QUOTE(ssiimmaa @ 2011 02 25, 13:34)
isleidau siandien saviski i reisa... vel sesioms savaitems. liudna kazkaip.... vel galvos skausmas kad viskas gerai butu, vel durna viltis "o gal pasiseks...."...
Neliūdiek, simut, imk šiukšlių kibirą į rankas ir eik šansų gaudyt
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2011 02 25, 13:50)
Pirmiausia reikia susidėlioti mintis savo galvoje. Ko man reikia, kad gyvenčiau? Ko man užtenka? Tai tada nesakysit, kad nesuvalgyta pica ar pilna kotletų, plaukiančių padaže, lėkštė yra savęs kankinimas. Aš nustebau kiek man mažai užtenka, kiek man mažai reikia. Valgio. Aš nustebau , nes pasirodo visai be druskos išvirta mėsa turi druskos ir labai skani. Visa tai ką tu laikai savęs kankinimu, tai gamintojų sukurta produkcija,kad gautų pelną, o tu pirktum, ir dideliais kiekiais. Mes pamiršom mėgautis maistu, mes tiesiog ryjam. Viską iš eilės bile skanu.
Nesamonė. Kažin kodėl mūsų temtiniai, geto kaliniai neturėjo antsvorio nei vienas.
Kadangi turėjau progą būti gyva tik oru, tai labai puikiai žinau,kad nuo oro svoris neauga ir neaugs. Niekada.
Tai tik laiko klausimas.
Nesamonė. Kažin kodėl mūsų temtiniai, geto kaliniai neturėjo antsvorio nei vienas.
Kadangi turėjau progą būti gyva tik oru, tai labai puikiai žinau,kad nuo oro svoris neauga ir neaugs. Niekada.
Tai tik laiko klausimas.
Ryjam ne tą kas skanu, o tą ką įperkam.
Buvo laikas kai valgydavau tik kartą per dieną, na tiesa pavalgydavau grįžus iš darbo apie 6 val. Tai tas svoris taip ir laikės. o dar darbas sėdimas, kur po 8-10 val išsėdi, tik kai buvo gyvuliukai tai kiekvieną kartą po 2-3 kartus su dviračiu pasportuodavau.