiems sergantiems sveikatos  4u.gif

Labutis, FEJA 4u.gif
Aciu uz palaikyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2011 03 02, 13:35)

po taurele kas 2-3 valandas. jau man kazkaip kraupiai skamba. kaip koks beviltiskas noras alkoholio, net ne noras, o butinybe, atrodo neisgers - numirs. reiketu jam, kol dar protelis ne visas nugaraves susisiekt su savo remeju globeju ar kaip jis vadinas.  g.gif na, as ne ekspertas

Vaizdas tikrai kraupus.... svarbiausia isgeres atsigauna.... doh.gif O noras isgerti toks stiprus, kad ta akimirka matau kaip plesosi tarp svarbiausiu brangiausiu dalyku ir alkoholio.... Pikciausia, kad motina pagaili jo ir ipila blink.gif verysad.gif
Prisieke, kad rytoj keliaus i AA kluba...
Atsakyti
QUOTE((ne)eiline @ 2011 03 02, 21:35)
O Jūsų artimieji į AA kreopėsi savo noru, ar paskatinti Jūsų?
Kaip Jums pavyko įkalbėti kreiptis? :/

kad is musu artimuju tai tik leber vyras zenge ta zingsni hihihi.gif juokiuosi, nes jis jau MUSU artimasis. jei rimtai nei vienai dar nepavyko ikalbeti nieko niekur kreiptis jei ner noro. be sansu. kitaip mes cia nekalbetumem apie siuksliu nesimus pasidazius biggrin.gif

QUOTE(giurza @ 2011 03 02, 22:51)
Aciu  4u.gif
Bet kol kas dar ner uz ka mane girti ax.gif

uz pirma zingsni 4u.gif
Atsakyti