Įkraunama...
Įkraunama...

Mano artimas žmogus - alkoholikas

QUOTE(ssiimmaa @ 2011 02 25, 13:34)
isleidau siandien saviski i reisa... vel sesioms savaitems. liudna kazkaip.... verysad.gif vel galvos skausmas kad viskas gerai butu, vel durna viltis "o gal pasiseks...."...

Neliūdiek, simut, imk šiukšlių kibirą į rankas ir eik šansų gaudyt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2011 02 25, 13:50)
Pirmiausia reikia susidėlioti mintis savo galvoje. Ko man reikia, kad gyvenčiau? Ko man užtenka? Tai tada nesakysit, kad nesuvalgyta pica ar pilna kotletų, plaukiančių padaže, lėkštė yra savęs kankinimas. Aš nustebau kiek man mažai užtenka, kiek man mažai reikia. Valgio. Aš nustebau , nes pasirodo visai be druskos išvirta mėsa  turi druskos ir labai skani. Visa tai ką tu laikai savęs kankinimu, tai gamintojų sukurta produkcija,kad gautų pelną, o tu pirktum, ir dideliais kiekiais. Mes pamiršom mėgautis maistu, mes tiesiog ryjam. Viską iš eilės bile skanu.
Nesamonė. Kažin kodėl mūsų temtiniai, geto kaliniai neturėjo antsvorio nei vienas.

Kadangi turėjau progą būti gyva tik oru, tai labai puikiai žinau,kad nuo oro svoris neauga ir neaugs. Niekada.
Tai tik laiko klausimas.  smile.gif

Ryjam ne tą kas skanu, o tą ką įperkam.
Buvo laikas kai valgydavau tik kartą per dieną, na tiesa pavalgydavau grįžus iš darbo apie 6 val. Tai tas svoris taip ir laikės. o dar darbas sėdimas, kur po 8-10 val išsėdi, tik kai buvo gyvuliukai tai kiekvieną kartą po 2-3 kartus su dviračiu pasportuodavau.
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2011 02 25, 14:03)
tik kai buvo gyvuliukai tai kiekvieną kartą po 2-3 kartus su dviračiu pasportuodavau.

Variantai:
1. ir toliau sportuoti, nors ir nėra gyvuliukų.
2. įsigyti gyvuliukų- ir vėlgi toliau sportuoti.

Ir išvis saulė už lango šviečia, gražu gi smile.gif, aukščiau nosis, šiukšliakibirius į rankas ir pirmyn pakelta galva, tiesia nugara nail.gif flirt.gif
Atsakyti

biggrin.gif Na, gal apie valgymo problemas cia nediskutuokim, nes ne ta tema ir ne tokia ji paprasta, kad tik panorejus galima butu suliekneti. Ir.... netgi ta svori amzinai islaikyti.
As nekalbejau apie gyvus "oru", kurie istisai uzkandziauja ar tikrai per daug valgo.
Sia tema daug diskutavau, skaiciau, masciau ir zinau daugiau, nes turiu karcios asmenines patirties 4u.gif
Atsakyti
Pirmiausia reikia susidėlioti mintis savo galvoje. Ko man reikia, kad gyvenčiau? Ko man užtenka? Tai tada nesakysit, kad nesuvalgyta pica ar pilna kotletų, plaukiančių padaže, lėkštė yra savęs kankinimas. Aš nustebau kiek man mažai užtenka, kiek man mažai reikia. Valgio. Aš nustebau , nes pasirodo visai be druskos išvirta mėsa  turi druskos ir labai skani. Visa tai ką tu laikai savęs kankinimu, tai gamintojų sukurta produkcija,kad gautų pelną, o tu pirktum, ir dideliais kiekiais. Mes pamiršom mėgautis maistu, mes tiesiog ryjam. Viską iš eilės bile skanu.
Nesamonė. Kažin kodėl mūsų temtiniai, geto kaliniai neturėjo antsvorio nei vienas.

Kadangi turėjau progą būti gyva tik oru, tai labai puikiai žinau,kad nuo oro svoris neauga ir neaugs. Niekada.

man reikia pienisko sokolado, kad gyvenciau smile.gif bet taip faina prisivalgyti skaaanaus maisto ir gulineti priesais telika smile.gif jei as stebeciau kiek man reikia mazai valgyti ir jei tai uzsiestu pataptu nemielu darbu..
mesa be druskos skani kai esi labai alkanas arba nepirma karta valgai smile.gif man pvz skanu kebabas biggrin.gif reiks penktadienio proga nusipirkt, blyn kaip uzsimaniau cia jusu paskaitinejus biggrin.gif
Atsakyti

g.gif nu gal po kokiu 10 metu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(flamenko @ 2011 02 25, 14:09)
Variantai:
1. ir toliau sportuoti, nors ir nėra gyvuliukų.
2. įsigyti gyvuliukų- ir vėlgi toliau sportuoti.

Ir išvis saulė už lango šviečia, gražu gi smile.gif, aukščiau nosis, šiukšliakibirius į rankas ir pirmyn pakelta galva, tiesia nugara  nail.gif  flirt.gif

ok.gif
Atsakyti
o man ir macdonald skanu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2011 02 25, 16:00)
o man ir macdonald skanu  blush2.gif

man ne biggrin.gif ai, skanios ten tik karaliskos krevetes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(flamenko @ 2011 02 25, 14:09)
Ir išvis saulė už lango šviečia, gražu gi smile.gif, aukščiau nosis, šiukšliakibirius į rankas ir pirmyn pakelta galva, tiesia nugara  nail.gif  flirt.gif

Čia su tais šiukšliakibiriais tai temos topas bus. thumbup.gif lotuliukas.gif Vinis. Moteriškės, ant sniego voliojomės, servetėlę visiems dalinau, o dabar visos imam dažniau nešti šiukšles - gal laimė šypsotis pradės.... biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
ar galima prisijungti prie jūsų?
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2011 02 26, 14:28)
Sveikos,
ar galima prisijungti prie jūsų?

zinoma galima 4u.gif kas per klausimas g.gif aisku malonu butu ka nors apie jus suzinoti,kas per problemos veda pas mus smile.gif
nu o dabar diskutuosiu i tema g.gif visu pirma jei sakiau kad megstu namie chalatu apsigaubus sliurineti,kadangi ir ligu problemu turiu,daug laiko is vis praleidziu lovoje,kad ir vakar,reikejo is tuoleto daeiti iki lovos tai ne isikibimai nepadejo,va ateme kojas kokiam pusvalandziui,pajutau ka reiskia nevaikscioti,kai slysti,nors ir isikibus,o zengti zingsnio negali,tai cia apie apredus namie,toliau apie koju plaukus pazastis ar kitas kuno vietas kur plaukuotumo nereikia,pas mane jo ir nera,ir per kolgotkes neislys tikrai,per daug dabar tu priemoniu,kad leist sau apzelt,apie seveliuras g.gif g.gif i kirpykla einu tik lietuvoje,kadangi cia kazkaip i gera kirpykla bapkiu nera,o ekperimentuoti savimi kazkokiom veplom neleisiu,del estetinio kvapo ar spakliaus mokytis man nebereikia tikrai,vaikai uzauginti,vyras jau didelis,taip kad visas demesys mano tik sau,einu pas psichiatra ar pas kita gyd,sako pagal isvaizda nepanasu kad sirgtum depresija,moku paaiskinti,kad ir sirgdamas gali save priziureti,jei tik noro yra,o gal ta mano estetine isvaizda ir trukdo invaliduma cia gauti,nueiciau su pizama is karto duotu,del avalynes man labiau tiktu aukstakulniai,deja deja...su jais galiu tik sedeti,nu zodziu turiu tik viena problema blush2.gif niekaip nemoku ir niekada nemokejau susitvarkyti nagu blush2.gif nu ***** nei peciu kurent,nei malkas kapot,nu bet sitaip slyksciai nusilupineja oda apie nagus,ir kas svarbiausia per miegus nusidraskau iki krauju, doh.gif ai dar cia apie vyru estetika kalbejom,estetiskas tas mano alkoholikas,labai estetiskas.ir kas jo nemato namie,tai ne neitartu kas per fruktas yrazodziu mergeles musu familija estetiska,va tik irgi tryse turime virssvorio,mazoji tik ne,bet ji save labai priziuri,saunuole ji mano,o mano virsvoris apie 30+kg,ir tai beda...beda didele,bet ma sako kad ne stora as o tik oda stora uzaugo su juo gyvennant,nes kitaip nebuciau istempus unsure.gif ir nera pasakes kad negrazi,per stora,ar dar kazkokia,nors akis ir ne tik gano ,ta ir jus zinote,bet tai cia ne apie paleistuvystes tema,bo ciut nepapasakojau dar vieno nutikimo pries n metu,nu man kartais buna,kad turiu kalbeti...noriu kad klausytuos,bet komentavimo didelio nereikia doh.gif nu zodziu eilini karta nusisnekejau...o jeigu i tema tai maniskis tvarkingai luzes,nes vakar tipo isgazdinau labai doh.gif nu bet mes gi zinom kad isgerti progos nereikia mirksiukas.gif taip kad pasnekejau beleka,taciau biskeli ir i tema susnekau tongue.gif
Papildyta:
sveika zvelsa,a tu ten apie pusrycius rasei,kur batuons...as tai nevalgau kiausiniu,nepernesu,man mesos duok blush2.gif
Atsakyti
Delete 4u.gif
Atsakyti