Įkraunama...
Įkraunama...

Mano artimas žmogus - alkoholikas

delete, dazniau rankas ranku kremu telpk, maziau atsilupines odele, man taip manikiurininke patare
Atsakyti
QUOTE(nelabai @ 2011 02 26, 16:18)

labuka 4u.gif ai as cia biski kaip visad ne i tema prirasiau,bet tai ka jauciu ta rasau,ir turiu valgymo problemu,kai gydytoja klausia kaip jauciuosi,tai ir sakau kad gerai tik kaip valgau,tai sako gerai kad apetitas yra doh.gif ai nemoku as jai isaiskinti kad tai yra problema,nera pinigu,tikrai mazinciau skrandi blush2.gif ir geda ir beda...ai biskeli i tema,ma vis dar miega tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(minha @ 2011 02 26, 17:07)
delete, dazniau rankas ranku kremu telpk, maziau atsilupines odele, man taip manikiurininke patare

zinau as apie ta tepima kremu ar aliejum,ypac gerai nakciai riebiai prisitept ir medvilnines ar kokias ten pirstines uzsideti,bet tai amnezija pamirstu,reikes bilobilio pagerti g.gif tiesa gal kuri zinote kaip pasisildyti parafina g.gif cia nugarai pasildyti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(_delete_ @ 2011 02 26, 14:54)
zinoma galima 4u.gif kas per klausimas g.gif aisku malonu butu ka nors apie jus suzinoti,kas per problemos veda pas mus smile.gif
nu o dabar diskutuosiu i tema g.gif visu pirma jei sakiau kad megstu namie chalatu apsigaubus sliurineti,kadangi ir ligu problemu turiu,daug laiko is vis praleidziu lovoje,kad ir vakar,reikejo is tuoleto daeiti iki lovos tai ne isikibimai nepadejo,va ateme kojas kokiam pusvalandziui,pajutau ka reiskia nevaikscioti,kai slysti,nors ir isikibus,o zengti zingsnio negali,tai cia apie apredus namie,toliau apie koju plaukus pazastis ar kitas kuno vietas kur plaukuotumo nereikia,pas mane jo ir nera,ir per kolgotkes neislys tikrai,per daug dabar tu priemoniu,kad leist sau apzelt,apie seveliuras g.gif  g.gif i kirpykla einu tik lietuvoje,kadangi cia kazkaip i gera kirpykla bapkiu nera,o ekperimentuoti savimi kazkokiom veplom neleisiu,del estetinio kvapo ar spakliaus mokytis man nebereikia tikrai,vaikai uzauginti,vyras jau didelis,taip kad visas demesys mano tik sau,einu pas psichiatra ar pas kita gyd,sako pagal isvaizda nepanasu kad sirgtum depresija,moku paaiskinti,kad ir sirgdamas gali save priziureti,jei tik noro yra,o gal ta mano estetine isvaizda ir trukdo invaliduma cia gauti,nueiciau su pizama is karto duotu,del avalynes man labiau tiktu aukstakulniai,deja deja...su jais galiu tik sedeti,nu zodziu turiu tik viena problema blush2.gif niekaip nemoku ir niekada nemokejau susitvarkyti nagu blush2.gif nu ***** nei peciu kurent,nei malkas kapot,nu bet sitaip slyksciai nusilupineja oda apie nagus,ir kas svarbiausia per miegus nusidraskau iki krauju, doh.gif ai dar cia apie vyru estetika kalbejom,estetiskas tas mano alkoholikas,labai estetiskas.ir kas jo nemato namie,tai ne neitartu kas per fruktas yrazodziu mergeles musu familija estetiska,va tik irgi tryse turime virssvorio,mazoji tik ne,bet ji save labai priziuri,saunuole ji mano,o mano virsvoris apie 30+kg,ir tai beda...beda didele,bet ma sako kad ne stora as o tik oda stora uzaugo su juo gyvennant,nes kitaip nebuciau istempus unsure.gif ir nera pasakes kad negrazi,per stora,ar dar kazkokia,nors akis ir ne tik gano ,ta ir jus zinote,bet tai cia ne apie paleistuvystes tema,bo ciut nepapasakojau dar vieno nutikimo pries n metu,nu man kartais buna,kad turiu kalbeti...noriu kad klausytuos,bet komentavimo didelio nereikia doh.gif nu zodziu eilini karta nusisnekejau...o jeigu i tema tai maniskis tvarkingai luzes,nes vakar tipo isgazdinau labai doh.gif nu bet mes gi zinom kad isgerti progos nereikia mirksiukas.gif taip kad pasnekejau beleka,taciau biskeli ir i tema susnekau tongue.gif
Papildyta:
sveika zvelsa,a tu ten apie pusrycius rasei,kur batuons...as tai nevalgau kiausiniu,nepernesu,man mesos duok blush2.gif

Mano vyrui ta beda jau seniai. Anksciau isbudavo negeres du metus, o gimus vaikeliui, jau ketvirtas uzgerimas, trunkantis po dvi savaites.....Dabar jis uzsikodavo pusei metu su vaistukais. Bet manyje tuno lik bomba, kad tas ims kada ir vel prasiverz.Kazkaip nustojau tiketi, kad sugebes jis atsilaikyti.....jam tik belieka remtis principu: arba ne laso, arba prapultis.
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2011 02 26, 18:57)
Mano vyrui ta beda jau seniai. Anksciau isbudavo negeres du metus, o gimus vaikeliui, jau ketvirtas uzgerimas, trunkantis po dvi savaites.....Dabar jis uzsikodavo pusei metu su vaistukais. Bet manyje tuno lik bomba, kad tas ims kada ir vel prasiverz.Kazkaip nustojau tiketi, kad sugebes jis atsilaikyti.....jam tik belieka remtis principu: arba ne laso, arba prapultis.

hmmm ne kokia as cia patareja.nelabai ka bedarau,tiesiog stengiuosi prisiderinti prie aplinkybiu,klausimas tik ar jis pats supranta turys problema,ir ar pats nori negerti,cia mes dabar maziau apie tai diskutuojam,taciau as lieku prie tos nuomones,kad taip jis pats turi noreti,taciau padeti jei tas noras butu as visada padesiu,matai as neeiline,kaip cia panos sako sugadinta visiskai,savo alkoholiko vyro,taciau nezinau jusu situacijos ,kaip tas kodas,kodel kodavosi,ar cia ultimatumai buvo,ar zmogus pats suprato,kad laikas g.gif pvz manasis supranta turys beda,bet negerti kol kas nenori,paprasciausiai nenori,kol kas tos temos ir nelieciam unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2011 02 26, 17:57)

Labutis, INGESE 4u.gif

man, kaip ir DELETE, kilo tas pats klausimas - ar jis pats panoro uzsikoduoti, ar pasidave tavo prasymams/reikalavimams?
Ir kodel butent pusei metu? Kazkaip itartinai trumpas tas terminas... g.gif Cia jo pasirinkimas?
O anksciau, kai negere 2 metus, tai negere visai?

Paskutiniu metu temoje tikrai daugiau "ne i tema" diskutuojama, bet tik del to, kad pagrindines dalyves jau antrus metus cia "gyvena", seniai issipasakojo, issiverke (kam to reikejo) ir pasiguode.
Anksciau patarimu, salto duso,spyriu i uzpakali cia buvo sociai lotuliukas.gif
Ar kam nors is mergaiciu-alkoholikieniu tai padejo, tegul atsako jos pacios g.gif

As pati uzbridau i sia tema tik pries pora menesiu, bet, atradusi ja, suradau visas pries tai einancias nuo pat 2007 metu ir perskaiciau, todel priskiriu save prie senbuviu (niekas nepriestarauja? biggrin.gif ).

Tai jei turi noro pasiguosti ar surasti patarimo/pagalbos, drasiai rasyk - neisgirsta neliksi, kas nors is musu tikrai atsilieps ir pabandys padeti 4u.gif

Atsakyti
jooo spardytos...pomydorais apmetytos...nesakau kad asmeniskai man nepadejo schmoll.gif avau saviverte bent kazkokia...zinau kad ir niekam galeciau buti nereikalinga,bet esu reikalinga sau,tai ir stengiuosi tuom vadovautis,beje dar tas kodas pusmeciui yra neblogai,ziinoma jei tam zmogui jauti kazka,bet jei gyvent vien del to kad negeria...tai jau ne schmoll.gif visu pirma savo galvoje turi suprasti reikia to zmogaus tau ar ne.gali be jo gyventi ar ne.gali su juo gyventi...vakar su drauge kalbejau(siaip ne drauge o giminaite)jos megsta isgerti,bet nu skaitom prie tu kur saika jaucia,bet pas ji kitu bajeriu jetau jetau...tai as tos gimminaites ir klausiu kiek dar tavo meiles uzteks viskam.nu zodziu kalbejom ilgai ir priejom isvados,kad nera nei jos toks blogas,nei maniskis,nu negaliu as isivaizduoti gyvenymo be jo,tai ir tas gerimo laikotarpis kazkaip nesureiksminamas is mano puses.ir cia ne del to kad nerasciau kito,ne del to kad kazkas kazkur.cia many beda slypi kad as saves neisivaizduoju be jo,galiu pasakyti kad meile tai buvo is pirmo zvilgsnio,daugiau is jo puses,jis paprasciausiai sugebejo mane prisijaukinti visam,***** jus matot ka dusia kalba doh.gif siaubas
Atsakyti
QUOTE(_delete_ @ 2011 02 26, 19:51)
jooo spardytos...pomydorais apmetytos...nesakau kad asmeniskai man nepadejo schmoll.gif avau saviverte bent kazkokia...zinau kad ir niekam galeciau buti nereikalinga,bet esu reikalinga sau,tai ir stengiuosi tuom vadovautis,beje dar tas kodas pusmeciui yra neblogai,ziinoma jei tam zmogui jauti kazka,bet jei gyvent vien del to kad negeria...tai jau ne schmoll.gif visu pirma savo galvoje turi suprasti reikia to zmogaus tau ar ne.gali be jo gyventi ar ne.gali su juo gyventi...vakar su drauge kalbejau(siaip ne drauge o giminaite)jos megsta isgerti,bet nu skaitom prie tu kur saika jaucia,bet pas ji kitu bajeriu jetau jetau...tai as tos gimminaites ir klausiu kiek dar tavo meiles uzteks viskam.nu zodziu kalbejom ilgai ir priejom isvados,kad nera nei jos toks blogas,nei maniskis,nu negaliu as isivaizduoti gyvenymo be jo,tai ir tas gerimo laikotarpis kazkaip nesureiksminamas is mano puses.ir cia ne del to kad nerasciau kito,ne del to kad kazkas kazkur.cia many beda slypi kad as saves neisivaizduoju be jo,galiu pasakyti kad meile tai buvo is pirmo zvilgsnio,daugiau is jo puses,jis paprasciausiai sugebejo mane prisijaukinti visam,***** jus matot ka dusia kalba doh.gif siaubas

Labas, DELETE 4u.gif

Atsimeni, ZIEMOS RYTAS uzdave klausima, kokia yra tipine alkoholikiene?
Ilgai galvojau, vis bandziau suformuluoti, kas gi ta "tipine" alkoholiko zmona, bet nieko neisejo.
Uztat kazkaip savaime isryskejo ir susiformulavo atsakymas i klausima, del kokiu priezasciu as pati galeciau gyventi su alkoholiku. Galiu pasidalinti: vienintele priezastis, del kurios as asmeniskai gyvenciau su vyru-alkoholiku tokia: "as ji myliu ir priimu tokiu, koks jis yra". Man atrodo, kad tavo dusia irgi taip atsako i klausima, kodel tu su jo gyveni.

P.S.Priimti mylima zmogu tokiu, koks jis yra, daug sunkiau, nei kovoti su jo trukumais ir beviltiskai bandyti ji pakeisti. Bet, mano nuomone, arba myli ir priimi zmogu, taip sakant, visam komplekte, arba issiskirstai. Bet kuriuo atveju, keisti gali tik save ir spresti gali tik uz save.
Atsakyti
QUOTE(giurza @ 2011 02 26, 21:30)
Labas, DELETE 4u.gif

Atsimeni, ZIEMOS RYTAS uzdave klausima, kokia yra tipine alkoholikiene?
Ilgai galvojau, vis bandziau suformuluoti, kas gi ta "tipine" alkoholiko zmona, bet nieko neisejo.
Uztat kazkaip savaime isryskejo ir susiformulavo atsakymas i klausima, del kokiu priezasciu as pati galeciau gyventi su alkoholiku. Galiu pasidalinti: vienintele priezastis, del kurios as asmeniskai gyvenciau su vyru-alkoholiku tokia: "as ji myliu ir priimu tokiu, koks jis yra". Man atrodo, kad tavo dusia irgi taip atsako i klausima, kodel tu su jo gyveni.

P.S.Priimti mylima zmogu tokiu, koks jis yra, daug sunkiau, nei kovoti su jo trukumais ir beviltiskai bandyti ji pakeisti. Bet, mano nuomone, arba myli ir priimi zmogu, taip sakant, visam komplekte, arba issiskirstai. Bet kuriuo atveju, keisti gali tik save ir spresti gali tik uz save.

visiskai sutinku,sunku yra matyti kai tavo mylimas zmogus save skandina...
Atsakyti
QUOTE(_delete_ @ 2011 02 26, 20:52)
visiskai sutinku,sunku yra matyti kai tavo mylimas zmogus save skandina...

as ir visiskai sutinku thumbup.gif
Cia is paskutiniu diskusiju irgi kilo mintis, kad meile vis tike svarbiausia. Ir dar geriau gal gal neklijuoti zmonems etikeciu - alkoholikas, nealkoholikas . Visi ne be trukumu .....nera gerieciu ar blogieciu...
Atsakyti
tai aisku, nieks nera idalus, bet ir as cool.gif
tik kad vienu blogybes didesnes, o kitu mazesnes..
Atsakyti
QUOTE(minha @ 2011 02 26, 22:18)
tai aisku, nieks nera idalus, net ir as  cool.gif
tik kad vienu blogybes didesnes, o kitu mazesnes..

vo
Atsakyti
QUOTE(minha @ 2011 02 27, 00:16)

pakalbejai su protingais zmonem rolleyes.gif r viskas aisku unsure.gif
Atsakyti